Başak Haftalık Burç Yorumları (26 Eylül – 2 Ekim Haftası)

Başak burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası neler bekliyor? Başak burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kredi kartlarınızı kolunuzun ulaşamayacağı bir yerde tutun. Pazartesi günü, hayatınızda biraz savurganlığa ihtiyacınız var, ancak bunu parayla aramayın. Hafta ortası, bunun yerine duygusal, entelektüel veya romantik bir coşku düşünün. Sadece alışverişin tatmin etmeyeceği bir şekilde huzursuzsunuz. Haftanın sonuna doğru acele etmek isteyeceksiniz, ancak küçük bir ses size yavaşlamanızı ve dikkatli olmanızı söyleyecektir. Bu özel sezgiye bir çorap doldurun ve bravado ile ilerleyin. Yaratıcılık ve cüret, hafta sonu büyük kazanç sağlayabilir.


Başak Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şu anda arkadaş çevrenizde besleyici bir rol üstleneceksiniz. Başkalarının sorunlarıyla ilgilenmek içgüdüsel bir çağrı gibi gelebilir, ancak insanlar tavsiyenizi almak istemiyorsa dizginleri gevşetmeniz gerekir. Başkalarının ihtiyaçlarını karşılamakla ilgilenmiyorsanız, bu zamanı çevrimiçi varlığınızı düzeltmek ve gerekirse flört profilinizi güncellemek için kullanmalısınız. Sadece aşka yaslanmayı seçtiğinizden emin olun ve sağlıklı arkadaşlıklara veya romantik çıkarlara yönelmeye çalışın.

Ay da bu gün Aslan’a girecek ve haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirecek. Bu kozmik iklimde güveniniz sarsılabilir, özellikle de hassasiyetten yoksun büyük egolarla çevriliyseniz. Önümüzdeki birkaç gün içinde insanların sizi nasıl hissettirdiğine dikkat edin ve diğer insanların öz-önem duygusunun kendi öz değerinizi düşürmesine izin vermeyin. Neyse ki, hafta kapanacak ve sizi gerçek benliğinize geri getirirken duygusal olarak sıfırlama şansı verecek.


Başak Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kendini ifade etme araçlarına yaslan, Başak!

25 Eylül Pazar günü Terazi burcundaki yeni ay yeni bir finansal döngüye girerken, finansal bolluğu göstermelisiniz. Bu yeni döngü, önümüzdeki altı ay boyunca kitaplarınızı dengelemenize yardımcı olabilir. Daha karşılıklı düzenlemelere veya satış noktalarına katılabilirsiniz. Terazi’nin temalarından para kazanma fırsatı mümkündür, bu nedenle ortaklıklar, romantizm, adalet ve eşitlik içerebilir. Bunun yanı sıra, bu ay döngüsü sırasında değerinizi sormanız gerektiğinden, işinizdeki değeri görmeniz teşvik edilir. Ertesi gün, Venüs’ün Başak’ta Merkür gerilemesi ve Oğlak’ta geri giden Plüton’un üçgen açı yapmasıyla, yeteneklerinizin ve becerilerinizin gücünü kullanmaktan korkmayın. Toprak temel teknenizi sallarken, tutku projelerinizin ve fikirlerinizin depreminde şaşırtıcı derecede kendinden emin hissedebilirsiniz. Hatta yakın zamanda çalışma alanınıza dahil etmediğiniz eski ilhamları, yetenekleri veya becerileri yeniden gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Terazi’deki güneş de bu geçişler sırasında Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı çıkacağından, odaklanmak için yatırımlarınızı yeniden ölçeklendirmeyi ve ardından en kazançlı girişimlere genişlemeyi düşünmelisiniz.


Başak Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, harika şeyler yapmak için ilham aldınız.

Hafta, 25 Eylül Pazar günü, kendi burcunuzdaki Venüs’ün Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Terazi burcunda da yeni ay var. Bugün yeni bir fırsat ortaya çıkabilir, ancak onu almaya hazır olmayabilirsiniz. Duygular yükselir ve küçük şeyler sizi rahatsız edebilir. Ama fırsat için endişelenme. Bu sefer kaçırırsanız, Evren çok yakında size tekrar gönderecektir.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür retrosu Başak burcundaki Venüs ile karizma eviniz ile kavuşum yapıyor. Görünüşünüz, gülümsemeniz ve tarzınız hakkında bazı iltifatlar alabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak için iyi bir zaman. Sosyal bir duruma itilmiş olabilirsiniz, ancak bunu zarafet ve kolaylıkla kaldırabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.