Günlük Aşk Burç Yorumları 14 Eylül 2022

14 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 14 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayatınızdaki yoğun dönüşümlere yabancı değilsiniz Koç. 2008’den beri, güneş onuncu evinizde Plüton’un güçlü gücünü barındırıyorsunuz. Bu, profesyonel yaşamınızı, bazen kişisel veya romantik yaşamınız pahasına, hayatınızın en önemli alanlarından biri haline getirdi. Hırslarınız, hedefleriniz ve planlarınız etrafında nasıl bu kadar çok yeniden doğuştan geçtiğinizi yansıtmak için bugünü kullanın ve bunları diğer önemli arkadaşlarınızla tartışın. Önümüzdeki yıllarda Plüton dikkatini hayatınızın diğer alanlarına çevirecek ve hayatınızın bu sektöründe onun gücünü bir daha asla tadamayacaksınız. Bu, ayağa kalkmanız, kontrolü ele geçirmeniz ve hakimiyet kurmanız için son derece önemli bir dönemdir. Gerçek kaderinizle uyum içinde değilseniz, kendinizi yeniden yaratmak için hala biraz zamanınız var. Sevgilinizden tavsiye isteyin.


Boğa Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2008’den beri, güç merkezi Pluto, bir Dünya burcu olan Boğa’da yörüngede dönüyor. Bu, onun etkilerini hayatınıza daha kolay alıştırdı. Ayrıca sizi yeni ufuklar aramaya ve konfor alanınızdan radikal bir şekilde çıkmaya teşvik etti. İster bekar ister bağlı olun, gerçekliğe bakış açınızı değiştirecek ve size daha önemli bir bilgelik kazandıracak derin deneyimler için can atıyorsunuz. Uzun mesafeli seyahatleri kendinizin ve diğer önemli kişilerin hayatlarının daha büyük bir parçası haline getirmek istiyorsanız, bunun için beyin fırtınası yapmaya başlayın. Bununla birlikte, bu aynı zamanda sizi ve sevgilinizi rutininize derin, eski maneviyatı entegre etmeniz için güçlendirebilir.


İkizler Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzun yıllardır yakınlık ve cinsel konularda derin ve yoğun dönüşümler yaşıyorsunuz, İkizler. 2008’den beri, yoğunluk ve yeniden doğuşun gezegeni olan güç merkezi Plüton, güneş sekizinci evinizin derecelerinde yörüngede dönüyor. Güven, kırılganlık ve seks ile ilgili travmalar yaşadıysanız, kalbinizin ve ruhunuzun özüne kadar değerinizi bilmeyi öğretmektir. Aynı zamanda bir anka kuşu gibi ortaya çıkmak için gölgelerin derinliklerine inerek o yaraları iyileştirmeyi de öğretiyor. Affetmek, salıvermek ve yeniden yükselmek için bu ateşli enerjiyi kullanmaya devam edin.


Yengeç Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2008’den beri, ortaklıklarınız ve ilişkileriniz etrafında derin bir karmik döngü yaşıyorsunuz, Yengeç. Bu, güneş yedinci evinizde sizden gökyüzünde geç derecelerde olan Plüton ile zamanın bu noktasında daha da net olacaktır. Bugün, sahip olduğunuz birçok farklı bağlantıyı ve onlarla birlikte çalışarak temelde nasıl geliştiğinizi düşünün. Powerhouse Pluto size olumsuz kalıpları dönüştürme ve salıverme ve bir anka kuşu gibi yeniden doğma yeteneği veriyor. Burada sadece kısa bir süre kalacak. Bu son derece uzun transitin kuyruk ucuna yakınsınız ve bu yaşamda bir daha asla geçmeyeceksiniz. Ortaklıklarınızın gelişmenize ve yeniden doğmanıza yardımcı olmasına izin verin ya da onları arkanızda bırakın.


Aslan Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm gezegenler arasında, güç merkezi Plüton en yoğun olanlardan biridir – iyi ya da kötü, Leo. 2008’den beri, üretkenlik ve fiziksel sağlıkla ilgili güneş altıncı evinizde yörüngede dönüyor. Açıkça istihdam, fitness veya diyet gibi bu temel temalar etrafında gelişirken, aynı zamanda kişisel yaşamınızı nasıl idare ettiğinize ve gerçekten sağlıklı bir iş-yaşam dengesine nasıl izin verdiğinize de yansıdı. Plüton burada sadece kısa bir süre kalacak – bu nedenle günlük rutininizin baskın yoğunluğundan kurtulamadıysanız, aşka zaman ayırmak için kendinizde kökten devrim yapmanın zamanı geldi.


Başak Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2008’den beri, güç merkezi Plüton, bir Dünya burcu olan Başak’ta. Bu, ondan ve evrenden daha destekleyici bir titreşim hissetmenize yardımcı oldu. Bununla birlikte, Plüton’un hayat dersleri nadiren kolaydır ve dönüştürücü ateşini, gerçek aşk, romantizm, doğurganlık ve flörtten oluşan güneş beşinci evinize getiriyor. Bu ana temalar etrafında radikal iniş çıkışlar, hatta belki de travma ve karma gördünüz. Plüton burada sadece kısa bir süre kalacak, bu yüzden umutlarınızın ve hayallerinizin en büyük aşk hikayesini talep etmek için gücünüze adım atmanız gereken zaman. Anka kuşu gibi uçmak için bagajı bırakmalısın.


Terazi Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, 2008’den beri hayatınızı derin ve radikal değişiklikler geliştiriyor. Tüm gezegenlerin en yoğunu olan Powerhouse Pluto, güneş dördüncü evinizin, evinizin, ailenizin ve evinizin derecelerinde yörüngede dönüyor. Bu, kaderinizi bu temalar etrafında değiştiren canlandırıcı veya travmatik durumlar yaşadığınızda büyük bir etki yarattı. Partneriniz varsa, muhtemelen birlikte emlak işine girdiniz veya birbirinizin aileleri ve ebeveynleri için adım atma ihtiyacı hissettiniz veya sürekli olarak taşınma, yeniden dekore etme veya yaşam alanınızı güncelleme ihtiyacı hissettiniz. Bu enerji sadece kısa bir süre devam edecek.


Akrep Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Powerhouse Pluto, 2008’den beri güneş enerjisi üçüncü iletişim evinizin yörüngesinde dönüyor, Akrep. Bu son derece uzun geçiş, kuyruğun sonuna yaklaşıyor ve size başkalarıyla nasıl bağlantı kurduğunuz ve en önemli mesajlarınızı sevdiklerinize nasıl konuştuğunuz konusunda yoğun ve dönüştürücü yaşam dersleri verdi. Derin ve yoğun düşünce ve fikirleri ifade etmeye çalıştınız, ancak bazen başkaları sunduğunuz dinamiklerden korkmuş veya kafası karışmış olabilir. Pluto size iletişim şeklinizi yeniden yaratma gücü veriyor, bu yüzden baştan başlamaktan korkmayın. Sevdiklerinize hükmetmek, dönüştürmek ve aydınlatmak için sözlerinizi kullanın.


Yay Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2008’den beri sizin için derin bir karmik döngü yaşanıyor, Yay. Bunun nedeni, tüm gezegenlerin en yoğunu olan güç merkezi Pluto’nun güneş enerjisi ikinci evinizde yörüngede dönüyor olmasıdır. Bir yandan, imajınız ve ilişkilerinizle ilgili öz-değer duygunuz etrafında radikal dönüşümler ve yeniden doğuşlarla uğraşıyorsunuz. Bununla birlikte, evliyseniz, servetinizi birlikte büyütmeye ve dönüştürmeye de çok odaklanmışsınızdır. Plüton burada sadece kısa bir süre kaldı, bu enerjiyi bir anka kuşu gibi ortaya çıkmak için kullanın ve yaptığınız için memnun olacaksınız.


Oğlak Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2008’den beri, tüm hayatın sürekli yeniden doğuşlardan geçiyor, Oğlak. Küllerinden doğmak için kendini yakacak bir anka kuşu gibi hissettin. Bu aynı zamanda kişisel ve romantik yaşamınızı ve ayrıca tüm önemli ilişkilerinizi kökten etkiledi. Powerhouse Pluto, güneşteki ilk kimlik eviniz – burcunuz – yörüngesinde dönüyor ve sadece kısa bir süreliğine kalacak. Bu enerjiyi, size hizmet etmeyen tüm yükleri veya olumsuz kalıpları serbest bırakmak için kullanın. Gücünüzde durun ve bir kez daha uçabileceğinizi bilin.


Kova Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat özellikle 2008’den bu yana yoğun bir şekilde hissedilen Kova. Bunun nedeni, yeniden doğuş ve dönüşüm gezegeni olan güç merkezi Pluto’nun, o zamandan beri güneş on ikinci mahremiyet, sırlar ve bilinçdışı evinizin boşluklarına çığlık atmasıdır. Muhtemelen, özellikle suçluluk, korku ve endişeler etrafında karma salıvermek için çok zaman harcadınız. Kişisel ve romantik ilişkilerde de bagajla karşı karşıya kaldınız. Plüton, bir başka yeni derin evrim seviyesine başlayacağınız, güneş ilk kimlik evinize girmeden önce sadece kısa bir süre burada kalacaktır.


Balık Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2008’den beri, güç merkezi Pluto, güneş on birinci arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi buluşma eviniz Balık içinde ileri geri döndü. Bu, oldukça uzun bir süredir, benzersiz ve güçlü insanların sizi çevrelediğini, ancak sıklıkla hayatınıza girip çıktığını gördüğünüz anlamına gelir. Arkadaşlarınızın çoğu size rehberlik etmede yardımcı oldu ve en heyecan verici çabalarınızın, arzularınızın ve hedeflerinizin kapılarını açtı. Bugün, üzerinizde en çok etkiyi yaratan tüm bu insanları düşünmek ve zaman geçse bile onlarla görüşmek için iletişime geçmeyi düşünmek akıllıca olacaktır. Bağlantıyı yenileyebilir ve birbirinize bir kez daha yardım edebilirsiniz – hatta hem büyüdüğünüzü hem de romantik bir bağlantı kurabileceğinizi fark edebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.