Boğa Burç Yorumları 6 Eylül 2022

Boğa burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 6 Eylül 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlardan ve arkadaşların arkadaşlarından yardım almak için iyi bir konumdasın. İnsanlar genellikle özgecil hissederler, bu yüzden sormaktan korkmayın – neye ihtiyacınız olduğundan tam olarak emin olmasanız bile.


6 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birisi bugün aşırı bir şey yaptığında, onlara şüphenin avantajını verin.


6 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Evren bugün sizi perdenin ötesinden sevgi, destek ve rehberlik yağmuruna tutacak, tatlı Boğa, gün boyunca ruhsal yönünüze ve şükran duygunuza dokunmanızı önemli kılıyor. Bu öğleden sonra Luna, ruhani Neptün’ü öptüğünde rüya gibi bir enerji sizi bulacak ve yeni arkadaşlar ve sevdiklerinizle kişisel felsefe alışverişi yapmak için harika bir zaman olacak. Öğleden sonra, ay Plüton ile aynı hizaya geldiğinde, auranızı güçlendirici bir titreşim dolduracak ve size sınırlar belirleme, sağlıksız ittifakları koparma ve kişisel otorite duygunuzu geri kazanma fırsatı verecek.


6 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sürekli değişen ve güzel gökyüzümüze gelince, izlenecek pek çok farklı gök cismi var, Boğa. Armatürler ve gezegenler yorumlanması ve takip edilmesi en güçlü ve güçlü olanlar olarak görülürken, asteroitler insanlığın evrimi hakkında ince ayrıntıları gün ışığına çıkarıyor. Bugün Pallas olarak bilinen asteroid, Yengeç burcuna geçiyor. Pallas bize eril ve dişil arasındaki dengeyi öğretir ve özellikle duygularımız ve ilişkilerimizde yaşamlarımızda bilgelik ve cesareti benimsemeye teşvik eder. Bu enerjiyi ileriye doğru kullanın.


6 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne yapabileceğini düşün, Boğa. Son birkaç günden sonra üretkenliğiniz, kariyer yolunuzun bir sonraki aşamasını planlamak için bol miktarda bilgi toplamanıza izin vermiş olabilir. Ancak ay elbette boşlukta duracağı için harekete geçme veya karar verme zamanı değil. Bunun yerine, profesyonel yolculuğunuzun bir sonraki ayağına atlamadan önce düşüncelerinizi ve yönlerinizi toplamak için bugünü kullanın. Daha sonra, ay Kova burcuna girdiğinde başkaları tarafından daha fazla fark edildiğini hissedebilirsiniz. Önümüzdeki birkaç gün boyunca profesyonel bir ışıkta parlamaya hazır olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.