Boğa Haftalık Burç Yorumları (5 Eylül – 11 Eylül Haftası)

Boğa burcunun 5 Eylül – 11 Eylül haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 5 Eylül – 11 Eylül haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Eylül – 11 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Eylül – 11 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 5 Eylül – 11 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 5 Eylül – 11 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bir süredir Dodge’dan çıkmak istiyordun ve Pazartesi günü nasıl olacağına dair bir fikrin var. Her şeyden uzaklaşmanın en güzel yanlarından biri, diğer tüm günlük dramları toz içinde bırakabilmenizdir. Çarşamba günü, olaylara başka bir açıdan bakmaya başlıyorsunuz. Cuma günü, sahip olduğunuz her şeyi kendinize hatırlatın, bu sizi son derece neşelendirecektir. Bu hafta arkadaşlarınızla bol bol konuşun ve hafta sonunu dinlenerek geçirin.


Boğa Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hayatınıza daha fazla sevgi aşılamak bu hafta oyunun adı. Bu haftaya başlamak için değerlere ve içsel yaşamınıza çok fazla odaklandınız, bu da eşinizi kalbinize ve evinize nasıl yaklaştıracağınızı düşünmenize neden olabilir. Mali durumunuz izin veriyorsa, sevgilinizle ara sıra bir kaçamak planlamak eğlenceli olabilir. Evi eve daha yakın tutuyorsanız, şehirde lüks yemek deneyimleriyle dolu birkaç gün planlayın. En sevdiğiniz müzeyi ziyaret edin veya en sevdiğiniz yerel bira fabrikasında bir bira turuna çıkın. Partnerinizle aşkı bulduğunuz aynı yerlerde yeniden bağlantı kurmak güzel olabilir.

Eşinizle derin içsel korkularınızı tartışmak için de harika bir hafta. Yakınlık, güvenlik açıklarını ifade etme isteğinden gelir. Partnerinize karşı açık ve dürüst olmak, yakınlık yaratmanıza yardımcı olabilir, aynı zamanda günlük streslerinizi de hafifletebilir. Birlikte yaşıyorsanız ve evde yapmanız gereken bazı sıradan şeylerden biraz bunalmış hissediyorsanız, yardım isteyin. Bir iş listesi kolaylık ve akış sağlayabilir.


Boğa Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta profesyonel kendini ifade etmeye odaklan, Boğa.

5 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcuna geçtiğinde yeni yaratıcı çabalar ortaya çıkmak üzere. İşiniz için dikkatli olmanıza rağmen, bunun nedeni tutku projenizi mükemmelleştirme arzunuzdur. Kendinizi veya çabalarınızı aşırı derecede eleştirmemeye çalışın. Bunun yerine, masaya getirdiğiniz şeyden emin olmak için bu ivmeyi kullanın. Başak burcundaki güneş, hafta ortası burcunuzda Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapacağından, yaptığınız ve yaptığınız her şeyin hedeflerinizle uyumlu olduğunu hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve kendinizi ifade edebilmeniz, profesyonel kimliğinizin kaderinde yer alan bir unsur olduğundan, fikirlerinizin peşinden heyecanla ilerlemelisiniz! 9 Eylül Cuma gününe kadar, Merkür istasyonları Terazi’de geri giderken işte bazı ilk hıçkırıklar olabilir. Merkür gerilemesi yanlış iletişime, teknolojik sorunlara ve daha fazlasına neden olduğu için işinizin kırılgan dengesi pamuk ipliğine bağlı. Son olarak, ertesi gün Balık burcunda dolunay altında herhangi bir isteksiz iş arkadaşını ve dernekleri bırakın.


Boğa Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gitmek için farklı bir yola bakıyorsunuz.

6 Eylül Salı günü, kendi burcunuzdaki Kuzey Ay Düğümü ve güven eviniz Şiron’u iyileştirmek için yarı-sekstil yapar. Şimdi hayatınızda küçük bir rota ayarlaması çok yardımcı olacaktır. Los Angeles’tan New York’a doğru yola çıkarsanız ve küçük bir rota ayarlaması yaparsanız, Miami’ye varabileceğinizi düşünün. Bu nedenle, size daha fazla güven veren, yeteneklerinizi ve yeteneklerinizi sergileyen ve başkalarıyla daha iyi bağlantılar kurmanıza yardımcı olacak, yapabileceğiniz küçük bir şey arayın. Boğa, şimdi küçük bir değişiklik bir dünya fark yaratabilir.

7 Eylül Çarşamba günü, haftanın ortasında, Başak burcundaki güneş ve yaratıcı ifade ve eğlence eviniz Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Bugün, sizinkinden çok farklı bir hayat yaşayan çok ilginç bir insanla tanışabilirsiniz. Bu kişi sizinle bir proje üzerinde çalışmakla veya bir süredir yapmak istediğiniz bir şeyi nasıl yapacağınızı göstermekle ilgilenebilir. Boğa, karşında sana cevaplar vermek isteyen istekli bir ruh var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.