Günlük Aşk Burç Yorumları 17 Eylül 2022

17 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 17 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın derin bir yoğunluk getirecek Koç. Güçlü güneş, uzayın derinliklerinde bulutların üzerinde cızırdadığında, dönüp güç merkezi Plüton’a bakacak. Bu, bugün profesyonel yaşamınıza kesinlikle enerji getirecek olsa da, aslında bu gücü seçtiğiniz herhangi bir şekilde kullanabilirsiniz. Gökyüzündeki bu hizalanma, seçtiğiniz kişiyi ikna etme, baştan çıkarma veya onlara hükmetme gücü verir. Bu güce karşı nazik ol, ama ondan korkma. Arzularınızın elde edilmeye değer olduğunu bilin. Gerçek baştan çıkarma sadece size değil, karşınızdakine de bir hediyedir.


Boğa Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün ve yarın dünyanın kralı veya kraliçesi olduğunuzu hissetmeye hazırlanın. Dünya işaretleri yoğunlukla kükrüyor. Kudretli güneş, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan beşinci güneş evinizin derinliklerinde tutuşurken, başka bir Dünya burcu olan Oğlak burcundaki güç merkezi Pluto ile bağlantı kuracaktır. Bu, romantik yaşamınızda uygun gördüğünüz şekilde devrim yapma gücüne sahip olmanızı sağlar. Bununla birlikte, normal tipinizin dışında çıkmaya istekliyseniz, bu kişi şimdiye kadar bulduğunuz en büyük sevgi derinliklerini keşfetmeniz için katalizör sağlayabilir.


İkizler Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Anlık alevlerin bir dağı yok etmesi gibi derin bir yoğunluk gelir, İkizler. Kudretli güneş, eviniz, aileniz ve evcilliğinizden oluşan dördüncü güneş evinizde yukarıdaki göklerde yükselirken, bugün ve yarın, yakınlık ve paylaşılan varlıklarla ilgili güneş sekizinci evinizdeki kudretli bir Pluto ile bağlantı kuracaktır. Siz ve eşiniz, hayallerinizdeki evi satın almak için sermaye veya ipotek arıyorsanız, şimdi grev yapın, şimdi başvurun ve kendinizi gösterin. Evren, arzularınızı gerçeğe dönüştürmek için en mükemmel şekilde dönebilir. Anın tadını çıkar. Kaçıp gitmesine izin verme.


Yengeç Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aklınıza koyduğunuz zaman kendinizi nasıl öne çıkaracağınızı kesinlikle biliyor olsanız da, bazen bir yengeç gibi istediğinizi elde etmek için yana kaçabilirsiniz, Yengeç. Yine de bugünün ve yarının enerjisi, iletişiminize büyük güç getirebilir. Kudretli güneş, zihnin ve fikirlerin üçüncü güneş evinizden cızırdayarak cızırdarken, güneş enerjisi yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzünde güç merkezi Plüton ile göz kamaştırıcı bir yetenekle dans edecek. Bugün, kişisel ya da romantik yaşamınızda birini tanıtma ya da bir söz isteme günüdür. Size kolayca boyun eğeceklerdir.


Aslan Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, hem bugün hem de yarın dönüştürücü ve merak uyandıran bir döneme hazırlanın. Kozmik hava özellikle nadir bir melodide şarkı söylüyor. Güçlü güneş gökyüzünde parıldadıkça, uzayın derinliklerinde Plüton’un güç merkezi olmak için elini uzatacak. Bu, kişisel ve romantik yaşamınızı uygun gördüğünüz şekilde dönüştürmek için size muazzam bir güç ve etki getirecektir. Motivasyonlarınızı ve arzularınızı anlamak için derine inin ve otorite ile konuşun. Bekarsanız, gizemli ve çekici enerjinizi kullanarak ilgisini çekerken aklınızla birini büyüleyin ve baştan çıkarın. Kimi ve ne istediğinizi bilin ve peşinden gidin.


Başak Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, bugün ve yarın tam bir tutku ve dönüşüm olabilir. Kudretli güneş, güneşteki ilk kimlik evinizden -burcunuzdan- cızırdadıkça, damarlarınızda, kalbinizde ve ruhunuzda inanılmaz bir güç akışı hissedeceksiniz. Bunun nedeni, büyük ışığımızın, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan beşinci güneş evinizde dönen güç merkezi Plüton’a bağlanacak olmasıdır. Bu, eğer bir şeyi veya birini arzularsanız, şimdi vurursanız bunun gerçeğe dönüştürülebilmesini sağlar. korkma Aktif ve doğrudan olun. Böylece evren sizi ödüllendirecektir.


Terazi Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, bugün ve yarın çok yoğun ve duygusal bir dönem önünüzde olabilir. Kudretli güneş, bilinçaltınızın on ikinci güneş enerjisi evinde titreyen dansına devam ederken, güneş enerjisi dördüncü evinizdeki güç merkezi Pluto ile bağlantı kuracaktır. Bu, evrenden sezgi, motivasyon ve rehberlik hakkında evrenden derin ve yoğun indirmeler alacağınız anlamına gelir. Bunu ruhsal merkezinize erişmek ve kozmosa kişisel ve romantik yaşamınızda nasıl ilerlemeniz gerektiğini sormak için kullanın. Kelimenin tam anlamıyla kelimeleri duyacak, görüntüleri görecek ve cevapları bulacaksınız.


Akrep Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın saf yoğunlukta, Akrep – tam da nasıl istersen. Güneş enerjisi on birinci arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi buluşma evinizdeki güçlü güneş, güç merkezi Plüton’a ulaştığında, ağınızdaki, gözlerinizi yepyeni bir bakış açısına veya dünyaya açan biriyle derin bir konuşma yapmanız muhtemeldir. Fikirleriniz yağmurdan sonra tarlalar gibi çiçek açmaya başlayacak. Motivasyonlarınızın ve arzularınızın derinliklerine inin ve onlar hakkında bir diyalog açın, çünkü belki de hiç bitmeyen bir sohbete başlayacaksınız. Bu size ilham verecek ve sizi canlandıracaktır.


Yay Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın size yoğun ve derin deneyimlere dalma yeteneği kazandıracak, Yay. Kudretli güneş, güç merkezi Plüton ile bağlantı kurarken, hayatınızın kontrolünü ele geçirmek ve kişisel ve romantik işlerinizde hakimiyet kurmak için derin bir güce sahip olduğunuzu fark edeceksiniz. İnsanlar üzerinde oldukça fazla izlenim bırakabileceğinizi fark edebilirsiniz, bu nedenle bekar veya bağlı olmanıza bakılmaksızın, şu anda nasıl iletişim kurmak istediğinize karar vermek için derinlere inin. Korkuları ortadan kaldırın, gücünüzü kabul edin ve şu anda kendinizi öne sürerseniz başkalarının sizi duyacağını bilin.


Oğlak Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökyüzü parçalanırken, bugün ve yarın gökten bir ışık bıçağının üzerinize indiğini hissedeceksiniz, Oğlak. Bunun nedeni, bir Dünya burcundaki güçlü güneşin – aynı zamanda güneş dokuzuncu eviniz olarak da bilinen Başak – güneşle ilgili ilk evinizdeki güç merkezi Pluto’ya – zodyak işaretinize – bağlantı kurmasıdır. Bu size kişisel ve romantik hayatınızdaki etkinizi nasıl seçerseniz seçin muazzam bir yetenek verecektir. Kimi ve ne istediğinizi bilin ve peşinden gidin. Tıpkı bir dağa tırmanacağınız gibi, hayatınızın en büyük aşk hikayesini almaya hazır olduğunu bilin.


Kova Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yoğunluk bugün ve yarın damarlarınızda akacak, Kova. Güneş sekizinci yakınlık, cinsellik ve paylaşılan varlıklar evinizdeki güçlü güneş gökyüzünde dalgalanırken, güneş on ikinci sezgi evinizdeki güç merkezi Pluto ile bağlantı kuracaktır. Beden, zihin ve ruhta her zamankinden daha derin bir şekilde bir araya gelirken, bugün bir ve tek olanla sevişmenin ateşe verildiğini hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda devrim yapmak için bu enerjiyi kullanın. Kaderinizin efendisi olmak size kalmış. Ruhunun sana söylediklerini dinle.


Balık Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balıklar, bugün ve yarın ortaklıklarınız ve arkadaşlıklarınız etrafında derin bir dönüşüm mümkün. Kudretli güneş, yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzünde dururken, güneş onbirinci evinizdeki yoğunluk gezegeni, güç merkezi Plüton ile uyumlu bir dönüşte bağlantı kuracaktır. Bu, sizin ve diğer önemli kişinizin en içten umutlarınız, özlemleriniz ve hayallerinizden birinin peşinde koşmanıza yardımcı olacak bir söz verebilmenizi sağlar. Onlara fikirlerinizi söyleyin, konuşmaktan korkmayın ve realitenizin önünüzde tezahür etmesini izleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.