Günlük Aşk Burç Yorumları 12 Eylül 2022

12 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 12 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu sonbaharın Merkür gerileme evresi Koç’un başlangıç ​​etkilerini hiç şüphesiz zaten hissetmişsinizdir. Bu, güneş enerjisi yedinci ilişki evinizi bu kadar ağırlıklı olarak etkilerken – daha sonra güneş enerjisi altıncı günlük rutin evinize kısa bir dalış yaparak – çok fazla drama oynayacaksınız. Ancak, bu geçiş sırasında yapılacak en iyi şeylerden biri fişi çekmek, rahatlamak ve akışa devam etmektir! Bu şekilde kafa karışıklığı veya yanlış iletişim ortaya çıkarsa, tüm dünyanın size karşı olduğunu hissetmiyorsunuz. Sevgilinizin veya eşinizin şu anda kalpten kalbe ihtiyacı varsa, bunu şefkatli bir dokunuşla yapın.


Boğa Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şakaklarını ov, Boğa, muhtemelen şimdiden Merkür gerilemesinin baş ağrılarını hissediyorsun. Bu geçiş ağırlıklı olarak güneş enerjisi altıncı üretkenlik evinizi etkileyecek olsa da, işteki her şeyin raydan çıktığını hissedebilirsiniz. Ancak, bu dramla başa çıkmanın en iyi yolu, sevgilinle oturup fişi çekmek. Hayattaki bazı şeyler üzerinde durmaya değer, ama bu onlardan biri değil. Aslında boşluğa çığlık atmak yerine zevk ve mini bir tatil yapmak için daha iyi bir dönem. Siz – ve sevgiliniz – üşüdüğünüze sevineceksiniz.


İkizler Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür retrosu devam ederken, muhtemelen tek yapmak istediğin saçını çekmekmiş gibi hissediyorsun İkizler. Kozmik habercimiz gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan güneş beşinci evinizden geri dönerken, bir şey göründüğü gibi değil. Aniden romantik bir talip tarafından hayalet gibi hissettiyseniz veya sevgilinizle aynı sayfada olmadığınızı hissettiyseniz, boyun eğip gerçeklerle yüzleşmenin ve gerçek bir konuşma yapmanın zamanı geldi. Bununla birlikte, bu transit sizi eski sevgilinize odaklayabilir veya bu süre zarfında birinden haber alabilirsiniz.


Yengeç Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Fırtınalı denizler sallanıyor ve yuvarlanıyor Yengeç. Bu sonbaharın Merkür gerileme evresi oldukça çalkantılı! Kozmik habercimiz, güneş dördüncü eviniz, aileniz ve eviniz boyunca geriye doğru giderken, muhtemelen bir dram yaşanıyor. Siz ve eşiniz, özellikle taşınma, tadilat, yeniden dekore etme veya emlak işine girme konusunda bir değişiklik yapıyorsanız, devam eden durumlardan bıkmış hissediyor olabilirsiniz. Bu süreçte birbirinizi düşman olarak görmeyin. Savunmacı değil, dürüst bir yerden iletişim kurmayı deneyin. Bu, ikiniz için de karıştırılmış tüyleri yumuşatacaktır.


Aslan Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhtemelen kontrol etme ve gerçeklikten ayrılma havasındasın, Leo. Sonbahar Merkür retrosu evresi şimdiden şeytan boynuzlarıyla ortaya çıkıyor! Bu geçiş ağırlıklı olarak güneş enerjili üçüncü evinizde gerçekleşirken, muhtemelen siz ve diğerleri arasında bazı ciddi yanlış iletişimler oluyor. Her şeyin yolunda olduğunu varsaymamak için partnerinizle veya eşinizle her şeyin nerede olduğunu kontrol ettiğinizden emin olun. Sorunları halının altına süpürmek aslında daha fazla soruna neden olabilir! Bu geçişi, ikiniz arasında daha da tatlı, hassas ve nazik diyaloglar bulmak için bir fırsat olarak kullanın.


Başak Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir nefes alın ve şu anda dikkatli olun, Başak. Gezegen yöneticiniz Merkür, servet ve mülkle ilgili güneş ikinci evinizdeki potu karıştırmaya devam ederken, bazı tahribatların olduğu açık! Eşinizle birlikte oturun ve göründüğü gibi değil, çatlaklardan bir şey düştüğü için gelir ve giderinizde neler olup bittiğini değerlendirdiğinizden emin olun. Bir yandan, ikiniz neler olup bittiğine bir göz atarsanız, sonuçta çok para da tasarruf edebilirsiniz. Bu, ikinizin de mali durumunuzun nereye tahsis edildiği ve nereye gittiği konusunda daha iyi hissetmenizi sağlar!


Terazi Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat şu anda kesinlikle bir fırtına gibi hissediyor, bu yüzden kendine kocaman sarıl Terazi. Evet, Merkür bu zamanda güneşe ait ilk kimlik eviniz – burcunuz – aracılığıyla gerileme evresinde aktif hale gelirken, etrafınızda kozmik bir kasırga dönüyor. Ancak, kişisel yaşamınız ve hedefleriniz konusunda gecikmeler ve kafa karışıklığı görüyor olsanız da, bunun dünyanın sonu olması gerekmiyor! Aslında, bu enerjiyle çalışmanın en iyi yollarından biri, sevgilinizle fişten çekmek ve hatta mini bir tatile çıkmaktır! Bu, kaosu kaçırdığınızı söyleyerek kıkırdarken herkesin kapışmasını izlemenizi sağlar.


Akrep Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gölgelerde gizlenen bir kaos var ve bunu zaten hissetmiş olduğunuza şüphe yok, Akrep. Kozmik habercimiz zihinsel Merkür, güneş on ikinci mahremiyet evinizde ve gizli meselelerde onu sarsmaya devam ederken, bir şey göründüğü gibi değil. Siz – veya sevgiliniz – bir sırrı gizli tutuyorsanız, gecenin köründe deliklerinden fırlayan bebek akrepler gibi aniden her şeyin dışarı sızmaya başladığını fark edebilirsiniz! Yapılacak en iyi şey her zaman dürüst olmaktır. Karmanızı oluşturan harika bir dönem yaşıyorsunuz – bu yüzden şimdi akıllıca seçim yapın.


Yay Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Rüzgarlar her yönden esiyor ve her türlü çalkantılı havaya neden oluyor, Yay. Zihinsel Merkür, arkadaşlıklar, topluluklar, ağ oluşturma ve çevrimiçi flörtlerden oluşan güneş enerjisi on birinci evinizde sürünmeye devam ederken, bir dramın yaşandığına şüphe yoktur. Bunun sizi etkilemesinin bir yolu, birdenbire eski arkadaşlarınızdan, hatta geçmişten zihinlerini ve kalplerini parçalayan bazı şeyleri yeniden canlandırmak isteyen eski bir arkadaşınızdan haber almanızdır. Akışı yeniden canlandırmak istiyorsanız, bunun için gidin. Sadece aynı kalıpları tekrarlıyorsa, toksik enerjinin hayatınıza geri dönmesine izin vermeyin.


Oğlak Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hiç şüphe yok ki, bu zamanda biraz stres hissediyorsun, Oğlak. Kozmik haberci gezegenimiz zihinsel Merkür, profesyonel ilerleme, projeler, planlar ve hırslarla ilgili solar onuncu evinizden şimşekler çaktığından, raylardan fırlıyor. Bununla birlikte, böyle bir retrograd evre ile yapılacak en iyi şeylerden biri, işte gecikmeler olsa da, evrenin sizi kişisel hayatınız veya sevgilinizle daha fazla zaman geçirmeye teşvik ettiğini kabul etmektir. İşinizden drama bölgesinden çıkın ve kalbinizin romantik alanına bakın.


Kova Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür gerilemesi çirkin başını kaldırdı ve kesinlikle kafanın sisli olduğunu hissediyorsun, Kova. Güneş dokuzuncu uzun mesafeli seyahatiniz boyunca sırtüstü dönen kozmik habercimizle, siz ve sevgiliniz daha önce ikinizin de keyif aldığı yerleri ziyaret etmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Şimdi yola çıkarsanız, bu çok nostaljik bir tatil olabilir. Dramayı arkanızda bırakın, gün doğumuna doğru bir yol çizin ve anın zevkini kucaklayın. Bu, önemli olmayan şeyleri strese sokmak yerine fırtınalı bir gerilemeyi etkili bir şekilde yönlendirmenin en iyi yollarından biridir.


Balık Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sürtünme havada cızırtılı ve hiç şüphe yok ki, bunun süründüğünü zaten hissetmişsindir, Balık. Zihinsel Merkür, kozmik habercimiz ve zihnin ve iletişimin gezegeni, güneş sekizinci yakınlık, cinsellik ve paylaşılan varlıklar evinizden geriye doğru sürünerek, bu zamanda bir şeyler tartışılabilir. Bir boşanma anlaşmasından geçiyorsanız, şimdi nerede olduğunuzu değerlendirme ve yeniden müzakere etme fırsatınız olabilir. Ancak, ödemeleri bekliyorsanız, gecikmelerin ortaya çıkacağından emin olabilirsiniz. Evrene bağırma. Akışına bırak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.