Günlük Aşk Burç Yorumları 13 Eylül 2022

13 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 13 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

13 Eylül 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hassas ay bugün Boğa burcunda süzülürken, huzurlu bir titreşim hissedeceksiniz Koç. Bunun nedeni, ayın burada yüceltilmesidir, yani burada bulunduğunda şefkatli, duygusal ve en yumuşak kutsamalarını size getirir. Bu, önemli olanınızla şehvetli olmanız, evde yemek ve mum ışığında kendinizi şımartarak biraz zaman geçirmeniz veya biraz televizyonun keyfini çıkarmanız için mükemmel bir zamandır. Bekarsanız, kalbinizin ruh bağlantısı olabilecek birine ulaşmaya hazır olduğunu hissedebilirsiniz. Göreyim seni!


Boğa Burcu

13 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kesinlikle seveceksiniz, Boğa. Ay, burcunuzda dans ederek size hassas duygular ve daha yumuşak bir yön getirecek. Yiyecek, rahatlık, hediyeler veya sevgi sunarak, değer verdiğiniz kişileri beslemeniz gerektiğini hissedeceksiniz. Ne olursa olsun bugün şehvetli tarafınıza dalın ve yaptığınız için mutlu olacaksınız! Bir şişe şarap veya tuzlu bir tatlıyı paylaşırken, iç mekanda diğer önemli arkadaşlarınızla huzurlu bir gece planlayın. Ayın ışığı sizi aşk havasına sokacak.


İkizler Burcu

13 Eylül 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı ay bugün güneş on ikinci evinizde yüzerken, İkizler, yuva yapma veya yalnızlık içinde biraz zaman geçirme dürtüsü hissedebilirsiniz. Bu, kapalı kapılar ardında önemli olanınızla biraz yalnız zaman geçirmek için harika bir gün olacaktır. Rahat kıyafetler giyin, güzel bir battaniyenin altında birbirinize sarılın ve sessizce kitap okuyun ya da hit bir şov izleyin. Bu, ruhlarınızı birleştirecek ve sessizlikte huzurlu hissetmenize yardımcı olacaktır. Ay Boğa burcundayken, şehvetli doğamız özellikle zirvededir, bu nedenle şu anda titreşimi çok sevebilirsiniz.


Yengeç Burcu

13 Eylül 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay tarafından yönetiliyorsun, Yengeç. Bu size çok tatlı, hassas, empatik ve duygusal bir doğa verir. O nereye gitse derinden etkileniyorsun. Aynı şey, yukarıdaki Cennetlerdeki diğer gezegenlerle bağlantı kurduğunda da geçerlidir! Bugün, gitmeyi en sevdiği yerlerden birinde uçacak: yüceldiği burç Boğa! Bu sizi hislerinize sokar ve en besleyici kalbinizi ortaya çıkarır. Sevdiğiniz kişiyle romantik bir akşam yemeği için zaman planlayın, birlikte yeni bir dizi izleyin ya da kalplerini ısıtmak için başka bir hediye ile onları şaşırtın.


Aslan Burcu

13 Eylül 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kişisel bakım, rahatlık ve zevk için muhteşem bir güne hazırlanın Leo. Boğa burcunda mutlu bir ay süzülürken, şehvetli tarafınız yükselecek. Bu sizi duygularınıza sokacak ve sevdiklerinizi beslemeye teşvik edecektir. Sevgi bal gibi tatlı olacak! Romantik bir müzik açın, biraz mum yakın veya şöminenin yanında bir battaniyenin altına sarılın. Beden, kalp ve ruh olarak önemli olanınızla daha da yakınlaşacaksınız. Ay’ın size sunduğu sabit ve sakin atmosferin tadını çıkarın.


Başak Burcu

13 Eylül 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Boğa, Başak burcunda dans ederken, istikrarlı, yumuşak ve sakin bir gün sizi bekliyor. Vücudunuzun içinde kendinizi evinizde hissedecek ve rutininizin rahatlatıcı temposunu seveceksiniz. Ancak, yalnızca üretkenliğe odaklanmayın. Bu biraz duygusallığın ve romantizmin tadını çıkarmak için bir gün! Bağlıysanız veya evliyseniz, tamamen birbirinize odaklanmak için telefonlarınızı veya bilgisayarlarınızı kapatarak diğer önemli kişilerle olan bağlantısını kesin. Ancak rastgele çıkıyorsanız, zamanın doğru olduğunu düşünüyorsanız, bugün biriyle ilişkide uzun vadeli arzularınızı tartışmak için iyi bir gün.


Terazi Burcu

13 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güzel ay, solar sekizinci yakınlık evinizden geçerken, derinden hissedeceksiniz, Terazi. Ayrıca, Ay Boğa burcunda süzülürken, bu onun burada, gökyüzünde yüceldiği anlamına gelir. Bu yerde olmayı seviyor ve dünyadaki hepimiz için sakin, huzurlu ve uyumlu bir atmosfer yaratıyor. Bugün sevgilinizle, lezzetli bir yemekle veya aromaterapi mumlarıyla masaj yapmak ve almakla kendinizi şımartmak için mükemmel bir gün olabilir. Kendinize ve sevdiğiniz kişiye davranın!


Akrep Burcu

13 Eylül 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı ay sizden gökyüzünde mutlu bir şekilde dönerken, yumuşak bir atmosferin sizi sardığını hissedeceksiniz, Akrep. Burada, Boğa burcunda yücedir, yani şehvetli hediyelerini bize en kolay ve kolay şekilde teslim edebilir. Duygularınız topraklanmış, dengeli ve sakin hissedecek ve yeni veya uzun vadeli partnerinizle daha yakın olmanızı sağlayacak. Akşamı romantik ve şehvetli geçirin, en sevdiğiniz yemeklerden birini pişirmeyi veya sipariş vermeyi tercih edin. Ne olursa olsun, uyumlu ay ışınlarının keyfine varacaksınız.


Yay Burcu

13 Eylül 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sık sık tutku, macera ve kendiliğindenlik nöbetlerine eğilimlisin, Yay! Ancak, bugün eterik ay Torosların tarlalarında yavaşça süzülürken, uyumlu bir atmosfer etrafınızdaki dünyaya nüfuz edecek. Duygularınız sakin, dengeli ve topraklanmış hissetmeli ve normalden daha az dürtüsel hissedebilirsiniz. Birbirinizi “havaya sokmak” için sevgilinize tatlı bir müzik çalın. Bekarsanız, uzun vadeli bir ortakta hangi özellikleri istediğinizi ve gelecekte onu bulmayı planladığınızı düşünün.


Oğlak Burcu

13 Eylül 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güzel ay, beşinci romantizm evinizden geçerken, bugün kesinlikle tapacaksınız, Oğlak! Ay, duygusal hayatınızı yönetir ve Boğa burcunda süzülürken, kendinizi sakin, istikrarlı ve dengeli hissedeceksiniz. Günü dolduran yaratıcı ve şehvetli bir ruh hali olacak, çok değer verdiğiniz biriyle paylaşılırsa mükemmel olur. Birlikte uzun ve sıcak bir banyo yapın, kendinizi biraz masaj yapın, hatta biraz tantra deneyin. “Bedenlerinize” girin ve ruhlarınız şarkı söyleyecek.


Kova Burcu

13 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, ışıltılı ay, Boğa burcunun içinden geçerek sizi sakin bir ruh haline sokacak, Kova. Ay Boğa burcunda yücelir, bu da bu zamanda en büyük faydalarını hepimizle paylaşabileceği anlamına gelir. Bugün “ana dalmak” ve rahat bir atmosfer yaratmak için harika bir zaman. Yolunuza çıkan her şeyin tadını çıkarın ve şu anda önemli olanla duygusallığı bir öncelik haline getirdiğinizden emin olun. Bütün gün pijamalarınızla kalmayı, sipariş vermeyi veya sevişmeyi seçerseniz, yaptığınız için mutlu olacaksınız!


Balık Burcu

13 Eylül 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sulu ay, Boğa burcunun tarlalarında hareket ederken, kendinizi sakin ve kararlı hissedeceksiniz, Balık. Ayın ritimlerini oldukça iyi anlıyorsunuz ve Dünya burcu Boğa sizin durgun doğanızla çok iyi uyum sağladığından, kesinlikle bugünün daha yavaş temposunun tadını çıkaracaksınız. Duygusallığa, güzelliğe ve yaratıcılığa bugün mümkün olan her şekilde öncelik verin. Anı yaşa ve elinden geldiğince sevgi ver. Tüm duyularınızı şımartın: tat, ses, dokunma, koku ve görme. Kalbinizin şiştiğini hissedeceksiniz, Balık.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.