Günlük Aşk Burç Yorumları 15 Eylül 2022

15 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 15 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kişisel ve romantik hayatınız söz konusu olduğunda, bugün ve yarın kayıp günler olabilir, Koç. Bunun nedeni, romantizmin ve zevkin gezegeni olan tatlı Venüs’ün, gökyüzündeki gezegensel yöneticiniz, güçlü Mars ile çatışacak olmasıdır. Bir yandan, bu, her iki tarafın da güçlü egolara sahip olduğu ve biraz macerayı sevdiği bir ilişkide tekneyi sallamayacak. Ekstra baharatı biraz agresif, tutkulu ön sevişme ve cinsel keşif için kullanabilirsiniz. Ancak, dikişlerin altında gerginlik varsa, öfke ve hayal kırıklığı bir havai fişek gibi patlayacaktır.


Boğa Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, hem bugün hem de yarın kişisel ve romantik hayatınızda biraz alıngan veya öfkeli bir enerjiye hazır olun. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz Venüs’ün kozmik sevgilisi kızıl gezegen Mars ile yavaş yavaş sıkı bir çatışmaya yaklaşmasıdır. Bir yandan, romantizm ve tutkuyla dolu beşinci güneş evinizdeki Venüs göz kamaştırırken, kıvılcımların yeni biriyle ya da tek kişiyle tutuştuğunu görebilirsiniz. Bununla birlikte, radarın altında – özellikle para konusunda – bir gerilim varsa, siz ve eşiniz, ikinizi de yaralayan patlayıcı bir kavgaya girişebilirsiniz. Közün üzerine benzin dökmeyin.


İkizler Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Biraz baharat ve dramayı seven bir burç söz konusu olduğunda, o sensin, İkizler. Romantizm ve cazibe tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs, ev, aile ve evcillikten oluşan dördüncü güneş evinizden hücum ederken, güçlü Mars ile boynuzları kilitleyecek, kızıl gezegen şimdi güneşteki ilk kimlik evinize – zodyak burcunuza enerji veriyor. Bir yandan, kalbinizde ateşin tutuştuğunu ve sevgilinizin belini hissedebilir ve kapalı kapılar ardında spontane ağır sevişmelere gidebilirsiniz. Yine de, yaşam alanınızda zaten bir gerilim hissediyorsanız, her köşede gizlenen hayal kırıklığını hissetmeniz garantidir.


Terazi Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ya da yarın bir ilişkiye girme, Terazi. Bu, özellikle mutsuz bir ilişki içindeyseniz veya ihtiyaçlarınızın çok uzun süredir karşılanmadığını düşünüyorsanız geçerlidir. Aşk ve romantizm tanrıçası gezegenimiz ve aynı zamanda gezegen yöneticiniz olan tatlı Venüs, karma ve mahremiyetle ilgili güneş on ikinci evinizin derinliklerinde dönerken, tehlikeli ve anlaşılması zor bir Mars ile tanışacak. Bu buluşma o anda vahşi, ateşli ve muhteşem hissettirebilse de, sonunda öfke ve kalp kırıklığı ile patlamanıza neden olur. Karşı taraf sizi bir şey hakkında aldatıyor olabileceğinden, bekarlar bugün takılmamalı.


Akrep Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini yaramaz mı yoksa iyi mi hissediyorsun, Akrep? Yukarıdaki gökler, radarın altından fışkıran cızırtılı tutkunuzu keşfetmeniz için sizi cezbediyor. Dostluklar, topluluklar ve çevrimiçi buluşmalardan oluşan güneş on birinci evinizde dans eden Tatlı Venüs, yakınlık ve şehvetle ilgili güneş sekizinci evinizde gezegensel eş yöneticiniz, güçlü Mars ile çatışacak. Bir arkadaşınızla veya eski bir arkadaşınızla yatakta kalabilirsiniz, bu nedenle bu dramaya ancak sonuçlarına hazırsanız dalın. Mutlu ilişkilerdeki çiftler, onları tüketen vahşi bir şehvet hissedebilirler. Göreyim seni!


Yay Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay, bugün ve yarın bir aşk ve seks mıknatısı gibi hissedebilirsiniz. Cazibe ve zevk tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, kozmik sevgilisi ve seks ve tutku gezegeni olan güçlü Mars ile sürünerek bir çatışmaya giriyor. Bekarsanız, karşı konulmaz olduğunuz ve tanıştığınız herkesi hipnotize edebildiğiniz için kesinlikle manyetik hissedebilirsiniz. Ateşle oynamayın ve sizinle aynı fikirde olmayan birini baştan çıkarmayın. Bu, özellikle bir taraf sonunda manipüle edildiğini ve kontrol edildiğini hissediyorsa, dramatik ve patlayıcı kavgalar yaratabilir.


Oğlak Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, hem bugün hem de yarın yukarıdaki göklerde vahşi ve ateşli bir enerji inşa ediyor. Cazibe ve romantizm tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, bir Dünya burcunun tarlalarında onu sallıyor. Ancak, seks ve tutkunun kırmızı gezegeni olan ve sadece ona hükmedecek olan açgözlü bir Mars ile tanışacak. Bir yandan, mutlu bir ilişkiniz varsa, vahşi bir maceraya veya maceraya hazır hissedebilirsiniz. Ancak, sert bir uyum içindeyseniz, gereksinimlerinizden birinin karşılanmamasıyla ilgili öfkeli ve patlayıcı kavgalara hazır olun. Bu drama hızla tırmanabilir, bu yüzden elinizden geldiğince hasar kontrolü yapın.


Kova Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantizm, bugün ve yarın, kalpteki bir ateş gibi – veya sıcak kömürlere dokunuyormuşsunuz gibi – olacak, Kova. Aşk, cazibe ve romantizm tanrıçası gezegenimiz olan Tatlı Venüs, güneş sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizde dönüyor. O, şu anda güneş beşinci flört evinizde, seks ve saldırganlığın kırmızı gezegeni olan güçlü Mars ile çatışacak. Bu, siz ve sevgiliniz sağlam bir zemindeyseniz, ikinizi de neşeyle dolduran canlandırıcı bir vecd dönemi geçirmenizi sağlar. Ancak, değilseniz, yakında ayrılabilirsiniz!


Balık Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın yıldızlar dönerken, romantizm veya drama sizin için menüde olabilir, Balık. Bunun nedeni, cazibe ve romantizm tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs’ün, ortaklıklarla ilgili yedinci güneş evinizde sizden gökyüzünde dönüyor olmasıdır. Seks ve tutkunun kırmızı gezegeni olan ve şimdi güneş enerjisiyle ilgili dördüncü evinizde dönen cesur bir Mars ile kılıçları çaprazlayacak. Bir yandan, eşinizle aranız iyiyse, evde göz kamaştırıcı bir randevu ve boğuşma yaşayabilirsiniz. Ancak, değilseniz, bunun yerine kırık tabaklar ve çığlıklar bekleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.