Boğa Burç Yorumları 2 Eylül 2022

Boğa burcunun 2 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 2 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 2 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 2 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 2 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 2 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yakın biri, sizi hazırlıksız yakalayan ciddi bir bilgelikle dışarı çıkar – onu olduğu gibi göremediğiniz için değil, onların bu kadar derin olmalarını beklemediğiniz için.


2 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir finansal ödeme beklediğinizden daha uzun sürüyor. Bunu bugün sorgulayın.


2 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah platonik bir arkadaşınızı romantik gözlerle görmeye başlayabilirsiniz, çünkü Akrep ayı rüya gibi Neptün ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Şu anda kalbinizin sesini dinlemekten korkmayın, ancak gerçeğe dönüşme belirtisi göstermeyen bir fanteziye kapılmamaya çalışın. Luna, Plüton’a bir öpücük üflerken derin bir aydınlanma sizi bulacak ve siz kendinizi diğer taraftan gelen rehberliğe açmak isteyeceksiniz. Öğleden sonra ayın Yay burcuna girdiğinde hava değişecek ve önümüzdeki günlerde duygularınıza derinlik katacak.


2 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, çoğu zaman en temel zodyak işaretlerinden biri olma eğilimindesiniz. Bunun nedeni, Sabit Dünya işareti element enerjisini bedenlemenizdir. Ancak bugünün coşkulu ruh hali sizi büyük hayaller kurmaya ve kalıpların dışında düşünmeye teşvik ediyor olabilir! Kozmik habercimiz zihinsel Merkür, şu anda bilinçaltınızın on ikinci güneş evinde dönen kudretli Jüpiter’den gökyüzünde dans ederken, kişisel veya romantik yaşamınızı iyileştirmenin yolları konusunda canlanmış ve ilham almış hissedebilirsiniz. İçgüdülerinizi dinleyin ve sonra bir umut duygusuyla ilerleyin.


2 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kolay gelsin, Boğa. Ay elbette boş olsa da, Terazi’deki Merkür de Koç’taki Jüpiter gerilemeye karşı çıkacağından, iş gününüz boyunca zihinsel olarak uyanık hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla, saçma sapan iş meseleleri hakkında konuşarak onlara yetişirken, dışarıdan sosyal görünebilirsiniz. Ancak içsel olarak, iş gününüzün olağan hareketlerinden geçerken zihniniz yeni bilgileri ortaya çıkarıyor veya farklı bir bakış açısı kazanıyor olabilir. Bu içgörüler üzerinde kafa yorarken onu hafif ve havadar tuttuğunuzdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.