Günlük Aşk Burç Yorumları 19 Eylül 2022

19 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 19 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay titreyecek ve gece gökyüzünde şarkı söyleyecek, Koç. Kutsanmış Luna, evinde olduğu için en sevdiği yer olan Yengeç’in gelgit havuzlarında yüzecek. Güneş dördüncü evinize bu düşüşle birlikte, evde biraz zaman geçirmek ve uyumak için muhteşem bir zaman. Bekarsanız, belki bazı arkadaşlarınızla küçük bir buluşma yapın ya da biraz şampanya ve çilek için bir sevgili davet edin. Eşleriyle birlikte yaşayan kararlı veya evli çiftler için, sadece ikinizle tatlı bir randevu gecesi planlayın.


Boğa Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ilahi olanın büyük uçurumuna bakın, Boğa. Tatlı ayımız sizi duygularınıza sokacak ve kalbinizin nerede olduğunu değerlendirmenize yardımcı olacak. Ay Yengeç burcundayken, huzur ve sükunet bulmak için harika bir andır. Sevdiğinizle belki şöminenin yanında ya da kanepede kucaklaşarak sakin bir gece planlayın. Güvenliğe, sevdiğiniz birine ait olmaya ve değer verdiğiniz kişileri beslemeye derin bir ihtiyaç duyacaksınız. Sevgi vermek ve almak için bu lirik anı kaçırmayın.


İkizler Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün gökyüzünü öp ve aya dualar fısılda, İkizler. Evrende rezonansa girecek ve size ruhunuzun özüne ulaşacak. Yengeç’in sığ kumsallarında yüzerken, içgüdüsel olarak huzur ve sükunete olan ihtiyacı hissedeceksiniz. Sık sık aktif olarak yarışmayı sevseniz de, şimdi iyileşmek veya bir aile toplantısı için daha iyi bir zaman olabilir. Bu zamanda duygularınız büyük olasılıkla derinleşecek, bu nedenle sevdiğinizle yaz ışıklarının altında sarılmak için harika bir an olabilir. Anı kucaklayın ve oradaki sihri bulun.


Yengeç Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kendinizi derinden merkezlenmiş ve kendinizle birleşmiş hissedeceksiniz, Yengeç. Yönetici aydınınız ay, ruhunuzda yüzecek. Kuyruğunu çırptığında ve ilk güneş evinizden – burcunuz – geçtiğinde ilişkiler genellikle bilincinizin ön saflarına gelir, bu nedenle bu, kişisel olarak onların içinde nerede durduğunuza odaklanmak için iyi bir andır. İçinizden fısıldayan gerçeğin derinliklerine inin. Duygularınız hakkında konuşmanın veya yeni biriyle planlar yapmanın zamanının geldiğine karar verebilirsiniz. Öncülüğü al. Artık mahkemeniz var.


Aslan Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün gökyüzünde tatlı ve parıldayan bir ay bir şişe burunlu yunus gibi dönüyor Leo. Yengeç burcunu ziyaret edecek ve yukarıdan baloncuklar üfleyecek. Herhangi bir Yengeç geçişi genellikle besleyici ve şehvetli yönümüzü ortaya çıkarır, bu yüzden sürüklenmesini yakalarsanız bu titreşimi kucaklayın. Ayrıca, bu an solar onikinci evinize denk geldiği için, oldukça düşünceli ve hatta nostaljik olabilirsiniz. Geçen ay boyunca romantizmin hayatınıza nasıl girdiğini ve önümüzdeki haftalarda nerede büyümesini istediğinizi düşünün. Korkularınızı serbest bırakın ve biraz ev sihrinin tadını çıkarın.


Başak Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün gökyüzünde ıslık çalan bir ay yüzgeçlerini bir vatoz gibi çırpınacak Başak. Yengeç burcunu ziyaret edecek ve güneş enerjisi ile on birinci evinizden geceyi aydınlatacak. Bu ve elementinizle nasıl bu kadar iyi uyum sağladığından dolayı, muhtemelen birçok arkadaşınızdan haber alacaksınız. Bu, bir etkinliğe şahsen veya ZOOM üzerinden katılmak için harika bir zaman olabilir. Birkaç arkadaş toplayın ve yaşadığınız güzel zamanları hatırlayın. Şenlik havasına katılmak için partnerinizin etiketini yanınızda bulundurun. Bununla birlikte, aynı ay evresi, çevrimiçi aramaya, bir flört sitesine katılmaya ve hatta bir uygulamaya göz atmaya açıksanız, bekarların fantezilerini gıdıklayan birini bulmasına yardımcı olabilir.


Terazi Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, dağınık bulutlar arasında dönerken, bugün size yukarıdan bakacak, Terazi. Profesyonel başarının onuncu güneş eviniz olarak da bilinen Yengeç’i ziyaret ettiğinde, muhtemelen kendinizi işinize sabitlerken bulacaksınız. Ancak, bu Su burcunu her ziyaret ettiğinde, Luna aynı zamanda bizi sevimli bir ev içi titreşimi kucaklamaya teşvik ediyor. Biraz şampanya açın, lezzetli bir yemek hazırlayın ve mutfağın ışığında tek başınıza dans edin. Sevgilinizle yakınlaşmak için ne sihirli bir yol! Mükemmel iş-yaşam dengesini tam olarak nasıl bulacağınızı çoğu zaman bilirsiniz, bu yüzden ünlü zarafetinizi hemen şimdi kullanın.


Akrep Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bir Su burcunun sığlıklarına doğru yüzerken, elini kumsalın kumları arasında sürüklerken, üzerlerinde kalbinin kabartmalı olduğu ışıltılı deniz kabukları bulacaktır, Akrep. Ay ne zaman Yengeç burcundan geçse, o kadar tatlı bir şekilde ruhunuzu açmanız ve tek başınıza entelektüel maceraya atılmanız için sizi cesaretlendirir. Eşinizle, cennetten ay ışınları yağarken birbirinizin kalplerinin ve bedenlerinin tadını çıkardığınız basit ve tatlı bir randevu gecesi planlayın. Bunlar hayatı yaşamaya değer kılan ve çoğu zaman bir madalyonda sakladığımız mücevherler haline gelen anlardır.


Yay Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göz kamaştırıcı ay, bu gece güneşteki sekizinci yakınlık ve güven evinizi ziyaret ederken bilgelik sunacak, Yay. Birleşme dürtünüzü ateşleyecek. Kesinlikle duygularınızın derinliklerinde olacak olsanız da, ilişkinizde ihtiyaç duyduğunuz desteği alıp almadığınızın farkına varabilirsiniz. Aranızdaki alışverişi şimdi değerlendirin. Bağlı olanlar için, ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa, bunun hakkında konuşmaya karar verebilirsiniz. Duyarlılık ve zarafetle önderlik etmenin sizi şimdi aşk konularında oldukça ileri götüreceğini bilin. Paylaşmak bir sanattır.


Oğlak Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün sizden gökyüzünde bir deniz kızı gibi dönerken, güneş yedinci ortaklık eviniz Oğlak’tan yumuşak bir şekilde fısıldayacak. Bu, tek ve tek olanla nerede durduğunuza derin, duygusal bir bakış atmanızı teşvik edebilir. Tatlı hisler, bu noktada sizi sarılmaya, gülmeye veya paylaşmaya ikna eden manevi bir sihir gibi hissedebilir. Bekarsanız, özel kişinizi bulma dürtüsünü hissedeceksiniz, bu nedenle kalbinizi entrikalayan biriyle bir randevu ayarlayın. Onu dinle. Aşka zaman ayırın. Unutmayın: acelesi yok.


Kova Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Fısıldayan ay, en sevdiği beyaz elbisesini fırlattı ve gecenin içinde dönüyor, Kova. Yönettiği ve ikamet ettiği bilinen burç olan Yengeç’i geçecek. Barış, sakinlik ve sessizlik için ani bir dürtü duyacaksınız. Kucakla ve yaptığın için çok mutlu olacaksın. Bu özel etki, sizi güvende hissettiren ve ait olduğunuz gibi biriyle zaman geçirmeye teşvik edecektir. Duyguların şimdi okyanus kadar derine inecek, bu yüzden sana söylediklerinden kaçma. Tatlı bir kalpten kalbe tam olarak ikinizin aradığı şey olabilir.


Balık Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bir yengeçin sahil boyunca yanlamasına hareket etmesi gibi gökyüzünde süzülürken, aşk için sersemlemiş hissedeceksin, Balık. Ay Yengeç burcunu her ziyaret ettiğinde, sadece bir Su burcunun derinliklerinden ışık yaymakla kalmaz, aynı zamanda güneş enerjisi beşinci romantizm ve tutku evine enerji verir. Bu, yolunuza mutlu nimetler getirebilir! En büyük hassasiyetinizle temasa geçin ve göz kamaştırıcı derecede romantik bir şey yapmayı düşünün. Bekarsanız, çekici biriyle bir randevu ayarlayabilir veya sadece sizin tipinize uygun biriyle yollarınız kesişebilir. Kendini adamış ilişkiler içinde olanlar, biraz eğlenme ve kıvılcımı tekrar ilişkilerine getirme ya da çocuk sahibi olma konusunda çalışma dürtüsü hissedebilirler. Şimdi kalbini aç, böylece şarkı söylediğini duyabilirsin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.