Günlük Aşk Burç Yorumları 24 Eylül 2022

24 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 24 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kartlarınızı göğsünüze yakın oynamak için bir gün, Koç. Aşkın ve güzelliğin tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs gökyüzünde dönerken, öfkeli bir Neptün tarafından gökyüzüne gönderilen bir tsunami tarafından sular altında kalacak. Hemen sonuca varmak ya da romantizmde dürtüsel bir şey yapmak akıllıca olmaz. Bu son derece kafa karıştırıcı ve aldatıcı bir etkidir ve bugün yaptığınız her şeyden pişmanlık duymanıza neden olabilir. Utanç ve hayal kırıklığı olasıdır, bu nedenle kendiniz ve lazer netliğinde vizyonunuz hakkında fikirlerinizi eldeki acil görevlere odaklayın. Yeni bir bölgeye girmek veya yeni bir ilişkiye başlamak bir tehlike nedenidir.


Boğa Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün başını aşağıda ve ateş hattından uzak tut. Bir kez daha azami dikkat gösterilmelidir. Genellikle insanların karakterlerini yargılamada ve yolunuzu stratejik ve mantıksal olarak ileriye doğru değerlendirmede çok iyisiniz. Ancak, gezegen hükümdarınız zehirlenip sarhoş olursa, kesinlikle etkileneceksiniz. Venüs, sarhoş edici Neptün ile kozmik bir savaşta çarpışırken, bugün kişisel ve romantik ilişkileriniz üzerine karanlık ve aldatıcı bir enerji dökülecek. Sisin içinde kaybolmuş gibi hissedeceksiniz. Gerçeğin veya kurgunun ne olduğunu bilemeyeceğiniz için sizi kullanmaya, kötüye kullanmaya veya entrikalar yapmaya çalışan insanlara karşı dikkatli olun. Birisi sırlarınızı veya zayıf yönlerinizi bulmak için dışarıda olabilir, bu yüzden tuzağa düşmeyin.


İkizler Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Antenlerini bugün açık tut İkizler. Dikkatli olmazsanız, bulanık sular sizi boğabilir. Aslında, bugün kişisel ve romantik hayatınızda gezinirken, kendinizi yabani otlara takılmış bir tekne gibi hissedebilirsiniz. Aşk ve güzellik tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs, gökyüzündeki Neptün’ün kaosuyla çatışırken, büyük bir utanç, hayal kırıklığı veya başarısızlıkla karşı karşıya kalabilirsiniz, muhtemelen dikkatsizliğiniz yüzünden tezahür ediyor olabilirsiniz. Bu, benlik saygınız üzerinde zararlı bir etkiye sahip olabilir. Dürtüsel olarak herhangi bir kişisel karar vermek yerine, son derece dikkatli bir şekilde ilerlemeye odaklanın.


Yengeç Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün yıldızlarının enerjisine dikkat edin, Yengeç. Venüs, üçüncü güneş iletişim evinizin içinde yörüngede dönerken ve güneş dokuzuncu evinizdeki gizemli Neptün ile bir muhalefette yumruk sarhoşluğu yaşarken, fikirleriniz sorgulanabilir. Yazdığınız, gönderdiğiniz veya gönderdiğiniz her şeye dikkat edin, çünkü bunlar yanlış şekilde algılanabilir ve nihayetinde itibarınızı zedeleyebilir. Bir sevgiliyle veya uzun süreli bir partnerle göz göze gelmek satranç oynamak gibi olabilir. Bekarsanız, birileri size oldukça aldatıcı bir etkiyle yaklaşıyor olabilir, bu nedenle sis perdelerinden görmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Usta bir sezginiz var, ancak bugün o bile kaybolabilir.


Aslan Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün seni zor ve zor bir duruma sokabilir Leo. Venüs, güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizin yörüngesinde dönerken, genellikle daha fazla bolluğu çekmenize yardımcı olur. Bununla birlikte, varlıklarla ilgili sekizinci güneş evinizdeki gizemli Neptün’ün karşısında dururken, size çok fazla kaynağa mal olan korkunç bir finansal karar verebilirsiniz ve sonunda diğer önemli şüphenizi kendi kararınız haline getirebilirsiniz. Bugün hiçbir sözleşme meselesini kabul etmeyin ve elbette müzakerelerden kaçının. Bekarsanız, dikkatli olun: Bir şarlatan tarafından baştan çıkarılma sürecinde olabilirsiniz, bu nedenle dışarıdan mükemmel bir fikre sahip olmadan hiçbir şeye devam etmeyin.


Başak Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzun yıllar boyunca gizemli Neptün’ü gökyüzünde senden sakladın Başak. Bu, bazı ortaklarınızın yaratıcı, ruhsal veya aydınlanmış oldukları için sizin üzerinizde muazzam derecede olumlu bir etkisi olduğu anlamına gelir. Bununla birlikte, diğerleri muhtemelen aldatıcı, manipülasyona ve aldatmaya eğilimlidir. Bugün, görkemli Venüs burcunuzda dans ederken, Neptün tarafından doğrudan karşıt olarak zehirlenecek. Bu, geçmiş veya şimdiki ortaklıklarınızdan birinde önemli bir hayal kırıklığı veya utanç olabileceği anlamına gelir. Şimdi ortaya çıkan bir şey sizi şok edebilir ve daha da kötüsü kalp kırıklığı yaratabilir. Bir şey ortaya çıkarsa, kontrole zarar verin ve aklınızı kendinizde tutun.


Terazi Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yine karanlık bir gün senin üzerinde, Terazi. Bugün bir skandal, hatta belki bir sır, hatta bir düşmandan gelen bir fısıltı ortaya çıkabilir. Birisi dedikodu yapmak veya senin hakkında kötü konuşmak için dışarı çıkabilir. Güneş onikinci sır evinizdeki Venüs, Neptün ile çatışırken, hayal kırıklığı hissedeceksiniz ve utanç her gölgede gizlenmiş olabilir. Fırtınayı atlatmak için kendinizi kontrol altında tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Her şeyden önce, herhangi bir alçakça kişisel plan veya ilişkiye kapılmayın – sonunda yolunuzu mahvederler ve karmanıza karanlık örerler.


Akrep Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, yakın zamanda dolandırılmış olabileceğiniz için büyük bir utanç veya hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Seni geçmek asla akıllıca olmaz, ama sen bile bazen tamamen hesaplanmak yerine duygusal ve dürtüsel bir doğadan yola çıkıyorsun. Bugün, arkadaşlıklar ve topluluklardan oluşan on birinci güneş evinizdeki Venüs, güneş beşinci gerçek aşk ve flört evinizde gizemli Neptün’ün karşısında dururken, ağınızdaki birinin dedikodu yapmak ve adınızı lekelemek için çıktığını görebilirsiniz. Bunun tezahür etmesinin bir başka yolu da, kurt kılığına girmiş bir koyunun gizlice hayatınıza girmesi, ancak sizi arkanızdan aldatmasıdır. Acı derin hissedebilir, bu da sizi düşük benlik saygısı sarmalına gönderir. Bu sırada zihninizi tetikte tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Yay Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay burcu, bugün olası bir kişisel veya romantik hayal kırıklığına karşı dikkatli olun. Ay boyunca dikkatli bir şekilde sessizce ilerlerken gezegenler ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyor. Size nimetler yağdırmayı seven Tatlı Venüs, gökyüzünde gizemli Neptün’e karşı koyarken bir sis perdesinin altına düşecek. Zayıf yönlerinizden biri aniden ortaya çıktığı için bugün bir utanç ortaya çıkabilir. Halının altına süpürülmeyi umduğunuz önceki bir yanlış adımdan veya birinin sizi tuzağa düşürdüğü zor bir durumdan kaynaklanıyor olabilir. Dramada oynama. Bunun yerine, kontrole zarar verin ve başarısızlıklarınıza sahip çıkın, ancak sorundan ders aldığınızı gösterin.


Oğlak Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün dünyaya söylediğin veya yayınladığın her şeyi izle, Oğlak. Aslında, her şekilde azami dikkatle ilerlemek en iyisidir. Uzun yıllar boyunca, üçüncü güneş iletişim evinizde gizemli Neptün’ü barındırdınız, muhtemelen en önemli mesajlarınızı çevrenizdeki insanlara ve sevdiklerinize nasıl iletebileceğiniz konusunda ilham verici fikirler getirdiniz. Bununla birlikte, muhtemelen neyin işe yarayıp neyin yaramadığını test etmek için bir deneme-yanılma denemesi yapmanıza da neden olmuştur. Bugün, güneş dokuzuncu evinizdeki Venüs, Neptün ile karşıt açıda çatışırken, saldığınız bir şey size karşı aşırı derecede zararlı etkilere sahip olabilir ve diğer önemli kişinizin kaosa sürüklenmesine neden olabilir. Sosyal medyadaki birisinin sizin hakkınızda söyleyecekleri zarar verici şeyler olabilir. Alçak yat.


Kova Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mali hayatınız bugün raydan çıkıyor olabilir, Kova. Aslında, paranız veya varlıklarınız hakkında ifşa olan bir dolandırıcılık, dolandırıcılık veya plan bile olabilir! Güneş enerjisi sekizinci evinizde dönen Venüs, ikinci güneş evinizdeki gizemli Neptün ile karanlık bir karşıtlık içinde çarpıştığında, bir şeylerin yanlış olduğunu göreceksiniz – ve siz ve diğer sevgiliniz bunun bedelini çok pahalıya ödüyor olabilirsiniz. Tüm banka hesaplarınızı ekip olarak birlikte taradığınızdan emin olun çünkü muhtemelen bilmediğiniz bir ücret veya para çekme işlemi bulabilirsiniz. Şikayet için arayın ve geri alın. Bununla birlikte, şans eseri masanın altında bir şey yapıyorsanız, bugün sizi son derece zararlı bir şekilde ısırmak için geri geldiğini ve eşinizi sıcak suda bıraktığını görebilirsiniz.


Balık Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün yoğun bir çapraz ateş içinde olacaksınız, Balık. Uzun yıllar boyunca, modern gezegen yöneticiniz Neptün’ü burcunuzda barındırdınız. Bu size muazzam bir yaratıcılık, hassasiyet ve parlaklık getirdi. Bununla birlikte, sihir için yazılmamış birçok kişisel ve romantik yollarda dolaşmanıza da neden oldu. Güneş ortaklıklarıyla ilgili yedinci evinizde sizden gökyüzünde yörüngede dönen Tatlı Venüs, genellikle birlikteliklerinize büyük bir uyum getirir. Bugün, burcunuzda Neptün ile çatışırken, sizin veya bir partnerinizin tamamen dürüst olmadığını görebilirsiniz. Bu, büyük bir utanç veya hayal kırıklığı getirebilir, bu yüzden maruz kalan sizseniz, sahip çıkın ve dürüstlükle ilerlemeye çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.