Günlük Aşk Burç Yorumları 16 Eylül 2022

16 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 16 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün sana her şeyi ve daha fazlasını vaat eden bir dolandırıcı gibi gizlice yaklaşacak, Koç. Aslında, tüm yılın en karanlık günlerinden biri! Güçlü güneş, olduğu gibi görkemli bir fener gibi gökyüzünde yükselirken, eterik Neptün’ün sulu denizlerinin karşısında duracak. Bu, her köşede kafa karışıklığının, aldatmanın, güvensizliğin ve cesaretsizliğin yatacağını garanti eder. Duygularınızda kaybolmuş hissediyorsanız, sizi en iyi şekilde ele geçirmelerine izin vermeyin ve kesinlikle alkole, uyuşturucuya veya bağımlılıklara kaçmayın, çünkü sonunda pişman olacaksınız.


Boğa Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, seni oldukça büyüleyici bir gün bekliyor, ancak güzellik ya da sihir olmayacak. Aklına, ruhuna ve kalbine sahip olmaya gelen bir büyünün altında lanetlenmiş gibisin. Görkemli güneş, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan beşinci güneş evinizdeki tarlalarda cızırdayarak cızırdarken, o, şimdi topluluklardan ve çevrimiçi flörtten oluşan güneş onbirinci evinizde yörüngede dönen sinsi bir Neptün ile savaşa girecek. Aşk hayatınız ve arkadaşlıklarınız konusunda ters giden bir şeyler var – bu yüzden anteninizi yukarıda tutun ve zor durumlara düşmeyin.


İkizler Burcu

16 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, kişisel ve romantik hayatınız için oldukça zorlu bir gün sizi bekliyor. Bunun nedeni, güçlü güneşin, gökyüzündeki aşırı güçlü Neptün ile çarpışacak olmasıdır. Aniden aşırı duygusal, paranoyak ve paniğe kapılmış hissedebilirsiniz, bu nedenle üstünlük sağlamak için bağımlılıklara veya özgürlüklere kapılmamak en iyisi olacaktır. Bazı kafa karıştırıcı veya rahatsız edici duygusal haberler muhtemelen ortaya çıkacak ve sizi bir döngüye sokacak ve büyük endişeyi tetikleyecektir. Toksik enerjinin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Meditasyon yapmaya çalışın, topraklanmış kalın ve kendinizi dengede tutun.


Yengeç Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, size karşı acımasız gürleyen dalgalarla birlikte sahilde duruyormuş gibi hissedebilirsiniz, Yengeç. Denizin içinde dönmeye başladığınızda gerçeklikten kaydığınızı bile hissedebilirsiniz. Kudretli güneş, bugün sinsi Neptün ile herkesi endişeli, güvensiz ve paranoyak yapacak şiddetli bir çatışmaya girecek. Kişisel veya romantik hayatınıza gelince, iletişimin raydan çıktığını hissedebilirsiniz. Önemli anlaşmalar yapmayın ve diğer önemli kişilerle duygu veya fikirleri tartışmaya çalışmayın. Herkes tehlikede yarı sarhoş.


Aslan Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün gökyüzüne baktığınızda, karanlık, şiddetli bir huni bulutunun oluştuğunu görebilirsiniz, Leo. Sanki gündüz aniden gece olmuş gibi olacak. Bunun nedeni, güçlü güneşin sinsi bir Neptün’ün gökyüzünde durması ve ışığını zehirli atık ve gazla zehirlemesidir. Bütün gün, sanki nefes alamıyor veya net düşünemiyormuşsunuz gibi kirli hissedeceksiniz. Dram, düzenbazlar ve kötü insanlar gölgeler arasında gizleniyor, bu yüzden seni bulmalarına izin verme. En iyisi evde kalıp biraz film ve patlamış mısırla uğraşmak ve yaramazların başka kurbanlar bulmasına izin vermek.


Başak Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, duman sizi ve ilişkilerinizi boğacak Başak. Bunun nedeni, güneşle ilgili ilk kimlik evinizin – burcunuz – içinde dönen kudretli güneşin, ortaklıklarla ilgili yedinci güneş evinizde gökyüzünde sinsi bir Neptün ile karşı karşıya gelmesidir. Bu, önemli bir bağlantıda bir kopuş anı yaşamanızı veya sizi manipüle eden veya sizi kullanmaya ve kötüye kullanmaya çalışan birine kurban gitmenizi sağlar. Bekarsanız, aklınızı başınıza alın çünkü tanıştığınız bir sevgili aslında sizi sadece kör etmek isteyen bir dolandırıcı olabilir.


Terazi Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önünüzde özellikle zorlu bir gün var Terazi. Etrafınıza baktığınızda, bir kasırganın gözünde gibi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, güneş inziva ve karma ile ilgili on ikinci evinizi vurgulayan kudretli güneşin, gökyüzünde kötü bir Neptün ile karşı karşıya olmasıdır. Bu, gecedeki iblisler gibi etrafınızda karanlığın yükselmesine neden olur. Endişeniz artacak ve kişisel veya romantik yaşamınız ile ilgili herhangi bir hain taktikle uğraştıysanız, kabusların sizi ele geçirmesini bekleyin. Kaderi baştan çıkaranlar için kötü bir şey geliyor.


Akrep Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son derece sıkıntılı bir gün geldi Akrep. Ne yazık ki, sevgiliniz ve arkadaşlarınız arasındaki savaş alanının merkezinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kudretli güneş, topluluklar ve bağlantılardan oluşan güneş on birinci evinizi tutuştururken, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan beşinci güneş evinizde kuduz bir kurt gibi uluyan değersiz Neptün ile kılıçları çaprazlayacak. Gittiğiniz her yerde sırlar, yalanlar, aldatma ve oyunlar olacak. Dürüst olmak gerekirse, sizi bekleyen dramayı beslemek yerine telefonunuzu kapatmak, kitap okumak ve erken yatmak daha iyi olur.


Yay Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kendinizi zincire vurulmuş ve okyanusun uçurumuna atılmış gibi hissedeceksiniz, Yay. Yukarı baktığınızda ve gökyüzünün titreyen ışığının kaybolduğunu gördüğünüzde, su ciğerlerinizi boğuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, güçlü güneşin, derinlerin hükümdarı Neptün ile savaşa girmesidir. Ateş ve suyun bu buluşması galip gelmeyecek. Döndüğünüz her yerde kafa karışıklığı, aldatma, güvensizlik ve çatışmadan sakının. Bugün başkalarıyla meşgul olmak yerine meditasyon yapmak ve kalbinizin derinliklerini kazmak için biraz zaman ayırın. Yakında karanlıktan kurtulacaksınız.


Oğlak Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, ileri atılırken metal tuzağa adım atan bir hayvan gibi olacaksınız, Oğlak. Kırık, kanlı bacağını çıkarmak için özgürlük için mücadele ederken, bunu yapmanın tek yolunun onu kesmek olduğunu anlayacaksın. Güçlü güneş, tüm ışığı ve umudu boğarak Neptün’ün kötü fırtınaları tarafından tüketilecek. Yine de, bu panik ve korku anında, evren sizden en iyisini alıyor olabilir. Panikinizi sizi seven birinin üzerine salmadan önce gözlerinizi kapatın ve stresin içinden nefes alın. Onlar da bu günde kabus görüyorlar.


Kova Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün çıkışı olmayan bir labirent olacak Kova. Kazananın olmadığı bir oyunda kapana kısılmış, kaybolmuş hissedeceksiniz. Bunun nedeni, güçlü güneşin, dünyanın gördüğü en büyük tayfun gibi öfkeli olan kötü bir Neptün’den gökyüzünde dönmesidir. Tüm burçlar bugün cezalandırılmış hissedecek, ancak sizin için endişeniz oldukça belirgin olacak. Bugün drama, şema veya manipülasyona kapılmayın. Şimdi yaratılan tüm negatif karma, damarlarınızda zehir gibi olacak. Travmanın fişini çekmek, dinlenmek ve yeniden şarj olmak için zaman ayırın ve yakında ışık bir kez daha geri dönecektir.


Balık Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün iyi bir gün olmayacak, Balık. Çoğu zaman en büyük umut duygusuna sahip olsanız da, bitmeyen umutsuzluğun derinliklerini de bilirsiniz. Güçlü güneş, güneş ortaklıklarıyla ilgili yedinci evinizde gökyüzünde karşınızda dururken, kimlikle ilgili ilk güneş evinizde, yani burcunuzda yörüngede dönen trajik bir Neptün dalgalarının altında boğulacak. İlişkilerdeki çatışmalar pratikte garantilidir ve bekarlar bugün kiminle konuştuklarına ve bağlantı kurduklarına çok dikkat etmelidir. Dürüst olmak gerekirse, bugünü etkileşimden ziyade derin bir düşünme anı olarak değerlendirmek en iyisi olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.