Boğa Burç Yorumları 20 Eylül 2022

Boğa burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 20 Eylül 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sanatsal yetenek, bugünün ivmesi için bir gereklilik değil çünkü boya, kamera veya kelimelerle oynamak için harika bir zaman – göründüğünden daha fazlasını ifade edebilecek herhangi bir şey. İyi eğlenceler!


20 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün doğal güzelliği takdir edin – sizi evrenin gücüne bağlayacak.


20 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Yengeç burcu yoğun Plüton ile karşı karşıya gelirken, maneviyatınız bugün netlik bulmanıza yardımcı olabilir. Korkularınız ve endişelerinizle yüz yüze gelmekten korkmayın, çünkü bunu yapmak size onları tamamen bırakma fırsatı verecektir. Gün ilerledikçe, Luna güneşe bir öpücük üflediğinde hava hafifleyecek ve oyuncu yönünüzü ortaya çıkaracak. Heyecan havasında olsanız da, öğleden sonra ay Aslan’a ve güneş dördüncü evinize girdiğinde partiyi evde tutmaya çalışın.


20 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şeker, baharat ve güzel olan her şey bugün gündemde, Boğa! Gezegensel yöneticiniz, tatlı Venüs, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan güneş beşinci evinizde bir araba gibi koşarken, havai fişekler gibi göz kamaştırıcı bir gösteride, şimdi güneş enerjisiyle ilk evinizde yörüngede dönen Büyük Uranüs, Büyük Uranüs ile bağlantı kuracak. kimlik – burcunuz. Her şey pahasına spontane, dürtüsel ve eğlence ve tutku havasında hissedeceksiniz! Bu, bekarsanız veya tek başınıza bir kahkaha kasırgası yaşıyorsanız, kendinizi ilk randevuya çıkarmak için beş yıldızlı bir gün.


20 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini ifade etme, Boğa! Dinamik ve ilerici olmak için şimdiki zaman gibi bir zaman yoktur, özellikle de Başak’taki Venüs, burcunuzda geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında. Yenilikçi bir profesyonel uyanış yaşarken, tutku projelerinize ve fikirlerinize şaşırtıcı bir şekilde bağlı hissedebilirsiniz. Bir yeteneğin, becerinin veya girişimin gelişimini ilerletirken, yeni başarı vizyonları ortaya çıkabilir. Kendinizi uyumlu hissettiğiniz işe vererek büyük, hatta öngörülemez bir başarı bekleyebilirsiniz. Üçlü aynı zamanda bir iş aşkıyla heyecan verici bir atılımı da destekleyebilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.