Boğa Burç Yorumları 16 Eylül 2022

Boğa burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 16 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün oyun oynamanın tam zamanı. En son aşık olduğunuz kişiye ulaşmak zor veya duygusal olarak uzak olsa bile, onu fark etmelerini ve belki de büyük bir karar vermelerini sağlamalısınız.


16 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaşınız yaptıklarından emin değil – ona biraz destek verin.


16 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Venüs ve Mars gökyüzünde sert bir bağlantı oluşturduğundan, içsel gücünüz bugün test edilebilir, tatlı Boğa. Öfkenizi kontrol etmek normalden daha zor olabilir ve egonuz morarmaya daha yatkın olacaktır. Yolunuza zorluklar çıkması muhtemel olsa da, bu noktaya kadar ne kadar ilerlediğinizi hatırlamak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve yıllar içinde oluşturduğunuz doğal dirençten yararlanın. Neyse ki, Kader Düğümlerinden bir yardım eli size biraz güven artışı sağlayabilir, ancak önce kişisel denge duygunuzu geri kazanmanız gerekecek.


16 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, seni oldukça büyüleyici bir gün bekliyor, ancak güzellik ya da sihir olmayacak. Aklına, ruhuna ve kalbine sahip olmaya gelen bir büyünün altında lanetlenmiş gibisin. Görkemli güneş, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan beşinci güneş evinizdeki tarlalarda cızırdayarak cızırdarken, o, şimdi topluluklardan ve çevrimiçi flörtten oluşan güneş onbirinci evinizde yörüngede dönen sinsi bir Neptün ile savaşa girecek. Aşk hayatınız ve arkadaşlıklarınız konusunda ters giden bir şeyler var – bu yüzden anteninizi yukarıda tutun ve zor durumlara düşmeyin.


16 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı beyin fırtınası senin reçelin, Boğa. Başak’taki Venüs, burcunuzdaki Kuzey Düğüm ile üçgen açı yaptığından, çalışma alanınızda kendinizi ifade etme konusunda daha emin hissedebilirsiniz. Tutku projelerinizi, fikirlerinizi ve yeteneklerinizi profesyonel kaderinizin bir parçası olarak kabul edin. Bunlar sizi bir profesyonel olarak tanımladığı için becerilerinizle tanınmanız gerekiyor. Ancak, Venüs de İkizler’de Mars ile kare açı yapacağı için herkes sizin vizyonunuzu göremeyecek. İşinizin değerinden emin olun, gerisi yerine oturacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.