Günlük Aşk Burç Yorumları 20 Eylül 2022

20 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 20 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

20 Eylül 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün tutuşacak kıvılcımlara hazırlanın Koç. Aşk ve güzellik tanrıçası gezegenimiz Venüs, yukarıdaki sepetinden çiçek atmaya devam ederken, hareketli bir Uranüs’ün gözlerini yakalayacak. Bu size kişisel veya romantik yaşamınızda yeni bir şeyler denemek için muazzam bir dürtü verecektir. Bir rutine bağlı kalmak bugün menüde olmayacak, bu yüzden işten erken çıkmaya çalışın ve sonunda bir sürü kahkahaya kapılabilirsiniz! Kendinize ve sevgilinize sürpriz hediyeler, ikramlar, eşyalar veya ödüller verin. İlk kez alışveriş merkezinden geçen okul çocukları gibi kıkırdayarak bitirebilirsin.


Boğa Burcu

20 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şeker, baharat ve güzel olan her şey bugün gündemde, Boğa! Gezegensel yöneticiniz, tatlı Venüs, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan güneş beşinci evinizde bir araba gibi koşarken, havai fişekler gibi göz kamaştırıcı bir gösteride, şimdi güneş enerjisiyle ilk evinizde yörüngede dönen Büyük Uranüs, Büyük Uranüs ile bağlantı kuracak. kimlik – burcunuz. Her şey pahasına spontane, dürtüsel ve eğlence ve tutku havasında hissedeceksiniz! Bu, bekarsanız veya tek başınıza bir kahkaha kasırgası yaşıyorsanız, kendinizi ilk randevuya çıkarmak için beş yıldızlı bir gün.


İkizler Burcu

20 Eylül 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökler, bugün kalbini pıtırtı haline getirmek için hizalanıyor, İkizler. Günümüzün astrolojisinin eğlenceyi ve kendiliğindenliği tercih etmesiyle, odaklanma ve koşuşturma havasında değil, muhtemelen “işin bittiğini” hissedeceksiniz. Bunun yerine, işten erken ayrılmaya ya da aşık olduğunuz kişiyle ya da tek sevgilinizle kendinizi romantizme kaptırmak için zaman harcamaya daha meyilli olacaksınız. Kişisel hayatınıza ve hobilerinize uygulayabileceğiniz benzersiz fikirler getiren sürprizler yolunuza çıkabilir. Bugün izin alabiliyorsanız, evde bir masa oyunu, video oyunu veya sevgilinizle eğlenceli bir gösteri ile biraz zaman geçirin.


Yengeç Burcu

20 Eylül 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şaşırtıcı, iyi haberler bugün yolunuza gelebilir, Yengeç. Günümüzün kozmik hizalamaları eğlenceyle dolup taşıyor! Güneş enerjisiyle ilgili üçüncü evinizde yörüngede dönen Tatlı Venüs, dostluklar ve topluluklardan oluşan güneş enerjisi on birinci evinizdeki elektrikli Uranüs ile güzel bir üçgen açı oluşturacak. Tanıdığınız birinden sizi şok eden, şaşırtan veya kendinden geçiren bir e-posta, arama veya metin alabilirsiniz! Romantik tipin olan biriyle ani bir tanışma bile yapabilirsin! Bugün işi öğütmek için zaman harcamayın – kendinizi zevkle şımartacak bir konuma getirin.


Aslan Burcu

20 Eylül 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kozmik enerjisi size şeker ve baharat için daha da göz kamaştırıcı fırsatlar getirecek, Leo. Güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizde incelikle dönen Tatlı Venüs, elektrikli Uranüs ile üçgen açı oluşturacak. Birdenbire, bir ve tek olanla hoşgörü için hevesli hissedeceksiniz. Bir indirim veya hatta bir yeniden satış mağazası aramak için en sevdiğiniz mağazaları gezerek zaman harcayın! İkiniz için de sürpriz hediyeler çöl kumlarının altındaki mücevherler gibi saklanabilir. Hayat kendini tedavi etmekle ilgilidir, bu yüzden bu neşeli enerjinin boşa gitmesine izin verme, yoksa seni çok çabuk geçecek. Bu kadar güzel bir gün genellikle iki kez gelmez.


Başak Burcu

20 Eylül 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhteşem harika bir gün senin üzerinde, Başak. Bugünün kozmik dalga boyu, yıldızlardan bir senfoni dinlemek gibi olacak. Lütuf ve zevk gezegeni olan iyiliksever Venüs, güneşe ait ilk kimlik evinizin (burcunuz) içinde yörüngede döner ve genişlemenin güneş dokuzuncu evinizdeki devrimci Uranüs’e üçgen şeklinde bağlanır. Yeni ufuklara atılmak için bir fırsat, bir ve tek ile oldukça aniden ortaya çıkabilir. Seyahat paketlerine, uçuşlara ve otel rezervasyonlarına bakın – mucizevi bir şey ortaya çıkabilir! Bekarsanız, bu titreşim sizi şansınızı denemeye ve normal tipinizin dışında yeni insanlarla tanışmaya teşvik edecektir.


Terazi Burcu

20 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün gökyüzünde dans eden yıldızlar uçuşuyor, Terazi. Gezegensel yöneticiniz Venüs, şimdi güneş on ikinci evinizde dönen güneş enerjisi sekizinci evinizdeki elektrikli Uranüs ile üçgen açı oluşturacak. Sürpriz bir ikramiye, telif hakkı çeki, komisyon veya anlaşma, sizin ve tek eşiniz için birdenbire ortaya çıkabilir – ruhlarınızı çatıdan göndererek! Bu, özellikle ikiniz yatırımlarınızı ve servetinizi genişletmeye istekliyseniz, doğru olacaktır. Bunun tezahür etmesinin bir başka yolu, kapalı kapılar ardında biraz risk almaya karar vermenizdir.


Akrep Burcu

20 Eylül 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün gökyüzüne göz kırp Akrep, çünkü onlar aşağı bakıyor ve sana gülümsüyorlar! Zevk, uyum ve güzellikle dolu büyüleyici gezegenimiz Venüs, arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi buluşmalardan oluşan güneş on birinci evinizde oldukça iyi bir konumdadır. Güneş ortaklıklarıyla ilgili yedinci evinizde bulunan cesur Uranüs’e gökyüzünde elini uzatacak. Bu, bir arkadaşınızın birdenbire uzun süreli ilişki potansiyeli olan birini tanıtabileceği veya hatta size her zaman aşık olduğunu söylemek için öne çıkabileceği anlamına gelir. Bağlıysanız, siz ve bir ortak, büyük bir umut veya hayali gerçekleştirmek için bir ekip olarak çalışmaya son derece hazır olduğunuzu fark edebilirsiniz.


Yay Burcu

20 Eylül 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün mutlu bir dans yap, Yay, yıldızlar çok eğlenceli yemek pişiriyor! Güzellik ve zevk tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, uzayın derinliklerinde güç merkezi Uranüs tarafından serenatlanacak. Rutininizi sarsmak, işten erken çıkmak ve spontane eğlenmek için ani bir yaşam şehvetine sahip olabilirsiniz. Bekarsanız, adrenalini kanınızda yönlendiren ani bir elektrik bağlantısı bulabilirsiniz! Sadece ateşli ve tutkulu bir ilişki olsa da, aynı zamanda en büyük cızırtılı anılarınızdan biri olabilir. Anı kucaklayın ve keyfini çıkarın!


Oğlak Burcu

20 Eylül 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldızlar göklerden gül yaprakları fırlatmak için hizalanırken, bugün çok başarılı olacaksınız, Oğlak. Zevk tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, Büyük Uyandırıcı olan elektrikli Uranüs ile bağlantı kuracak. Bu gezegenlerin her ikisi de Dünya burçlarında uyumlu bir şekilde dönecek ve size arzu ettiğiniz tutku ve arzularınıza daha kolay hareket etme şansı verecek. Güneş enerjisi dokuzuncu evinizdeki Venüs, beşinci güneş evinizdeki Uranüs’e gülümserken, konfor alanınızdan çıktığınızda, yeni bir şey denediğinizde ve hayata açık fikirli bir bakış açısıyla yaklaştığınızda romantizmin çiçek açtığını görebilirsiniz.


Kova Burcu

20 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün evren sana kocaman bir ayı kucaklaşması yapıyormuş gibi gelebilir, Kova. Güneş sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizin yörüngesinde dönen Venüs, gezegen hükümdarınız Uranüs ile bağlantı kuracak. Aniden, özellikle aileniz veya gayrimenkulünüzle ilgili olarak, sizi sevinçle göklere çıkaran büyük bir borç veya miras için onaylandığınızı öğrenebilirsiniz. Birdenbire gerçekleşebilir, size ve size kutlamak için tek ve bol miktarda hediye verebilir. Henüz kredi limitlerine başvurmadıysanız, şansınızı artırmak için bugünün kozmik dalga boyunu kullanın.


Balık Burcu

20 Eylül 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kendinizi yerden çok yüksekte bir gökkuşağının üzerinde dans ediyormuş gibi hissedebilirsiniz, Balık. Güneş enerjisi yedinci ortaklık evinizin içinde dönerek dönen Venüs, güneş enerjisi üçüncü iletişim ve kısa mesafeli seyahat evinizdeki elektrikli Uranüs ile bağlantı kuracak. Partnerinizle birlikte bir söz vermeye veya bazı önemli şeyleri kalpten kalbe tartışmaya hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bunun yerine, bugün veya önümüzdeki haftalarda kendiliğinden hızlı bir gezi planlama ihtiyacı hissedebilirsiniz. İkinizi de cezbeden fırsatlara veya yakındaki destinasyonlara bakın. Her zaman yağmur için dua eden çiçek tarlaları gibi seni bekliyorlar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.