Boğa Burç Yorumları 26 Eylül 2022

Boğa burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 26 Eylül 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün iyi tanımadığınız insanlarla uğraşırken ekstra dikkatli olmalısınız – sırf onları yanlışlıkla gücendirmemek için! Hepiniz tatlı ve hafifsiniz, ama onlar bunu bilmiyor olabilirler.


26 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sezginiz şu anda tam olarak doğru olmayabilir, bu yüzden bugün daha şüpheci olun.


26 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Merkür, Venüs ve Plüton arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, en özgün benliğinizi kucaklamak, bugün ruhsal düzeyde dönüştürücü ve şifalı hissedecek. Bu enerjiyi, meditasyon yapmakta olduğunuz herhangi bir kişisel değişiklikte ilerlemek için bir bahane olarak kullanın, çünkü evren bu değişimleri tam olarak destekleyecektir. Bununla birlikte, Luna bu öğleden sonra Chiron ile karşı karşıya geldiğinde güvensizliklere karşı tetikte olmak isteyeceksiniz, bu da kendinizden şüphe duymamanızı önemli kılıyor. Bu gece gökyüzünde büyük bir üçgen oluştuğunda, profesyonel yaşamınızda netlik bulmanıza yardımcı olacak iyi hisler akacak.


26 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, tüm yılın en muhteşem günlerinden biri karşınızda. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür’ün, gezegensel yöneticiniz, romantizm, zevk ve aşk tanrıçamız olan tatlı Venüs ile birleşecek olmasıdır. Gerçek aşk, tutku ve flörtten oluşan beşinci güneş evinizdeki sinerjilerini birleştirecekler, bu da size gerçekten nasıl hissettiğinizi birine anlatmak için mükemmel bir fırsat verecek. Hediyeler, iltifatlar veya dürüst sözler vermek, kalbin tüm meselelerinde oldukça ileri gidecektir. Bekarsanız, ilk veya anlamlı bir randevuya çıkmak için bu muhteşem anı kaçırmayın!


26 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş hayatında çok şey hak ediyorsun Boğa! Ancak Terazi’deki güneş, Koç’ta geri giden Jüpiter’in karşısına çıktığında buna inanmalısınız. İşyerinde sahip olmanız gerekenler konusunda olumlu ve kendinden emin olmanız gerekir. Barış, dostluklar ve iş-yaşam dengesi işinizle birlikte gelmelidir. Ancak, Başak’taki Venüs’ün Başak’ta geri giden Merkür’ü ve Oğlak’taki geri giden Plüton’u üçgen yaptığı için mutluluğunuza öncelik vererek işinizi dönüştürmek için kendinizi güçlendirmeniz gerekebilir. Tutku projelerinizi profesyonel yolculuğunuza dahil etmek için bu dünyevi yönleri kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.