Günlük Aşk Burç Yorumları 22 Eylül 2022

22 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 22 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökyüzü bölümü olarak, ruh eşi mevsimi gibi hissedebilirsiniz, Koç. Bunun nedeni, büyük ışık kaynağımız olan güçlü güneşin Terazi’ye girmek için bir iz bırakmasıdır. Güneş yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzünde cızırdayan güneş ile, ikiz alev veya ayna ile dans etmek önümüzdeki ay sizin için en önemli öncelik olacaktır. Mevcut ilişkilerin üzerine bir mikroskop konulacak – iyi ya da kötü. Yaklaşık altı aydır veya elli yıldır birlikteyseniz, güneş ışığı şimdi size bir ekip olarak daha da iyi çalışma veya birlikteliğinize yeniden enerji verme şansı verecek.


Boğa Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önünüzde çok yoğun bir ay var Boğa. Bunun nedeni, büyük ışık kaynağımız olan güçlü güneşin gökyüzünde iz bırakması ve Terazi burcuna yeni girmiş olmasıdır. Göklerin bu aleminde, masanıza daha fazla sorumluluk, proje ve plan getireceğinden emin olan güneş altıncı üretkenlik evinize enerji verecek. Hatta daha fazla saat alıyor ve kaldırabileceğinizden daha fazla hokkabazlık yapmaya çalışıyor olabilirsiniz! Bunun biraz heyecan, kaos ve stres getireceği kesin olsa da, tüm bunlarla başa çıkmanın anahtarı, sağlıklı bir iş-yaşam dengesine öncelik vermektir, böylece tek başınıza keyifli anların tadını çıkarabilirsiniz.


İkizler Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, bugünden itibaren kalbinizin içindeki o ışıltılı karıncalanmayı hissetmeye hazırlanın. Kelimenin tam anlamıyla göğsünüzde ve midenizde kelebekler varmış gibi hissedebilirsiniz ama nedenini bile bilmiyorsunuz! Bunun nedeni, büyük ışık kaynağımız olan güçlü güneş, bugünden itibaren resmen Terazi’ye girmek için bir köşeyi döndü. Bu, yepyeni bir zodyak mevsimine girmenizi sağlayacak ve güneş, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan beşinci evinize enerji veren güneş ile, sert bir şekilde düşebilir ve hızlı düşebilirsiniz! Bekarlar için bu, yeni seçeneklerle bağlantı kurmak için çok verimli bir dönem olacak, bu yüzden karıştırmaya ve karışmaya hazır olun. Çiftler bu baharatlı enerjiyi birlikte daha çok eğlenmek ve keyif almak için kullanabilirler.


Yengeç Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yepyeni bir zodyak sezonu için hazırlanın, Yengeç. Büyük ışık kaynağımız olan güçlü güneş, haritanızın alt kısmına doğru vites değiştirirken, Terazi’ye girecektir. Önümüzdeki ay, güneş enerjisi dördüncü eviniz aktive olurken ev, aile ve ev ortamına daha fazla dikkat ettiğinizi fark edeceksiniz. İster tek ister bağlantılı olsun, yaşam alanınızı güncellemenin ve onu nasıl duyusal bir deneyime dönüştüreceğinizi düşünmenin tam zamanı. Aromaterapiyi ve tütsüyü söndürün. Yeni mumlar satın alın. Evinizi birçok bitki ve çiçekle dekore ettiğinizden emin olun. Duyularınızı ve ruhunuzu harekete geçirin.


Aslan Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önümüzdeki haftalarda hayat senin için çok hızlı hareket edecek Leo. Bunun nedeni, büyük ışık kaynağımız olan güçlü güneşin, rüzgarı yakalayacak ve bugünden itibaren üçüncü güneş iletişim ve kısa mesafeli seyahat evinize süzülecek olmasıdır. Terazi mevsimi ile birlikte, parlak fikirler filizleniyor ve gelecek ay aşkınız, sevgiliniz veya eşiniz ile tartışmak için istekli olacaksınız. Bu aynı zamanda, hızlı bir uçak yolculuğuna atlamak veya bir yolculuğa çıkmak için kaldırıma çarpmak olsun, yakındaki yerlere hızlı geziler planlamak için canlandırıcı bir dönemdir. Ne olursa olsun, şimdi hayatın baharatının tadını çıkarın.


Başak Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük ışık kaynağımız olan güçlü güneş sizi geride bırakırken, ışığını hayatınızın yeni alanlarına getirecek Başak. Terazi’ye adım atarken yepyeni bir zodyak sezonu başladı. O, sizi ve bir ve tek kişinizi, yatırım yapmak istediğiniz bazı büyük şeyler veya deneyimler için bütçelemeye başlamaya zorlayabilecek ikinci güneş enerjisi evinize, gelir, servet ve mülklere önemli ölçüde çekecektir. Bekarsanız, gözlerinizi kamaştırıp, yolunun kesiştiği potansiyel talipleri etkileyecek muhteşem yeni gardırop, aksesuar veya nesneler satın almanın tam zamanı!


Terazi Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünyanın zirvesindeymiş gibi hissetmeye hazır ol Terazi. Doğum günü sezonu resmen başladı! Güçlü güneş, büyük aydınlatmamız, güneş ilk kimlik evinizin ilk derecelerinde cızırdayan – burcunuz – kendinizi caz dolu, şiddetli ve güçlü hissedeceksiniz. Bu, yılın en önemli dönemlerinden biridir, çünkü kalbinizin arzularını takip etmek ve kişisel veya romantik planları benimsemek için daha fazla yerçekimine sahip olacaksınız. Bekar veya bağlı olmasına bakılmaksızın, takdir ettiğiniz şeylerin bir şükran listesi yapın ve ardından gelecek yıl aşkı nasıl bir öncelik haline getirmek istediğinizi hayal edin.


Akrep Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aniden dünyanın sessizleşmeye başladığını, sanki gürültü önleyici kulaklık takıyormuş gibi hissedebilirsiniz, Akrep. Bunun nedeni, büyük ışık kaynağımız olan güçlü güneşin Terazi’ye derin bir dalış yapmasıdır. Başımıza yepyeni bir zodyak mevsimi geldiğinde, kozmik akıştaki değişimi fark edeceksiniz. Bunun nedeni, güneşin mahremiyet, sırlar ve bilinçdışından oluşan on ikinci güneş evinizin kanyonlarını aydınlatmasıdır. Kendinizi oldukça nostaljik, düşünceli veya gerçeklikten kopuk hissedebilseniz de, bu, geçen yıl boyunca hayatınızda sevginin var olmasına nasıl izin verdiğinizi analiz etmek için önemli bir dönemdir. Herhangi bir bagajı bırakın. Herhangi bir yarayı iyileştirin.


Yay Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zaman çarkı dönerken, yepyeni bir zodyak mevsimi üzerinizde, Yay. Büyük ışık kaynağımız olan kudretli güneş Terazi’ye girmek için bir köşeyi döndüğünde, ruhunuzda bir coşku sarsıntısı hissedeceksiniz. Önümüzdeki ay, güneş arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi buluşmalardan oluşan on birinci evinize enerji verirken, kendinizi canlanmış ve hayatın büyüsüne kapılmış hissedeceksiniz. Bu, arkadaşlarınızla ve tanıdıklarınızla bağlantı kurmak ve sevgilinizi bir araya getirmek için harika bir zaman. Bekarsanız, dans ayakkabılarınızı giyin ve ağınızda dolaşmaya, kaynaşmaya ve potansiyel olarak yeni adaylarla tanışmaya hazır olun.


Oğlak Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başarıya giden hızlı yoldasın, Oğlak. Kudretli güneş, büyük armatürümüz Terazi’ye girmek için bir köşeyi dönerken yepyeni bir zodyak mevsimi kapınızda. Güneş gökyüzünüzün tacını öperken – güneşteki onuncu başarı eviniz – özellikle önümüzdeki ay profesyonel merdiveni tırmanmakla meşgul olacaksınız. Bu, acele etmek için önemli bir dönemdir – ancak bunu kişisel veya romantik hayatınız pahasına yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Partnerinizle hem hedefleriniz hem de ulaşmak istediğiniz büyük hedefler hakkında konuşun. Unutmayın: siz dünyaya karşı bir takımsınız.


Kova Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, bugünden itibaren damarlarınızdaki, zihninizdeki ve ruhunuzdaki adrenalin akışını hissedin. Büyük ışık kaynağımız olan kudretli güneş aniden bir kasırga gibi dönerken, bir Hava burcu olan Terazi’ye girecek. Bu, yeni ufuklar aramaya ve yeni bölgeleri keşfetmeye teşvik edildiğinden, evren tarafından oldukça desteklendiğini hissedeceğiniz anlamına gelir. Bekarsanız, bir sınıfa veya manevi topluluğa katılmayı düşünün – oldukça benzersiz ve büyüleyici biriyle tanışabilirsiniz. Kararlıysanız, uzun mesafeli seyahat planlarını veya kol kola atılmak istediğiniz maceraları tartışmak için önümüzdeki ayı kullanın.


Balık Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yepyeni bir zodyak sezonu için hazırlanın, Balık. Büyük armatürümüz olan güçlü güneş, bir köşeyi Terazi’ye çevirirken, kişiselleşme zamanı. En önemli ilişkinizdeki güven, kırılganlık ve derinlik, önümüzdeki haftalarda değerlendirmeye alınacak. Güneş sekizinci yakınlık ve cinsellik eviniz enerjilendiğinde, kesinlikle çok daha yakınlaşabilirsiniz. Bununla birlikte, biriniz yararlanıldığını hissediyorsa veya ihtiyaçlarının karşılanmadığını hissediyorsa, müzikle yüzleşmeye ve onu çözmeye istekli olacaksınız. Bunu her zaman yaptığınız gibi hassasiyet ve zarafetle yapın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.