Boğa Burç Yorumları 14 Eylül 2022

Boğa burcunun 14 Eylül 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 14 Eylül 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 14 Eylül 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 14 Eylül 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 14 Eylül 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 14 Eylül 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İyi bir aşk hayatının temel sırrı olan, sahip olduklarınızla kendinizi iyi hissediyorsunuz. Bir arkadaşınızı buna dahil etmeye çalışın, ancak kendilerini küçük düğümler haline getirirlerse çok şaşırmayın.


14 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatında çok özel bir kişiye yaklaşıyorsun. Onlara bu soruyu sorun.


14 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Kuzey Düğüm ile tatlı bir bağlantı kurarken burcunuzda yolculuğuna devam ederken geleceğin neler getireceğine dair iyimser bir hisle uyanacaksınız sevgili Boğa. Bununla birlikte, bu kozmik iklim, son zamanlarda belirlediğiniz herhangi bir hedef için çalışmanızı gerektirecektir, ancak sabit bir hızda hareket etmek sorun değil. Ne yazık ki, Luna öğleden sonra Satürn’le karşı karşıya geldiğinde profesyonel bir duvara çarpmış gibi hissetmeye başlayabilirsiniz ve öngörülemeyen engeller hayatınızı özellikle karmaşık hale getirebilir. Neyse ki, güneş ve ay arasındaki destekleyici açı sayesinde bu gecenin ilerleyen saatlerinde kendinize olan güveninizle yeniden bağlantı kurma şansınız olacak.


14 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2008’den beri, güç merkezi Pluto, bir Dünya burcu olan Boğa’da yörüngede dönüyor. Bu, onun etkilerini hayatınıza daha kolay alıştırdı. Ayrıca sizi yeni ufuklar aramaya ve konfor alanınızdan radikal bir şekilde çıkmaya teşvik etti. İster bekar ister bağlı olun, gerçekliğe bakış açınızı değiştirecek ve size daha önemli bir bilgelik kazandıracak derin deneyimler için can atıyorsunuz. Uzun mesafeli seyahatleri kendinizin ve diğer önemli kişilerin hayatlarının daha büyük bir parçası haline getirmek istiyorsanız, bunun için beyin fırtınası yapmaya başlayın. Bununla birlikte, bu aynı zamanda sizi ve sevgilinizi rutininize derin, eski maneviyatı entegre etmeniz için güçlendirebilir.


14 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlham almaya hazırlanın, Boğa! Burcunuzdaki yüce ay, geri giden Uranüs ve Boğa’daki Kuzey Ay Düğümü ile Başak’taki Venüs’ü üçgenleştirir ve zihinsel dalgalarınızın çizelgelerin dışında olduğunu gösterir. Sezgisel, yaratıcı benliğiniz, çalışma alanınız boyunca serbest bırakılmak için yalvarıyor. Tutkulu projelerinizin keyfini çıkarmanın ya da iş hayatınıza katmak için can attığınız bir yetenekle her şeyi ortaya koymanın zamanı gelmiş olabilir. İş gününüz boyunca arzu ettiğiniz şeyi gerçekleştirmek için bu radikal ama dünyevi enerjiyi kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.