Boğa Burç Yorumları 19 Eylül 2022

Boğa burcunun 19 Eylül 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 19 Eylül 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Eylül 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Eylül 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 19 Eylül 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 19 Eylül 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sevgilinize veya arkadaşlarınıza bugün şefkatle duş verin – bunun geldiğini görmeyecekler ve çoğu muhtemelen gün boyunca buna veya buna benzer bir şeye ihtiyaç duyacaktır. İyi ruh haliniz durdurulamaz!


19 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnsanlar size olan sevgilerini garip şekillerde gösterebilir – kafanızın karışmasına hazırlıklı olun.


19 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Yengeç ayı Kader Düğümleri ve Chiron ile bağlantı kurarken, eski yaralar bugün geleceğe yürümenizi engelleyebilir. Geçmişin, bugününüzü olumsuz yönde etkilemesine izin vermemeye çalışın, size ağırlık verebilecek herhangi bir travmayı bırakmanıza izin verin. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna, Venüs ve Uranüs ile destekleyici yönleri paylaştığında, sizi özgüven artışıyla kutsayarak, özür dilemeden kendiniz olmanız için size ilham verdiğinde hava yükselecek. Bir meditasyon seansı veya arınma banyosu ile gün bitmeden sezgilerinizi beslemenin yollarını arayın.


19 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ilahi olanın büyük uçurumuna bakın, Boğa. Tatlı ayımız sizi duygularınıza sokacak ve kalbinizin nerede olduğunu değerlendirmenize yardımcı olacak. Ay Yengeç burcundayken, huzur ve sükunet bulmak için harika bir andır. Sevdiğinizle belki şöminenin yanında ya da kanepede kucaklaşarak sakin bir gece planlayın. Güvenliğe, sevdiğiniz birine ait olmaya ve değer verdiğiniz kişileri beslemeye derin bir ihtiyaç duyacaksınız. Sevgi vermek ve almak için bu lirik anı kaçırmayın.


19 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuş, Boğa! Yengeç burcundaki ev Uranüs’ün burcunuzda gerilemesi ve Kuzey Ay Düğümü’nün burcunuzda gerilemesi durumunda iş arkadaşlarınızla paylaşmak için sezgisel bir içgörüye sahip olabilirsiniz. Özellikle bakış açınızı ortaya çıkarırken güçlü bir itme ve çekme hissediyorsanız, iş gününüz boyunca konuşmalar ara sıra olabilir. Meslektaşlarınızla paylaşmaya değer benzersiz bir bakış açınız olduğundan, bu altmışlıklar sırasında yenilikçi doğanızı onurlandırmaya çalışın. Herhangi bir şey varsa, tonunuza, alanınıza ve zamanlamanıza dikkat edin, böylece kadere bağlı iletişim sorunları olmaz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.