Balık Haftalık Burç Yorumları (26 Eylül – 2 Ekim Haftası)

Balık burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası neler bekliyor? Balık burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ekip çalışmasını seviyorsun, değil mi? Hafta başladığında, işbirlikçi ve işbirlikçi becerileriniz test edilecek, ancak buna bağlı kalın. Biraz disiplin ve diplomasi uzun bir yol kat edecek ve diğerleri sonunda liderliğinizi takip edecek. Haftanın ortasına doğru, şüpheli bir girişimde bulunmaya başlayabilirsiniz. Yine de köpekbalıklarına kapılmayın. İçgüdülerinize güvenin ve yüksek yola çıkın. Hafta sonuna girerken şans sizden yana. Diğer tarafta çim gerçekten daha yeşil ve yüksek yerlerdeki bazı arkadaşlar çitlerden atlamanıza yardımcı olacak.


Balık Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, evrenin size rahatlık göndermesiyle başlayacak. Bu titreşimler, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirerek ince bir şekilde vuracak, bu yüzden yüksek ruh halinizi sorgulamamaya çalışın. Ay Terazi burcuna geçecek ve sizi etrafınızdakileri besleme havasına sokacak, ancak başkalarına yemek yiyip kendinizi tüketmediğinizden emin olmak isteyeceksiniz. Anne Luna, şifalı asteroit Chiron ile sert bir bakış açısı paylaştığında, öz bakımınıza yetişmek için yirmi altıncıyı kullanın.

Haftanın çoğu, odaklanmanız gereken önemli alanlar olan yaratıcı projelerle, arkadaşlarla görüşerek ve hayatınızı organize ederek geçirilecek. Sağlıklı alışkanlıkları sürdürmek, Terazi ayı, haritanızın eğilimi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde özellikle önemli olacaktır. Ayın Akrep burcuna geçtiği yirmi sekizinci akşama kadar aşk devreye girmeyecek. Son zamanlarda gözünüze çarpan herkese ulaşmak için bu ay yerleşimini kullanın ve birlikte bire bir zaman planlamaya çalışın.


Balık Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Neye değer veriyorsun, Balık?

Şimdi 25 Eylül Pazar günü Terazi burcundaki yeni ay sırasında güçlenmiş hissetmek için borçları hafifletirken yeni finansal bolluk akışlarını tezahür ettirmenin zamanıdır. Bu yeni ay döngüsü başlarken, karşılıklı finans ile çalışırken belirgin şekilde daha güçlü ve kontrollü hissediyorsunuz. düzenlemeler. Bu dönemde herhangi bir borç veya ödeme üzerinde çalışarak finansal uyum sağlamaya çalışın. Ertesi gün Başak’taki Venüs’ün Başak’ta geri giden Merkür ile kavuşum yaptığı ve ertesi gün Oğlak’taki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığı zaman, düzenlemeleriniz üzerinde çalışma fırsatınız var. Dünyevi geçişler, düzenlemeniz için yarı kararlı bir temel sağlar. İlerleyen bir taahhütte ne istediğiniz veya neye ihtiyacınız olduğu hakkında profesyonel bileşenlerinizle konuşabilirsiniz. Eski ortaklıkları ve özlemleri yeniden gözden geçirme fırsatları da ortaya çıkabilir. Ancak uygulamadan önce her şeyi göz önünde bulundurmanız sizin yararınıza olacaktır. Son revizyonlarınızı veya kararlarınızı Merkür retrosu sonrası yapın. Neyse ki, 29 Eylül Perşembe günü Venüs kendi yerleşim yeri olan Terazi’ye girdiğinde bir şeyi veya birini olduğu gibi göreceksiniz. Terazi’deki Venüs, makul yatırımlarınızda potansiyel karşılıklılığı, uyumu, adaleti ve güzelliği görmenize yardımcı olabilir!


Balık Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta birçok kaynaktan destek alıyorsunuz.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs Başak’ta ve ilişkiler evinizin Oğlak’ta Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Sevgilinizle aranızdaki küçük bir sorun, dağ gibi bir baş ağrısına dönüşebilir. Ev işi bugün bir tartışma konusu olabilir ve bulaşıkları kimin yıkaması gerektiği konusunda bilek güreşi yapıyor olabilirsiniz. Dağınıklığı fethetmek istiyorsanız, işleri bölmeniz gerekebilir.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür gerilemesi Venüs ile kavuşum yapıyor ve bugün hem duygusal hem de fiziksel olarak daha dengelisiniz. Dünün aşırı enerjisi şimdi dağılmış gibi. Balıklar, bazen çok sayıda titreşim toplayan bir enerji süngeri gibisiniz, ama şimdi bu enerjiyi Evrene bırakabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.