Boğa Haftalık Burç Yorumları (19 Eylül – 25 Eylül Haftası)

Boğa burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 19 Eylül – 25 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Evet, patronunuz sinir bozucu ve evet, muhtemelen haklısınız, ancak iş arkadaşlarınıza Pazartesi veya Salı günü şikayet etmek tam olarak profesyonel değil. Birkaç günlüğüne işin önünü görmezden gelmek ve dikkatinizi biraz daha eğlenceli bir şeye çevirmek en iyisi olabilir. Cuma tamamen harika olabilir. Oyun gecesi, kimse var mı? Karşılaştırıldığında hafta sonunun geri kalanı sıkıcı görünüyorsa, sorun değil. Süpürme ve çamaşır yıkama gibi kıvrak işlerle ilgilenin, ardından klasik bir filmle rahatlayın.


Boğa Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hepiniz içeri giriyorsunuz.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Sağlık ve esenlik evinizde geri giden Merkür, Koç’taki Jüpiter’e karşı. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Bugün yeni bir egzersiz çoğunluğuna atlayabileceğinizi söylemek yetersiz kalır. Boğa, evinde koca bir yoga stüdyosu kurabilirsin. Yeni bir egzersiz makinesi şu anki takıntınız olabilir. Ya da bölgenizdeki patikalarda yürüyüş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ve şimdi tüm Appalachian Trail’i gezmeyi düşünüyorsunuz.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak’ta ve romantik eviniz Uranüs Boğa’da üçgen açı yapacak. Boğa, yanlışlıkla aşık olabilirsiniz. Bir an için biriyle tanışabilir ve bir sohbet başlatabilir ve çok geçmeden bu bağlantıdan büyülenebilirsiniz. Ya da belki bir flört uygulaması aracılığıyla birini bulursunuz ve mesajlaşmaya ve ardından birbirinizi aramaya başlarsınız. Yakında buluşabilir ve havai fişeklerin uçuşunu izleyebilirsiniz.


Boğa Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yeni sezonun koşuşturmasıyla hafta başında kendinize biraz zaman ayırmalı ve sağlığınızı kontrol etmelisiniz. Ay, haritanızın günlük rutinleri ve fiziksel esenliği yöneten bölümünde kamp kuracak ve yılın bu zamanının getirdiği kaostan sonra dengeyi yeniden sağlamanızı isteyecek. Kendinizi rahat ve topraklanmış bir baş boşluğuna geri getirmek, romantizmin içeri girmesine hazırlanmanıza yardımcı olabilir. Sevdiklerinizle gerginliğe dikkat edin. Bu titreşimler, kişisel, profesyonel ve romantik hayatınızdaki şeyleri sarsacak ve yoğun bir enerji dalgası getirecektir.

Muhtemelen geri tepeceğinden, bu gün romantizmi zorlamaya çalışmaktan kaçının. Bunun yerine sakin bir sabahı ve huzurlu bir günü kucaklamaya çalışın. Tutku, hafta sonu havada asılı kalacak ve kendinize yeni bir romantik fetih bulma havasına girecek. Saçınızı serbest bırakmak, etkilemek için giyinmek ve utanmadan flört etmek için kendinize izin verin. İnsanlar şu anda bağlantı kurma havasında olacaklar ve ortamdan yararlanmakta utanılacak bir şey yok.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.