Boğa Burç Yorumları 13 Eylül 2022

Boğa burcunun 13 Eylül 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 13 Eylül 2022 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 13 Eylül 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 13 Eylül 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 13 Eylül 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 13 Eylül 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün bu dürtüye teslim olun ve iletişim kurmaktan kendinizi alıkoyduğunuz o ezilmeyi arayın. Yine de yapmadan önce haftalarca ıstırap çekmektense şimdi pes etmek daha iyidir.


13 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Garip bir hata mı yaptın? Yanlış değilsin, sadece her zaman haklı değilsin.


13 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Son birkaç gün size istediğinizden daha ağır gelmiş olsa da, ay bu sabah erkenden burcunuza girerken bir istikrar ve yenilenme duygusuyla uyanacaksınız. İşinizi yaparken çevrenizi takdir ederek kendi hızınızda hareket etmek için bu aydınlatma yerleşimini bir bahane olarak kullanın. Luna bu akşam geveze Merkür ile dengesiz bir açı oluşturduğunda ve masaya korkak bir hava getirdiğinde, bu duygular bunaltıcı hale gelse de, popülerliğinizde bir artış fark edebilirsiniz. Gelen kutunuzda görünen herkese yanıt vermek zorundaymış gibi hissetmeyin, özellikle de sizi tetikleme veya strese sokma eğilimleri varsa.


13 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kesinlikle seveceksiniz, Boğa. Ay, burcunuzda dans ederek size hassas duygular ve daha yumuşak bir yön getirecek. Yiyecek, rahatlık, hediyeler veya sevgi sunarak, değer verdiğiniz kişileri beslemeniz gerektiğini hissedeceksiniz. Ne olursa olsun bugün şehvetli tarafınıza dalın ve yaptığınız için mutlu olacaksınız! Bir şişe şarap veya tuzlu bir tatlıyı paylaşırken, iç mekanda diğer önemli arkadaşlarınızla huzurlu bir gece planlayın. Ayın ışığı sizi aşk havasına sokacak.


13 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Daha rahat bir temponun tadını çıkarın, Boğa. Savaşan Koç burcunda ay yanarken, son birkaç gün içinde şaşırtıcı derecede düşmanca hissetmiş olabilirsiniz. Bilinçaltınıza hükmeden bu iddialı, agresif ay enerjisine sahip olmak, iş hayatınıza gereksiz stres katabilirdi. Neyse ki, ay bugün Luna’nın yüceldiği burcunuza giriyor. Aniden sakinleşebileceğiniz, serinleyebileceğiniz ve tekrar toparlanabileceğiniz için geçiş hissedilir olacaktır. Kendinizi daha çok her zamanki, uysal benliğiniz gibi hissedeceksiniz. Gerekirse, son birkaç gündeki sorunları yatıştırmak için yüce ay enerjisini kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.