Boğa Haftalık Burç Yorumları (26 Eylül – 2 Ekim Haftası)

Boğa burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Buralar daha sıkıcı olabilir mi? Rutininize yeni bir kırışıklık eklemek size kalmış ve başkaları sizin liderliğinizi takip edip size katılırsa şaşırmayın. Haftaya başlamak için küçük bir şakşak ve saçmalığın nesi yanlış? Hiç bir şey. Hafta ortası, daha ciddi olmayı bekleyin, ancak muhtemelen iyi bir şekilde: Son zamanlarda özellikle çekicisiniz ve diğer insanlar zamanınızı ve dikkatinizi daha fazla sahiplenmeye başlıyor. Popüler olmak zor, ama sadece bunun üzerinde çalışman gerekecek. Bu hafta sonu kendinizi şımartın.


Boğa Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İşleri daha ileri götürmeyi umduğunuz sıradan bir aşk varsa, bu hisler oraya ulaşmanıza yardımcı olabilir. Özellikle yirmi beşten yirmi yedinciye kadar ilişki kalıplarını tekrarlamadığınıza dikkat edin. Bu hafta, besleyici ama heyecan verici enerjinin nazik bir akımı tezahür edecek. Romantik bir partnerle ilerlemek isteyip istemediğinize karar vermek için ihtiyacınız olan içgörüyü sağlayarak, konuşmanın sizi şu anda nereye götürdüğüne şaşıracaksınız.

Başak ayı, haritanızın yaratıcı ifadeyi yöneten sektörünü harekete geçirdiğinde, sanatsal yönünüze odaklanmak için yirmi yedinciyi kullanın. Son zamanlarda herhangi bir tutku projesi yoldan çıkmışsa, şimdi görevlerinizi yeniden düzenlemenin zamanıdır, böylece vizyonunuzu maddi dünyaya taşıyabilirsiniz. Bu ay yerleşimi, arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için de harikadır, bu nedenle sanat malzemelerini kaçırmak istemiyorsanız, en iyi arkadaşlarınızla brunch için dışarı çıkın.


Boğa Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş hayatınıza denge getirin, Boğa.

25 Eylül Pazar günü Terazi burcundaki yeni ay sırasında gerçek bir uyum elde ederek işinizden zevk almaya niyet edin. Ay’ı yeni karşılıklı ilişkiler, daha az stres veya çalışma ortamınızda dinginlik göstermek için kullanabilirsiniz. Ayrıca, sicili düzeltmek için arabuluculuk kullanmak gibi, işyerinde adaleti sağlamak için de iyi olabilir. Ertesi gün Terazi burcundaki güneş Jüpiter geri giden Jüpiter ile karşı karşıya geldiğinde bakış açınız üzerinde çalışma fırsatınız bile olabilir. Olumlu ama gerçekçi bir yaklaşımı benimsemek, olağan alışkanlıklarınızda veya rutininizde daha özgüvenli hissetmenize yardımcı olabilir. İyimser kalırken ihtişamı azaltın. Bu muhalefet havayı temizlemenize yardımcı oluyorsa, meslektaşlarınıza normalden daha fazla bağlı hissedebilirsiniz. Daha sonra 28 Eylül Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars Kova burcunda geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında kariyer yolunuzun değeri konusunda daha iddialı hissedebilirsiniz. mesleğinizle ilgili yapıyı ve sorumlulukları ayarlayın. Araştırmaktan veya yeni fırsatları kovalamaktan korkmayın!


Boğa Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yoğun bir kaç gün, huzurlu, sakin bir zamanla sona eriyor.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs’ün Başak’ta ve yaratıcılık evinizin ve çocukların Oğlak’ta Plüton’a üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Terazi burcunda da bir yeni ay var. Bugün, çocuğunuzla ilgili çok fazla duygu hissedebilirsiniz (veya çocuğunuz yoksa, bu yaratıcı bir projeyle ilgili olabilir). Birini başarılı olmalarına ve güvende tutmalarına yardımcı olacak bir yönde yönlendirmeye çalışıyor olabilirsiniz, ancak tek gördüğünüz onların mecazi bir uçurumdan yuvarlandıklarıdır. Bugün gerçekten sinirli olabilirsiniz.

26 Eylül Pazartesi günü geri giden Merkür, Başak burcundaki Venüs ile keyif eviniz ile kavuşum yapıyor. Şimdi iyi haberleriniz var. Çocuklarla (veya yaratıcı projeyle) işler yoluna girmeye başladı. Dünden kalan olumsuz duygular uçup gider ve tavsiyenizin nasıl takdir edildiğini görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.