Boğa Burç Yorumları 3 Eylül 2022

Boğa burcunun 3 Eylül 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 3 Eylül 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 3 Eylül 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 3 Eylül 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 3 Eylül 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 3 Eylül 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yolunuza çıkan bazı yeni bilgiler sayesinde bakış açınızın genişlediğini hissedebilirsiniz. Bir arkadaşın hakkında birkaç şey öğrenebilirsin ya da ortalığı karıştıran büyük resimli bir konu.


3 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda birinin neden biraz komik davrandığına dair derin bir anlayışa sahipsiniz.


3 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Yay burcunun tutkulu Mars ve geniş Jüpiter ile bağlantılarını paylaştığı için evren bugün sizden konfor seviyenizin dışına çıkmanızı isteyecek. Sonucun nasıl görüneceğinden emin olmasanız bile, şu anda birkaç şansı denemekten korkmayın. Sadece kendinize inanmayı ve kişisel gücünüzden yararlanmayı unutmayın, yoksa belirlediğiniz gündem, siz ondan uzaklaşmaya başlamadan mahkum olabilir. Bu akşam Luna, şifalı asteroit Chiron’a bir öpücük üflediğinde iyi hisler akacak ve size kapanışı bulma fırsatı verecek.


3 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Nereye giderse gitsin aya o kadar bağlısın ki Boğa. Bunun nedeni, burcunuzda her zaman evde olması ve derin samimiyet, hassasiyet ve kırılganlık duygunuzun kilidini açmanıza yardımcı olmasıdır. Güçlü bir Dünya burcu olsanız bile, hala çok hassas bir kalbe ve beslemeye ve vermeye sevginiz var. Bugün, gece boyunca yalpalarken, ay döngüsünün çok önemli bir parçası olan ilk dördün evresine ulaşacak. Yeni aydan bu yana kişisel ve romantik yaşam kalıplarınızı nasıl inşa ettiğinizi tekrar düşünmeniz için bir şans veriliyor.


3 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünü al, Boğa. Yay burcundaki ilk dördün ayında yapılması gerekenleri yapacak cesarete, cesarete ve cesarete sahipsiniz. Cesur ay enerjisi sizi ağzına kadar doldururken, gidebileceğiniz olası yönlere bakarken dikkat çekici bir şekilde durdurulamaz hissedebilirsiniz. Başkalarından yardım istemekten veya buna devam etmek isteyen biri olup olmadığını görmek için korkmayın. seninle vahşi yolculuk. Ay enerjisi sizin için biraz içe dönük olduğundan, bir sonraki hamlenizi bir sonraki duyuruya kadar gizli tutmak isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.