Boğa Burç Yorumları 24 Eylül 2022

Boğa burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 24 Eylül 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Duygularınız çıldırmış durumda — bir kişiye, bir yere veya bir şeye kafayı takıyorsunuz. Onunla savaşmayın çünkü bu tutku sizi bir süreliğine tanımlayacak.


24 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tutkunuzu bir görgü kuralları ve incelikle süsleyin. Anlaşmak için birlikte oynayın.


24 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Başak ayı Mars’la kare açı yaparken, eğlence arzunuz mantık ve kişisel sorumluluk duygunuzla çatışabilir. Bu kozmik iklim, inatçı yönünüzü de ortaya çıkarabilir, ancak etrafınızdaki herkes eğleniyorsa çamura saplanmamaya çalışın. Neyse ki, Luna ve Uranüs arasında faydalı bir bağlantı, bu öğleden sonra kabuğunuzdan kurtulmanıza yardımcı olacak ve vahşi yanınızı kucaklamanız için size yeşil ışık verecek. Sınırlarınız konusunda çok dikkatsiz olmamaya çalışın, aksi takdirde ay bu akşam Neptün ile karşı karşıya geldiğinde yapışkan bir duruma düşebilirsiniz.


24 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün başını aşağıda ve ateş hattından uzak tut. Bir kez daha azami dikkat gösterilmelidir. Genellikle insanların karakterlerini yargılamada ve yolunuzu stratejik ve mantıksal olarak ileriye doğru değerlendirmede çok iyisiniz. Ancak, gezegen hükümdarınız zehirlenip sarhoş olursa, kesinlikle etkileneceksiniz. Venüs, sarhoş edici Neptün ile kozmik bir savaşta çarpışırken, bugün kişisel ve romantik ilişkileriniz üzerine karanlık ve aldatıcı bir enerji dökülecek. Sisin içinde kaybolmuş gibi hissedeceksiniz. Gerçeğin veya kurgunun ne olduğunu bilemeyeceğiniz için sizi kullanmaya, kötüye kullanmaya veya entrikalar yapmaya çalışan insanlara karşı dikkatli olun. Birisi sırlarınızı veya zayıf yönlerinizi bulmak için dışarıda olabilir, bu yüzden tuzağa düşmeyin.


24 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gerçek arkadaşların kimler, Boğa? Yaratıcı bir profesyonel olarak, gerçekleştirmeniz gereken çok fazla arzunuz ve tutku projeniz var. Ancak bu girişimlere nelerin gireceğini ve doğru destek sistemine sahipseniz bu süreçte kimin arkanızda olacağını yeniden düşünmek için bir adım geri atmanız gerekebilir. Bugün Başak’taki Venüs, Balık’ta geri giden Neptün’e karşı olduğundan, kimin ve neyin peşinden koşmaya değer olduğuna dair daha net bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Kariyeriniz için en iyi kararı vermek için eleştirel, yargılayıcı yönünüzü kullanmaktan korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.