Günlük Aşk Burç Yorumları 1 Ekim 2022

1 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 1 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Işıltılı bir gün sizi bekliyor – aşk ve romantizm için yılın en iyilerinden biri olan Koç. Tanrıça gezegenimiz olan tatlı Venüs, güneş yedinci evinizde sizi gökyüzünden büyülerken, Güneş’in ilk kimlik evinizde – burcunuz – dönen güçlü Jüpiter, Büyük Benefic’imiz ile mükemmel bir şekilde bağlantı kuracaktır. Bu ilahi dans, daha fazla eğlenmek için bir dürtü hissetmenizi sağlar. Şimdi üretken olma konusunda endişelenme. Anı yaşayarak zevkle şımartın. Kahkaha, mutluluk ve sihir gittiğiniz her yerde bulunabilir, bu yüzden coşkunun peşinde olun!


Boğa Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün üretken olmaya zahmet etme. Aşk havasında olacaksın! Gezegen yöneticiniz, tatlı Venüs, neşe gezegeni iyiliksever Jüpiter’den gökyüzünde parıldarken, kalbinizin ve ruhunuzun sadece eğlence için yalvardığını görebilirsiniz. Tüm dikkatinizi kalbin meselelerine çevirirken, kendinizi o anın sıcaklığıyla şımartın. Bu, sevmek, parti yapmak ve yeni sevgililer veya arkadaşlarla tanışmak için harika bir an. Özellikle mutlu, sevecen ve eğlenceli hissedeceksiniz, bu yüzden flört yönünüzü ifade edin. Herkes zevkten kızaracak, bu yüzden şimdi başkalarıyla bağlantı kurun!


İkizler Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldız tozu üzerinizde parlıyor, İkizler. İki faydalı gezegenimiz -Venüs ve Jüpiter- karşıt açıda dönmek için ellerini uzatırken, kendinizi neşeli, hoşgörülü ve tatlı hissedeceksiniz. Meşgul olmaya veya bir plana bağlı kalmaya odaklanmayın. Bunun yerine, tüm dikkatinizi rahatlama ve zevkle tam bir uyum içinde yaşamaya çevirin. Hayatı dolu dolu yaşamak ruh halinize tam olarak uyacaktır. Tanrıça gezegenimiz, tutkuyla ilgili güneş beşinci evinizde onu sallarken, güneş enerjisi on birinci evinizde Büyük Faydamızı ateşler. Seksi talipler ve arkadaşlar arasında dolaşın ya da bir ve tekinizle şehre gidin!


Yengeç Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zevk bugün öncelik listenizin başında olsun, Yengeç. Aşk, hayranlık ve şefkat tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs, Büyük Yararlı gezegenimiz Jüpiter’den gökyüzünde parıldarken, kendinizi ifade etmeye ve başkalarıyla bağlantı kurmaya istekli olacaksınız. Rahatlayın ve iyi hayatın tadını sonuna kadar çıkarın. Bu, dünya umurunda değilmiş gibi davranabileceğiniz ender günlerden biri! Yeni arkadaşlıkların veya flörtlerin büyüsünü kucaklayın ve canlı bir şekilde yaşayın. Böyle güzel bir gün iki kez gelmez! Dünyaya şekerini ve baharatını göster.


Aslan Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmos tarafından kutsanmış muhteşem bir günde senin adın var Leo. Romantizm ve zevk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs, gökyüzünden Büyük Yararlımız Jüpiter’e öpücükler gönderirken, ellerinizi kaldırıp dans etmeye can atacaksınız. Rahatlayın, kutlayın ve parti yapın. Bu, ayrıntılara odaklanmak ve işe başlamak için bir gün değil – kelimenin tam anlamıyla neşe için yapılmış bir gün. Küçük şeyleri strese sokmayın. Sadece çoğunluğa uy. İyi yemek, çevre, içki ve müzikle kendinizi şımartın. Bu, vahşi kalbinizi cezbedecek ve onu alevlendirecektir. Bekarsanız, kendinizi ortaya koyduğunuzdan ve yeni bağlantılarla tanıştığınızdan emin olun.


Başak Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Müziği bırak Başak, kutlama zamanı. Daha Az Faydalı, tatlı Venüs, tanrıça gezegenimiz bir köşeyi dönerken, gözleri sevinç gezegeni olan görkemli Jüpiter ile gökyüzünde birleştirecek. Herhangi bir işi bitiremeyeceksiniz, bu yüzden yalnızca kalbinizin şehvet ve arzularıyla uyum içinde yaşamaya odaklanın. Gevşeme, eğlenme ve sosyalleşme dürtüsü hissedeceksiniz, bu yüzden onunla savaşmayın! Bugünün ışınları özellikle tatlıdır, yaratıcılığınızı ve çekiciliğinizi arttırır. Bekarsanız, bir miksere katılın veya arkadaşlar aracılığıyla yeni biriyle tanışmaya çalışın. Herkes gülme havasında olacak.


Terazi Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yukarıdaki göklerin kutsadığı bir güne hazırlanın Terazi. Gezegensel yöneticiniz, tatlı Venüs, kimlikle ilgili ilk güneş evinizdeki -burcunuz- piruetler olarak, güneş ilişkilerinin yedinci evindeki bir muhalefette, sevinç gezegeni Jüpiter’den doğrudan gökyüzünde dans eder. Kesinlikle parti yapma ve eğlenme isteğini hissedeceksiniz! Eğer kararlıysanız, önemli olanınızla kesinlikle göz kamaştırıcı bir zaman geçirebilirsiniz. Bununla birlikte, bekarsanız, bir ruh eşinizle yollarınız kesişebilir veya yeni tanıştığınız ve aynı zamanda uzun vadeli bir ortak olabilecek biriyle orgazm kimyanız olduğunu keşfedebilirsiniz.


Akrep Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün saf zevk ve mutluluk için bir gün, Akrep. Tutkuya, partiye ve maceraya odaklanan gezegenlerle, anın büyüsüne kapılmaya hazırsınız. Tanrıça gezegenimiz Tatlı Venüs ve Büyük Benefik Jüpiter bir karşıtlık oluşturarak zevk ve yaratıcılık ihtiyacınızı artırır. Evde arkanıza yaslanmayın veya rahatlamayın. Dışarı çık ve yeni insanlarla tanış! Gittiğiniz her yere biraz mizah, çekicilik ve ışıltı getirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve herkes sizin tarafınızdan büyülenecektir. Popülaritenizi istediğiniz gibi artırmada uçan renklerle başarılı olacaksınız!


Yay Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, doğrudan kalbe enjekte edilen öfori hissedeceksiniz, Yay! Tanrıça gezegenimiz olan tatlı Venüs ve Büyük Yararlı Jüpiter bir karşıtlık içinde bağlantı kurarken, sosyalleşme ya da yaratıcı yönünüzü benimseme dürtüsü hissedeceksiniz. Bütün günü kendinize ayırın ve keyfinize bakın. Venüs güneş onbirinci dostluk evinizde ve Jüpiter güneş beşinci gerçek aşk evinizde parıldadığında, tek sevgilinizle ya da yeni biriyle kalp meselelerinde mucizevi bir atılım gerçekleştirebilirsiniz. Kendinizi ortaya koyun ve kozmosun ne pişirdiğini görün.


Oğlak Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün üzerinize peri tozu yağıyor, Oğlak. Son hafızanızda hissettiğiniz en tatlılardan biri olabilir! Tanrıça gezegenimiz Venüs rüzgara bir buket fırlatırken, gökyüzünde süzülerek Büyük Yararlımız Jüpiter’e ulaşacak. Bu, sevmeye, parti yapmaya ve yaşamaya odaklanmaya istekli olmanızı sağlar! İyi hayatı kutlayın ve kendinizi şımartın. Minnettar ve zarif hissedeceksiniz, bu yüzden bunun tüm kalbinize ve ruhunuza kanalize etmesine izin verin. Bekarsanız, toplum içinde sosyalleşmek yeni biriyle tanışmanın yoludur.


Kova Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göz kamaştırıcı bir gün sana gülümsüyor Kova. Küçük Faydamız olan tatlı Venüs, Büyük Faydamız Jüpiter ile gökyüzünden parmak uçlarına dokunduğundan, zevke odaklanmanız her şeyden önemli olacak! Dünya umurunda olmayacak ve tutku, zevk, sanat ve güzellik için can atacaksınız. Kendinizi strese sokmayın. Sadece akışa devam edin ve eğlenmenize izin verin. Bugün kimse meşgul veya üretken olmak istemeyecek. Aslında, herkes dışarıda olacak ve şu anda yaşamaya odaklanacak. Liderliği takip edin ve kapınızın dışında sizi hangi maceraların beklediğini görün.


Balık Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Parlak bir şekilde kızarmaya hazır ol, Balık. Güzel bir an sizi bekliyor! Bugün, tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs, gezegeninizin yardımcı yöneticisi güçlü Jüpiter’den gökyüzünde dans ederken, başka bir şeye odaklanmak yerine kendinizden zevk almak için muazzam bir dürtü hissedeceksiniz. Kaygısız bir kalp ve spontane bir ruhla kutsanmışsınız, bu yüzden esintinin sizi nereye götürdüğünü görün. Yakalamak için birkaç arkadaş topla. Bekarsanız, şehirde olduğunuzdan emin olun. Kapalı kapılar ardında saklanıyorsan kimse sana aşık olamaz! Çiftler, en sevdikleri mekanlarda takılarak bu havanın tadını çıkarabilirler.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.