Boğa Burç Yorumları 18 Eylül 2022

Boğa burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 18 Eylül 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Eylül 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Haklı olduğunuzu ve haksız olduğunuzu bildiğiniz zaman kalabalığa karşı çıktınız mı? Neredeyse kesinlikle — ve bugün bunu tekrar başarma şansını getiriyor. Yine de onları ikna etmek daha zor olabilir.


18 Eylül 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çevrenizdeki diğer insanlar bugün yüksek sesle ve sinirlenirse, onların örneğini takip etmeyin!


18 Eylül 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, ay hassas Yengeç burcuna ve haritanızın iletişimi yöneten sektörüne girerken, duygularınız bugün birçok duyguyu beraberinde taşıyacak. Ne yazık ki, Luna, Merkür ve Jüpiter ile sert bir t-kare, fazla paylaşmanıza neden olabilir, bu da sırlarınızı daha sonra size karşı kullanabilecek kişilere karşı korumanızı önemli hale getirir. Neyse ki, bu akşam güneş ve Plüton arasındaki tatlı bağlantı, ortaya çıkabilecek aşırı savunmasız anlardan kurtulmanıza yardımcı olacak ve ruhunuzu güçlendirirken çekirdek düzeyde kim olduğunuzu takdir etme şansı verecek.


18 Eylül 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür bugün geriye doğru elektrik kayması yapıyor, Boğa. Bu normalde biraz kafa karışıklığına neden olsa da, bunun yerine büyük hayaller kurmanıza, gözlerinizi açmanıza ve alışılmışın dışında düşünmenize yardımcı olacak muhteşem öforik ruh halleri yaşıyor olabilirsiniz. Kozmik habercimiz olan Zihinsel Merkür, şu anda bilinçaltınızın on ikinci güneş evinizde dönen Büyük Benefic’imiz olan muhteşem Jüpiter ile gökler arasında bağlantı kuracak. Bu, ileriye dönük kişisel veya romantik hayatınıza nasıl yaklaşabileceğinize dair fikirlerle enerjilenmenize, aydınlanmanıza ve canlanmanıza neden olabilir. İçsel önsezilerinize dokunun ve ardından bir sihir duygusuyla ilerleyin.


18 Eylül 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşinizin temposunu nasıl yönetebilirsiniz, Boğa? Terazi’de geri giden Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğundan, şansınıza ve bolluğuna inanmanız gerekir. Algınızı keskinleştirmek, adımınızda bir cesaretle ilerleyebilmeniz için gereklidir. Ancak bu, başarılı olmak için işyerinde gereksiz stresi veya gürültüyü ortadan kaldırmak anlamına gelir. Şans eseri, Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile zorlu bir üçgen açı oluşturarak, çabalarınızın profesyonel yolculuğunuzla nasıl uyumlu olabileceğine dair size önemli bir fikir veriyor. Yeni deneyimlere açık olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.