Boğa Burç Yorumları 15 Eylül 2022

Boğa burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 15 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Duygularınız bugün oldukça istikrarlı – ama bu başka biri için doğru olmayabilir! Başı dertte olan birine ulaşmalı ve yardım eli uzatmalısınız. Sadece merhaba demek buzları kırmak için yeterli olabilir.


15 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatın senin kendi işin – bu yüzden bugün sana tavsiye veren meşgul insanları görmezden gel.


15 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, siz uykunuzdan uyanırken derin Plüton ile tatlı bir bağlantı paylaşarak bugün burcunuzda gezinmeye devam ediyor. Bu titreşimler size maneviyatınızı yeni derinliklere götürme fırsatı sunacak ve işten önce sabah meditasyonunu kucaklamak için harika bir zaman olacaktır. Ay bu öğleden sonra İkizler’e girdiğinde, düşünceleriniz maddi alemlerle garip şekillerde hizalanmaya başlayabilir ve tezahür becerileriniz önemli bir artıştan faydalanacaktır. Evrenden ne istediğinizi sormanın önemli olduğunu unutmayın. Aksi takdirde, asla teslim etmeyebilir.


15 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, hem bugün hem de yarın kişisel ve romantik hayatınızda biraz alıngan veya öfkeli bir enerjiye hazır olun. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz Venüs’ün kozmik sevgilisi kızıl gezegen Mars ile yavaş yavaş sıkı bir çatışmaya yaklaşmasıdır. Bir yandan, romantizm ve tutkuyla dolu beşinci güneş evinizdeki Venüs göz kamaştırırken, kıvılcımların yeni biriyle ya da tek kişiyle tutuştuğunu görebilirsiniz. Bununla birlikte, radarın altında – özellikle para konusunda – bir gerilim varsa, siz ve eşiniz, ikinizi de yaralayan patlayıcı bir kavgaya girişebilirsiniz. Közün üzerine benzin dökmeyin.


15 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, sakinleşmek için iki kez söylemene gerek yok! Ay istasyonları elbette tüm gün boş olduğundan, enerjinizin normalden daha düşük olduğunu görebilirsiniz. Tipik olarak, hızlı tempolu veya aşırı iddialı bir burç değilsiniz. Bu nedenle, bu ay durgunluğu nedeniyle iş yerinde daha rahat hissedebilirsiniz. Neyse ki, ay sonunda zihinsel İkizler’e girecek ve bu, finansal meselelerinizde çeşitli bakış açıları veya yollar düşündüğünüzde iç dişlilerinizi döndürmeye başlayacak. İkizler burcundaki ay, farklı fırsatlara karşı daha esnek olmanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.