Boğa Burç Yorumları 12 Eylül 2022

Boğa burcunun 12 Eylül 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 12 Eylül 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Eylül 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Eylül 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 12 Eylül 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 12 Eylül 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün güvenli oynamak istemiyorsun, bu yüzden genellikle liginin dışında olduğunu düşündüğün o seksiliğe adım atabilirsin. Hiçbir şey garanti edilmez, ancak arada sırada varsayımlara meydan okumak iyidir.


12 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün insanları kendi tarafınıza çekmek için çekiciliğinizi kullanın – iltifat etmek en iyi seçeneğiniz olabilir!


12 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah erken saatlerde, Koç ayı ve Kayron güneş on ikinci evinizde kozmik bir ittifak oluşturduğunda rüya alemlerinde cesaretlendirme mesajları ortaya çıkabilir. Uykunuzdan uyanmaya başladığınızda, Luna ve Satürn arasında tatlı bir bağlantı oluşacak ve sizi profesyonel hedeflerinizde ilerlemeye motive edecek. Gün sona ererken ve ay ile Pluto formları arasında bir bağlantı kurarken, ruhsal anlam ve kişisel gerçekleri aramak için psişenizin derinliklerine inmenizi isterken, kendinize biraz anti-sosyal olma izni verin.


12 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şakaklarını ov, Boğa, muhtemelen şimdiden Merkür gerilemesinin baş ağrılarını hissediyorsun. Bu geçiş ağırlıklı olarak güneş enerjisi altıncı üretkenlik evinizi etkileyecek olsa da, işteki her şeyin raydan çıktığını hissedebilirsiniz. Ancak, bu dramla başa çıkmanın en iyi yolu, sevgilinle oturup fişi çekmek. Hayattaki bazı şeyler üzerinde durmaya değer, ama bu onlardan biri değil. Aslında boşluğa çığlık atmak yerine zevk ve mini bir tatil yapmak için daha iyi bir dönem. Siz – ve sevgiliniz – üşüdüğünüze sevineceksiniz.


12 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Zihniyetinize odaklanın, Boğa. Koç altmışlıklarında Ay Kova’da geri giden Satürn olarak algınız ve iç monologunuz kariyer yolunuzda önemli bir rol oynayabilir. Kariyerinize karşı olumlu, iddialı bir yaklaşımın öfkeli, agresif bir yaklaşımdan ne kadar farklı olduğunu düşünün. Profesyonel olarak benzersiz ve saygın olma arayışınızda hangi yaklaşım size daha iyi hizmet ediyor? Hak ettiğiniz kariyer yolunu inşa edebilmeniz için altta yatan hayal kırıklıklarını veya stres faktörlerini bırakma zamanının geldiğini fark edebilirsiniz. Bugün öfkenizin sizi ele geçirmesine izin vermeyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.