Günlük Aşk Burç Yorumları 18 Eylül 2022

18 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 18 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür gerilemesi kasırgası devam ederken, kozmik habercimiz gökyüzünde geriye doğru hareket ediyor, Koç. Ancak bugün, Büyük Benefic olan görkemli Jüpiter ile dans ederken temiz bir nefes gibi olabilir. Aniden zihninizin, enerjinizin ve ruhunuzun uçsuz bucaksız ve parlak olduğunu hissedebilirsiniz! Kozmik habercimiz, güneş enerjisiyle ilgili yedinci evinizden geriye doğru kayarken, siz hala güneş ilk kimlik evinizde, yani burcunuzda dönen muhteşem Jüpiter varken. Parlak ve güçlü planlar ve fikirler hakkında tek ve tek kişiyle konuşun. Yeni bakış açıları tasavvur ederken ve coşkuyu kucaklarken bu iyimserliği benimseyin.


Boğa Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür bugün geriye doğru elektrik kayması yapıyor, Boğa. Bu normalde biraz kafa karışıklığına neden olsa da, bunun yerine büyük hayaller kurmanıza, gözlerinizi açmanıza ve alışılmışın dışında düşünmenize yardımcı olacak muhteşem öforik ruh halleri yaşıyor olabilirsiniz. Kozmik habercimiz olan Zihinsel Merkür, şu anda bilinçaltınızın on ikinci güneş evinizde dönen Büyük Benefic’imiz olan muhteşem Jüpiter ile gökler arasında bağlantı kuracak. Bu, ileriye dönük kişisel veya romantik hayatınıza nasıl yaklaşabileceğinize dair fikirlerle enerjilenmenize, aydınlanmanıza ve canlanmanıza neden olabilir. İçsel önsezilerinize dokunun ve ardından bir sihir duygusuyla ilerleyin.


İkizler Burcu

18 Eylül 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün açık gökyüzüne ve büyülü bir ruh haline hazır olun İkizler. Euphoria her köşenin arkasında olabilir! Gezegensel yöneticiniz, kozmik habercimiz, zihinsel Merkür, gerçek aşk, romantizm ve flörtün beşinci güneş evinizden geriye kayarken, bakışlarını şanlı Jüpiter, Büyük Faydamız ve genişleme, şans gezegeni ile göklerde birleştirecek, ve servet, şimdi güneş on birinci umutlar ve hayaller evinizde dönüyor. Kalbin meseleleriyle ilgili olarak dokuzuncu bulutta olduğunuzu hissedeceksiniz. Sadece “yeterince iyi” ile yetinmeyin, neşe ve büyüklüğün doruklarına uçun.


Yengeç Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün yolunuza çıkan ilham verici mesajları dinleyin, Yengeç. Kozmik habercimiz zihinsel Merkür, gökyüzünde geri kaymasına devam edecek ve bunu yaparken de, güçlü Jüpiter’i, Büyük Faydamız’ı ve mucizeler ve şans gezegenini çakacak. Aşk hayatınızı nasıl iyileştirebileceğinize dair büyük düşüncelere daldığınızda, kalp meseleleriyle ilgili ani farkındalıklar ortaya çıkabilir. Kendinizi bir kafese kapatmayın, eşyalarınızı çalarken en sevdiğiniz kıyafetinizin tozunu alın ve kendinizi romantizm havasına sokun. İkiz alevle dans edebilecekken yalnız zaman geçirmeyin.


Aslan Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ruhunuz şarkı söylerken göklere bağırmaya hazırlanın Leo. Kozmik habercimiz Zihinsel Merkür, kısa mesafeli seyahatin üçüncü güneş evinizdeki ay yürüyüşüne devam ediyor. O, güçlü Jüpiter’in, Büyük Faydacımız’ın ve şu anda genişlemenin güneş dokuzuncu evinizde ikamet eden mucizeler gezegeninin bakışlarını yakalayacak. Yeni yönlere doğru uçmak için konfor alanınızdan çıktığınızda, kendinizi canlanmış ve enerji dolu hissedeceksiniz. Tek başınıza yola çıkmayı planlayın. Maceralar kalbini sihirle dolduracak. Şimdi seyahat edemiyorsanız, ikinizin de gidebileceği daha sonraki bir zamanı düşünün.


Başak Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, bir kez daha altın yağmurlarının ortasında dans ediyormuş gibi hissedebilirsin. Gezegensel yöneticiniz, zihinsel Merkür, güneş enerjisiyle ilgili ikinci mali evinizde geri dönerken, Güneş sekizinci evinizde dönmekte olan genişleme ve refah gezegenimiz ve Büyük Faydamız olan muhteşem Jüpiter’e şarkı söyleyecek. Para, varlıklar ve yatırımlarla ilgili sevindirici haberler, sizi ve diğer önemli arkadaşlarınızı göklere çıkarmanıza neden olabilir. Artık bolluk mümkünse, günü yakalayın, bazı planlar yapın ve ikinize güzel bir şey ısmarlayın! Hakediyorsun!


Terazi Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün tam anlamıyla sihir sizin için yıldızlara yazılmıştır, Terazi. Bir ve tek ile masaya büyük bir dönüm noktası getirilebilir! İlişkinizin kalbinizin ve hayatınızın merkezi olduğunu, sizi coşkuyla doldurduğunu hissedebilirsiniz. Zihinsel Merkür, kozmik habercimiz, güneşteki ilk kimlik evinizden (burcunuz) yavaş yavaş geriye doğru kaymasına devam ederken, güneş ortaklıklarının yedinci evinde gökyüzünde size gülümseyen güçlü Jüpiter’e göz kırpacaktır. Bir söz verebilir, bir atılım gerçekleştirebilir veya yeni biriyle tanışabilirsiniz. Işığınızı saklamayın: Aşkı bir fener gibi parlatın.


Akrep Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhteşem bir gün üzerinizde parlıyor, Akrep. Bugünün parıldayan enerjisi sizi eğlence, mizah, kahkaha ve aşk havasına sokacak. Zihinsel Merkür, güneş on ikinci sezgi ve bilinçaltı evinizden geriye doğru kayarken, o kudretli Jüpiter’e, Büyük Yararımıza ve umut gezegenine parlayacak. Kişisel veya romantik hayatınız hakkında ani bir sezgi, atılım veya vahiy ortaya çıkabilir. Aniden, nerede durduğunuzla ilgili korku, hayal kırıklığı veya endişe ile uğraşıyorsanız, tünelin sonunda ışık varmış gibi hissedebilirsiniz.


Yay Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlk aşkları Yay ile bir genç gibi kızarmaya hazırlanın. Zihnin kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, güneş onbirinci umut evinizden ilahiler söyleyecek ve şu anda beşinci güneş evinizde ikamet eden tek ve tek güçlü Jüpiter, Büyük Faydamız ve sevinç gezegenimiz tarafından duyulacaktır. gerçek aşk, romantizm ve flört. Bu zamanda Merkür geri kayarken, daha önce tanıdığınız ya da özlediğiniz ama aynı noktalara sık sık rastladığınız biriyle karşılaşabilirsiniz. Bu, coşkulu bir kahkaha ve size anı yaşama duygusu getiren anlık bir bağlantı sağlayabilir.


Oğlak Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldızlar bugün güzel fenerler gibi parlıyor, Oğlak. Zihin ve iletişim gezegenimiz olan zihinsel Merkür, gökyüzünde ters kayarken, güçlü Jüpiter’i, Büyük Faydamız’ı ve mucizeler ve genişleme gezegenini görecek. Aniden, kişisel ve romantik hayatınız hakkında mümkün olduğunca geniş ve geniş bir şekilde hayal kurma cesaretini bulacaksınız. Kalbinizin derinliklerine dalarken bu fantezileri kucaklayın. Kararlı ve birlikte yaşıyorsanız, sipariş vermeye karar verdiğinizde mizahi veya eğlenceli bir film çektiğiniz rahat bir akşam geçirin. Odadaki neşe hissedilir olacak!


Kova Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yanaklarında oluşan o gülümseme geniş ve güzel olsun, Kova. Kozmik habercimiz ve zihnin gezegeni olan zihinsel Merkür, güneş dokuzuncu genişleme evinizde geri dönerken, şimdi güneş üçüncü seyahat evinizde dönen Büyük Faydamız Jüpiter ile gözlerini kilitleyecektir. Bir tatil planlamaya başlamak için canlandırıcı bir ilham hissedebilirsiniz – hatta bir tatile bile başlayabilirsiniz! Bu biraz doğaçlama olsa da, biraz izin alabilirseniz, bunun için gidin. Pişman olmayacaksınız ve sonunda yılın en sevdiğiniz anlarından bazılarını yaşayacaksınız.


Balık Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kimse izlemiyormuş gibi dans et, Balık. Bugün göklerde muhteşem haberler yazılıyor. Yakınlık, şehvet ve cinsellik şimdi altın sikkeler gibi parlıyor, özellikle de güneş ikinci öz-değer eviniz Jüpiter tarafından aktive edildiğinden, güneş sekizinci evinizdeki kozmik habercimiz zihinsel Merkür’e gülümseyecek. Hassas olmaya, açık olmaya ve duygularınızın akışına güvenmeye odaklanın. Bekarsanız, öz değer duygunuza uyan ve sizi hak ettiğiniz şekilde onurlandıracak birini bulmanın zamanının geldiğini düşünün. Onlar var – sadece onları bulmanın mümkün olduğuna inanmanız gerekiyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.