Boğa Burç Yorumları 9 Eylül 2022

Boğa burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 9 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sakinleşmek ve işleri kendi hızınızda yapmak için iyi bir yol bulun. İnsanlar hızlandırman için seni rahatsız ediyor ama sen buna sahip değilsin. İşler de çok daha iyi olmak üzere!


9 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Arkadaşlıklar sağlıklı kalmak için çaba gerektirir, bu yüzden en sevdiğiniz insanlarla planlar yapın.


9 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Balık burcunun Venüs’le sert bir karşıtlık oluşturduğu bu sabah, başkalarının başarılarının veya göz alıcı yaşam tarzlarının egonuzu yok etmesine izin vermemeye çalışın. Sosyal medya yayınlarınız, bu duygular söz konusu olduğunda özellikle tetikleyici olabilir ve bu, cihazlarınızdan bir nefes almak için iyi bir gün olabilir. Luna’nın Mars’la karşı karşıya geldiği bu akşam nefret edenlere ve çılgın düşmanlara dikkat edin ama kötü ruhlu insanların sizi tetiklemesine izin vermeyin. Ay, kaderin düğümleriyle birleştiğinde, bu gecenin ilerleyen saatlerinde stres atmak için biraz zaman ayırın ve sizi kalbinizdeki uyumu geri kazanmaya teşvik edin.


9 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, sık sık hiçbir şeyin seni durduramayacağını düşünüyorsun. Aslında, başınızı yere eğiyorsunuz, toynaklarınızı kazıyorsunuz ve yol boyunca önünüzde boynuzlarınızla ilerliyorsunuz. Ancak bugün, hareket etmeyen bir tuğla duvara çarptığınızı hissettirecek. Kozmik habercimiz ve zihnin ve iletişimin gezegeni olan Zihinsel Merkür, şimdi gökyüzünde tamamen durma noktasında. Toplu olarak, Başak’ın kuyruk ucuna hafif bir titreme ile ağırlıklı olarak Terazi üzerinden geri adım attığını deneyimleyeceğiz. Hepimiz için, ortaklıklar ve ilişkiler konusunda büyük bir revizyon ve kafa karışıklığı yaşayacağız. Gelmesine hazır olun.


9 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşyerinde barış düşündüğünüzden daha yüzeysel olabilir, Boğa. Bugün, Merkür istasyonları Terazi’de geri gidiyor ve iş hayatınızdaki hassas dengeyi bozuyor. Bazı konuşmalar daha pasif-agresif bir tarafta yayınlanabilir, teknoloji bocalayabilir ve işte şok edici bir karşılıklılık eksikliği olabilir. Merkür gerilemesi biraz kaosa neden olabileceğinden, insanlar stresli zamanlarda gerçek renklerini göstermeye başlayabilirler. Bu zor olsa da, işinizin ne olduğunu görmek için bu nadir fırsat için Merkür retrosuna teşekkür etmelisiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.