Boğa Burç Yorumları 23 Eylül 2022

Boğa burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 23 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün arkadaşlarınızla uzun vadeli planlar yapmak için mükemmel, özellikle de eğlence veya zindelik içeriyorsa. Haftada birkaç kez birlikte spor salonuna gitmek için bir anlaşma yapın ya da yeni bir kulüp bulmak için birbirinize meydan okuyun.


23 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir yaratıcı enerji dalgası sürüyorsunuz – sıkılmanız için hiçbir mazeret yok!


23 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Başak ve güneş beşinci evinizden yolculuğuna başlarken, bugün yaratıcı ve dışa dönük bir ruh halinde olacaksınız, tatlı Boğa. Bu titreşimler tarzınıza biraz zarafet katmak için mükemmeldir, bu yüzden etkilemek için giyinmekten korkmayın. Ne yazık ki, mükemmel zevkiniz ve kusursuz görünümünüz, Venüs Neptün’le karşı karşıya gelirken istenmeyen dikkatleri üzerine çekebilir. Başkalarının arkanızdan tartıştığını hissedebilseniz de, şu anda yolunuza gönderilen herhangi bir olumsuzluk muhtemelen kıskançlık ve güvensizlikten kaynaklandığından, bu bulanık titreşimlere aldırmamaya çalışın.


23 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, Merkür gerileme evresinde bugün bir dönüm noktası var. Çatışma, kafa karışıklığı veya belirsiz hissetmiş olsanız bile, zihnin ve iletişimin gezegeni olan zihinsel Merkür, güçlü güneşle birlikte bir cazimi’ye geri dönecektir. Aniden, sanki yoktan var olmuş gibi, zihinsel atılımlarınız olacak. Sizin için derinden önemli olan konular hakkındaki tüm konuşmalar iyi gidecek ve tek ve tek kişi tarafından derinden duyulacaktır. Bekarsanız ve geçmişinizden birisiyle (hatta eski veya eski sevgiliniz bile) yeniden bağlantı kurmak istiyorsanız, ona şimdi bir mesaj gönderin.


23 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi burcundaki güneş bugün Terazi burcundaki geri giden Merkür ile kavuşum yaptığı için açıklama için başka yere bakmayın! Boğa, bu Merkür gerilemesi tarafından hırpalanmış gibi hissedebilirsiniz, özellikle iş yerinde huzur sığ geliyorsa ve çok fazla teknolojik sorun varsa. Neyse ki, birleşim, iş arkadaşlarıyla herhangi bir eşitsizlik veya karşılıklılık eksikliği sorunuyla ilgili konuşmada bir atılım anlamına gelir. Kısa bir süre sonra, Merkür gerilemesi Başak burcuna geri dönecek ve bu da tutku projeleri ve hatta bir iş aşkıyla ilgili bazı ilginç yanlış iletişimlere neden olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.