Boğa Haftalık Burç Yorumları (12 Eylül – 18 Eylül Haftası)

Boğa burcunun 12 Eylül – 18 Eylül haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 12 Eylül – 18 Eylül haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Eylül – 18 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Eylül – 18 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 12 Eylül – 18 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 12 Eylül – 18 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü kendinizi o kadar iyi hissediyorsunuz ki kendinizle ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Tüm arkadaşlarınızın toplamından daha fazla enerjiniz var ve ayrıca bir sürü parlak fikriniz var. Bu, özellikle hafta ortası olmak üzere, her yöne parlak fikirler fışkırıyor gibidir. Ve güneş gibi, tanıdığınız herkes etrafınızda yörüngede. Herkes sana bağlı. Bir süredir küçücük hoşlandığınız biri de dahil olmak üzere herkes size hayranlıkla bakıyor. Belki de harekete geçmenin zamanı gelmiştir. İletişim kurmanın en iyi yolu doğrudan olmaktır.


Boğa Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kendinizi işinizle ifade edin, Boğa!

11 Eylül Pazar günü, Başak burcundaki güneşin Boğa burcunda geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığı 11 Eylül Pazar günü, radyal özgünlüğünüze yaslanın. Beklenmedik bir fırsat veya ilham kıvılcımı sizi yaratıcı bir kuyrukta döndürebilir. İşten çıkmış olsanız bile bu ivmeye direnmeyin. Yeteneklerinizi ve becerilerinizi kısıtlama olmadan keşfetmenize izin verdiğinizde muhteşem bir şey tasarlayabilirsiniz. Haftanın ilerleyen saatlerinde, 16 Eylül Cuma günü Başak burcundaki Venüs, İkizler burcundaki Mars ile kare açı yaptığında, profesyonel değerinizi ve değerinizi şaşırtıcı bir şekilde savunabilirsiniz. Yetenekleriniz, becerileriniz, fikirleriniz, tutku projeleriniz ve daha fazlası için ayağa kalkın. Venüs ayrıca Boğa’da Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığından, profesyonel kendini ifade etme tarzınıza dikkat çekici bir şekilde uyum sağlamış hissedebilirsiniz. Cuma günü Başak burcundaki güneş Balık burcunda geri giden Neptün ile karşı karşıya geleceği için tutkunuzun peşinden gitmek kolay gelebilir. Bu muhalefet sırasında mesleki özlemleriniz hakkında daha net bir bakış açısına sahip olabilirsiniz ve işinizde önemli ilerlemeler kaydetmenize olanak tanır. 17 Eylül Cumartesi günü, İkizler burcundaki Mars, Koç burcundaki Kayron geri giderken, güvensizliklerinizi ve kendinizden şüphe duymanızı geride bırakmanız gerekecek. Değerine inan!


Boğa Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, büyük fikirlerle geliyorsunuz.

11 Eylül Pazar günü, Güneş Başak’ta ve romantizm eviniz kendi Boğa burcunuzda Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Bugün, yeni etkinliklere her zamankinden daha isteklisiniz. Biri günü yaban çileği toplayarak, nehirde iki kişilik bir kayıkla ya da büyük teleskopu görmek için gözlemevine giderek geçirmeyi önerirse, haklısınız. Farklı bir şey yapmak istiyorsunuz ve bu romantik bir bağlantı çekebilir. Boğa, zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, yapacak yeni ve eğlenceli bir şeyler bulun.

12 Eylül Pazartesi günü güneş, Kova burcundaki Satürn ve kariyer eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Yöneticiniz size daha fazla proje üstlenmenizi istediğini söyleyebilir. Boğa, sahip olduğunuz sorumlulukların ve son teslim tarihlerinin sayısıyla zaten aşırı yüklenmiş hissedebilirsiniz. Bir yandan, bu işin gidişatından memnun olmayabilirsiniz. Ama öte yandan, yeni bir iş bulmak çok fazla iş gerektiriyor. Yapman gereken bir seçim var.


Boğa Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Mali durumunuzla ilgili görüşünüz son zamanlarda fazladan odaklanmış olabilir. Bu hafta emeklerinizin karşılığını alacağınızı göreceksiniz. Bolluk üretme yeteneğiniz bu yıl çatıda. Gözünüz ödülde olsun, emek yüzeyinizin meyvelerini göreceksiniz. Vizyonlarınızla uyumlu güçlü oyuncularla kendinizi kuşatın. Yeni bir vakıf kurmayı düşünüyorsanız, şimdi yatırımcı arama zamanı.

Uranüs burcunuzdayken bazı sürprizlere ve olası yanlış iletişimlere hazırlıklı olmalısınız. Yazdığınız her şeyi doğru ve yazılı olarak kontrol edin ve güne güçlü bir fincan kahve ile başlayın. Dikkat süreniz biraz düşük olabilir. Bu enerji temizlenene kadar birkaç gün önemli konuşmalar yapmayı bekleyin. Siz ve ilgili kişi pişman olacağınız bir şey söyleyebileceği için tartışmalardan kaçınmaya çalışın.

Hayatınızın farklı yönlerine yeni bir ışık ve bakış açısıyla bakmak için bu zamanı kullanın. Bu aktif enerjiyi partnerinizle eğlenceli, maceralı bir gezi planlamaya veya kendinize spontane bir randevuya veya kaçmaya izin vermeye yönlendirmek için iyi bir hafta. Romantik sohbetlerde bilinçli kalın, istemeden birkaç parmağınıza basabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.