Günlük Aşk Burç Yorumları 23 Eylül 2022

23 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 23 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kayalık bir Merkür geri hareketinin ortasında, bir netlik anı buluyorsunuz, Koç. Kozmik habercimiz olan Zihinsel Merkür, yavaş yavaş güçlü güneşe doğru sürünerek geri dönecek – cazimi olarak bilinen bir zaman periyodu. Aniden, bulutlar dağılırken, aniden aklınızın net olduğunu ve içgörü ve ilham parıltıları kazandığınızı fark edeceksiniz. Merkür güneşin kalbinde durduğunda, kalpten konuşun – özellikle hassas konularda – çünkü hizalanmak istediğiniz kişi sizi gerçekten duyacak ve sizinle bağlantı kuracaktır. Bu derin enerjinin boşa gitmesine izin verme!


Boğa Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, Merkür gerileme evresinde bugün bir dönüm noktası var. Çatışma, kafa karışıklığı veya belirsiz hissetmiş olsanız bile, zihnin ve iletişimin gezegeni olan zihinsel Merkür, güçlü güneşle birlikte bir cazimi’ye geri dönecektir. Aniden, sanki yoktan var olmuş gibi, zihinsel atılımlarınız olacak. Sizin için derinden önemli olan konular hakkındaki tüm konuşmalar iyi gidecek ve tek ve tek kişi tarafından derinden duyulacaktır. Bekarsanız ve geçmişinizden birisiyle (hatta eski veya eski sevgiliniz bile) yeniden bağlantı kurmak istiyorsanız, ona şimdi bir mesaj gönderin.


İkizler Burcu

23 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sonunda, haftalarca süren hüsrandan sonra, bulutlar zaman içinde kısa bir an için ayrılıyor, İkizler. Gezegensel yöneticiniz, kozmik habercimiz Merkür gökyüzünde geriye doğru kayarken, cazimi adı verilen bir anı deneyimleyecek ve güçlü güneşin kalbi tarafından canlı bir şekilde tüketilecek. Gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan güneş beşinci evinizin ilk derecelerinde birleştiklerinde, kişisel ve romantik yaşamınız hakkında ani bir atılım veya farkındalık yaşayabilirsiniz. Sezginizi dinleyin ve sevgilinizle unutulmaz bir kalp kalbe sahip olun. Ortak bir zemin bulmak veya eskiden tanıdığınız birine ulaşmak istiyorsanız, bunu yapmak için bugünü kullanın.


Yengeç Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geriye dönük çılgınlığın bol fırtınalı bulutlarından sonra, bugün evrenden size doğru bir zeytin dalı, Yengeç. Zihin ve iletişimin kozmik habercimiz olan Zihinsel Merkür, güçlü güneşin tam kalbinde -cazimi olarak anılan- bir kavuşumda birleşecek. Ev, aile ve aileden oluşan güneş dördüncü evinizin ilk derecelerinde bir araya geliyorlar, bu yüzden siz ve yalnızca bir gününüz evrak imzalamak veya bir kiralama başvurusunda bulunmak için bir gün bekliyorsanız, bunu bugün yapın. . Fırtınalı gerileme devam etmeden kısa bir süre önce size hediye ediliyor.


Aslan Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şanslı yıldızlarına teşekkür et, geriye dönük kaos sadece bir günlüğüne -bugün- dinebilir, Leo. Kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, solar üçüncü iletişim evinizden bir elektrik kayması yapıyor ve güçlü güneşin kalbinde birleşecek – cazimi olarak adlandırılan bir an. Bu size hayatınız, tartışmalarınız ve ilişkileriniz hakkında ani içgörü atılımları sağlayacaktır. Bir söz vermek veya kalpten kalbe sahip olmak için bugün kullanın. Şimdi vurursanız, çoğunlukla sonbaharın fırtınalı bulutlarının dramasından korunursunuz. İçgüdülerinize güvenin ve açık ve dürüst olun.


Başak Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz zihinsel Merkür, yukarıdaki göklerde geriye doğru kayarken, bugün size nadir bir an hediye edecek, Başak. Kozmik habercimiz, size mükemmel netlik, içgörü ve bilgelik verecek olan güçlü güneşin kalbinde dans edecek. Evrenin size ne söylediğine dikkat edin ve son haftalarda ortaya çıkan herhangi bir karışıklık hakkında sevgilinizle konuşun. İkinizin herhangi bir sözleşme imzalamanız veya herhangi bir büyük plan yapmanız gerekiyorsa – özellikle finans ve para konusunda – bugün kasırgalar bir kez daha hızlanmadan önce günü değerlendirin.


Terazi Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Haftalardır bir kasırganın merkezinde dönüyorsunuz, Terazi. Muhtemelen hangisinin yukarı, aşağı, sol, sağ, ileri veya geri olduğunu bilmediğinizi hissettiniz! Neyse ki, bugünün kozmik enerjisi size şu anda fırtınanın tam ortasında dururken zihinsel atılımlar, netlik ve huzur sağlayabilecek parlak bir bilinç ışını getirecek. Kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, güneşe ait ilk kimlik evinizde – burcunuz – geriye doğru kayıyor ve bugün güçlü güneşin kalbinde buluşacak. Buna cazimi anı denir. Derin düşüncelerinizi veya duygularınızı tek başınıza tartışmak için bu fırsatı kullanın.


Akrep Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tozunu al ve kendini yerden kaldır, Akrep. Bugün size dua ettiğiniz anlık bir rahatlama getirebilir! Zihnin ve iletişimin komik haberci gezegenimiz olan Mental Mercury, gizlilik, sırlar ve bilinçdışından oluşan on ikinci güneş evinizde sürünerek geri döndü. O, güçlü güneşin kalbinde birleşecek, size özellikle ilişkiler ve tutunduğunuz herhangi bir yük veya travma hakkında muazzam içgörü ve bilgelik atılımları getirecek. Bu anı, yağmur bulutları bir kez daha üzerinize hücum etmeden önce kirli çamaşırları havalandırmak için kullanın.


Yay Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, kişisel ve sosyal hayatınız ile ilgili derin bir vahiy getirebilir, Yay. Kozmik habercimiz, zihinsel Merkür, arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi buluşmadan oluşan güneş on birinci evinizden geriye doğru bir kaymada titrerken, o güçlü güneşin kalbindeki büyük ışığımızla buluşacak. Bu, geçmişinizden birine (eski bir arkadaş, bağlantı, alev veya eski) ulaşmak istiyorsanız, bugün şimdiye kadarki en iyi şansınız olabilir. Duygularınızı itiraf ederken zihinler ve kalpler arasında bir buluşma yaşayabilirsiniz. Geçmişi hayata döndürmek için günü yakalayın.


Oğlak Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökyüzüne bakın ve ışık ışınlarının fırtınalı bulutları delip geçtiğini izleyin, Oğlak. Zihnin ve iletişimin gezegeni olan Zihinsel Merkür, güçlü güneşin tam kalbinde birleşmek için yavaş yavaş göklerde sürünerek geri dönecek. Cazimi olarak bilinen o anda dönecekler. Bu, kalpten kalbe sahip olmak, bir söz vermek, bir plan yapmak veya göz göze gelmek istiyorsanız, siz ve diğer önemli kişinizin bunu yapmak için harika bir anınız olduğu anlamına gelir. Bekar ve bir alevle yeniden bağlantı kurmak istiyorsanız – hatta yeni bağlantınızı kaybettiğiniz biriyse – onlara sevimli küçük bir mesaj gönderin.


Kova Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir an için, geriye dönük gök gürültüsü sakinleşiyor, Kova. Bu harika bir haber! Zihin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, bugün güçlü güneşin kalbine geri kayıyor. Bu, resmi olarak Merkür gerilemesinin yarısında olduğumuz ve rahat bir nefes almamız için ani bir an verildiği anlamına geliyor. Şu anda herkesle net bir iletişim kurma fırsatına sahip olacaksınız – özellikle tek ve tek kişiyle kalpten kalbe. Bir dakikanızı ayırın ve önümüzdeki yıl içinde yaşamak istediğiniz maceralar hakkında birbirinizle görüşün ve son zamanlarda ortaya çıkan herhangi bir kafa karışıklığını ortadan kaldırın.


Balık Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Haftalarca süren çalkantılı fırtınalardan sonra, güzel kokulu, temiz bir nefes geliyor, Balık. Zihin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, güçlü güneşin kalbine geri kayacak ve güneş sekizinci yakınlık ve ortak varlıklar evinizde sevişecek. Zenginlik, yatırımlar veya büyük para meselelerinde ani bir atılım yapabilirsiniz. Birlikte büyük bir kontrat imzalamak istiyor ama doğru zamanı bekliyorsanız hemen harekete geçin. Genelde gerileme evresinin kaosundan korunursunuz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.