Balık Haftalık Burç Yorumları (5 Eylül – 11 Eylül Haftası)

Balık burcunun 5 Eylül – 11 Eylül haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 5 Eylül – 11 Eylül haftası neler bekliyor? Balık burcunun 5 Eylül – 11 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 5 Eylül – 11 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 5 Eylül – 11 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 5 Eylül – 11 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

En çok konuştuğunuz insan grubunun yeni bir elebaşına ihtiyacı var ve Pazartesi ve Salı günleri bu role adım atmaktan son derece mutlusunuz. Etkili bir konumda olmayı seviyorsunuz ve insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz. Sadece kendi ihtiyaçlarınızı tamamen unutacak kadar çok yardım etmeyin. Perşembe günü, herkesten biraz zaman ayırın ve sadece kendiniz için bir şeyler yapın. Hafta sonu, en azından söylemek gerekirse, ilginç olacak. En azından ilk başta hiçbir anlamı olmayacak.


Balık Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Önce diş fırçası, sonra birkaç kıyafet ve şimdi leasing ve ipotek mi imzalıyoruz? Belki de bu hafta, kendinizi evinizde hissettiğiniz kişiyi daha uzun vadeli bir rolde evinize getirmeye hazır olduğunuz için. Şu anda neye sahip olduğunuz ve daha sonra neye sahip olmak istediğiniz konusunda netleştikçe, mali durumunuzun geçim kaynağınız üzerindeki beklentileri ve bir ortak getirmenin ne anlama geldiği konusunda netleşiyorsunuz.

Partnerinizle planlarınızın dürüst bir analizine açık olun ve sizi birbirinizden uzaklaştırabilecek korkular, şüpheler veya inatlar üzerinde çalışın. Herhangi bir şeyden emin olmadığınızı hissediyorsanız, kalbinizi, zihninizi ve ağzınızı açın ve eşinizin bir şey bilmesini sağlayın.

İletişim, siz ve eşiniz birlikte oturup hedeflerinizi ve özlemlerinizi tartışmaya karar verdiğinizde, haftanın ilerleyen saatlerinde bir dönüm noktasına geldi. Bir çiftin vizyon panosu projesi ufukta olabilir. Hızlı bir başlangıç ​​için televizyondan veya çevrimiçi bloglardan ilham almaktan korkmayın. Zevk almak!


Balık Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Balık, bu hafta ana önceliğiniz profesyonel taahhütler.

5 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak’a girerken yeni düzenlemeler gelişebilir. Profesyonel ortaklıklarınızdan ne bekleyeceğiniz konusunda net bir fikre sahip olmak için beklentileri belirleyerek veya bazı şeyleri yazılı hale getirerek topu yuvarlamaya hazırsanız. Eski taahhütler artık size hizmet etmiyorsa, yeni taahhütler aramanın zamanı bile gelebilir. Ancak bunu yapmadan önce, Başak burcundaki güneş Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yaptığında neye ihtiyacınız olduğunu veya ne istediğinizi açıkça konuşun. Konuşmada ortaya çıkan her şey, ortaklığınızı, sözleşmenizi veya çalışma ilişkinizi şekillendirmeye yöneliktir. Mümkün olduğunca çok bilgi toplayarak bu görüşmelere hazırlanın. Ancak 9 Eylül Cuma günü Merkür Terazi’de geri hareket yaptığında biraz dengesiz hissedebilirsiniz. Adil olmaya çalışın ama barışı korumak adına değil. Haftanın sonunda burcunuzdaki dolunay profesyonel gelişim döngüsünü tamamlayacak!


Balık Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, derin ve anlamlı bağlantılar kuruyorsunuz.

6 Eylül Salı günü, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ve iletişim eviniz Şiron’u iyileştirmek için yarı-sekstil yapar. Kuzey Düğüm, yaşam yolunuzu temsil eder ve bugün, ruhsal büyüme ve aydınlanmaya doğru ilerlemenize yardımcı olacak bir mesaj alabilirsiniz. Bu mesajı meditasyon veya günlük kaydı yoluyla içinize bakarak bulabilirsiniz. Duymak için sessiz olmanız gerekecek. Balık, telefonunu kapatman veya kulaklıkları kulağından çekmen gerekebilir. Bugün, yüksek benliğinizin Evrenden bir mesajın alıcısı olmasına izin verin.

Hafta ortasında, 7 Eylül Çarşamba günü Başak burcundaki güneş ve ilişkiler eviniz Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Bugün, geçmiş bir yaşamı olan veya sizinle başka bir ruhsal bağı olan biriyle tanışabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara dikkat edin. Postanede sizinle aynı hizada olan insanlara dikkat edin. İş toplantılarınızda diğer insanlardan haberdar olun. Hayatlarında seçtikleri şeyleri, ne yaptıklarını ve kendilerini nasıl ifade ettiklerini düşünün. Balık, kendiniz ve kendi yolculuğunuz hakkında fikir edineceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.