Boğa Burç Yorumları 22 Eylül 2022

Boğa burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 22 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bunu yapmak istemiyor olabilirsin, ama çıktığın o tatlı kıza kendini açman gerekecek. Konuşurken elinizden gelenin en iyisini yaptığınızdan emin olun, bunu yapmak gelecek için iyi bir temel oluşturacaktır.


22 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir rutine kapılmak çok rahatlatıcı bir şey olabilir, bu yüzden bugün onu kucaklayın.


22 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Aslan burcu aldatıcı Neptün ile dengesiz bir açı oluşturduğundan bugün kalbinizin aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Bu göksel değişim, övgünüzü hak etmeyen insanları içsel olarak yüceltmenize neden olabilir, bu da güvenebileceğiniz iyiliği onurlandırmanızı ve beslemenizi önemli kılar. Bu akşam güneş Terazi’ye girdiğinde ve sonbaharın resmi başlangıcını başlattığında bir değişiklik fark edeceksiniz. Bu güneş enerjisi yerleşimi, önümüzdeki ay boyunca sağlığınıza öncelik vermenizi isteyecek ve fiziksel dayanıklılığınızı yükseltmek için zihinsel, duygusal ve finansal olarak yatırım yapmak için iyi bir zaman olacaktır.


22 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önünüzde çok yoğun bir ay var Boğa. Bunun nedeni, büyük ışık kaynağımız olan güçlü güneşin gökyüzünde iz bırakması ve Terazi burcuna yeni girmiş olmasıdır. Göklerin bu aleminde, masanıza daha fazla sorumluluk, proje ve plan getireceğinden emin olan güneş altıncı üretkenlik evinize enerji verecek. Hatta daha fazla saat alıyor ve kaldırabileceğinizden daha fazla hokkabazlık yapmaya çalışıyor olabilirsiniz! Bunun biraz heyecan, kaos ve stres getireceği kesin olsa da, tüm bunlarla başa çıkmanın anahtarı, sağlıklı bir iş-yaşam dengesine öncelik vermektir, böylece tek başınıza keyifli anların tadını çıkarabilirsiniz.


22 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Enerjiniz biraz düşükse şaşırmayın Boğa. Ay elbette iş gününüz boyunca boş olduğu için daha yavaş veya uykulu hissedebilirsiniz. Ay durgunluğuna rağmen, güneş Venüs Terazisine giriyor! Terazi mevsimi, alışkanlıklarınızın ve rutininizin huzur duygunuzu nasıl etkilediğiyle birlikte iş-yaşam programınızın dengesini vurgulayacaktır. Uyum, özellikle iş yerinde terazileri dengelemeye çalışırken, Terazi mevsiminde bir zorunluluktur. Bu nedenle, ideal iş hayatınıza ulaşmak için işyerinde eşitliğe odaklanmalısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.