Balık Haftalık Burç Yorumları (19 Eylül – 25 Eylül Haftası)

Balık burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası neler bekliyor? Balık burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 19 Eylül – 25 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ani bir aktif olma dürtüsü, Pazartesi günü sizi bir egzersiz müjdecisi haline getirebilir. Bir talim çavuşu gibi davranacaksanız, yeni fikirlerinizi arkadaşlarınıza zorlamayın. Hafta ortasına kadar, kıçınızdan kurtulmak istiyorsanız, oryantal dansı veya hulahop yapmayı deneyin, hareket ederken biraz eğlenmenizi sağlayacak herhangi bir aktivite. Hemen hemen her şey mekiklerin can sıkıntısını yener. Eski bir ortak hafta sonu hayatınıza geri dönebilir. Muhtemelen çimenler sadece daha yeşil görünüyor.


Balık Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, mali durumunuz iyileşir.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Yatırımlar ve pasif gelir evinizdeki Merkür, Koç’taki Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Bugün, siz ve aileniz için pasif gelir kaynakları bulmak için çoğunluktasınız. İnternet, sayısız seçenek ve yandan para kazanmanın farklı yollarını sunar. Ve her şeyi videoya kaydederseniz, ek bir gelir akışı yaratabilirsiniz.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak’ta ve ilişkiler eviniz Uranüs’ü Boğa’da üçgen açı yapıyor. Bugün bir hayranın var. Bu kişi senden çok etkilenmiş ve sana çıkma teklif edebilir. Balık, bu kişiyi bir süredir tanıyor olabilirsiniz ve şimdi hem özgür hem de bir ilişki için müsaitsiniz. Veya bu, bir arkadaşınız aracılığıyla yeni tanıştığınız biri olabilir ve şimdi ilk randevunuza çıkıyorsunuz. Bu büyülü olabilir.


Balık Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda flört etmeye başladıysanız, haftanın başında her şey daha gerçekçi olabilir. Yıldızlar, haritanızın yoğun bağları yöneten bölümünü harekete geçirecek ve havada çok fazla sevgi varken, daha derin bir şeye düşmemek zor olurdu. Romantik bir umudun ortasında değilseniz, yeni yıla güvenle ve dolu bir kalple girebilmeniz için bu titreşimleri biraz radikal öz-sevgi uygulamak için kullanın.

Hafta ortası, sezgisel ve ruhsal yönlerinizi yeniden harekete geçirecek. Kalp meseleleri söz konusu olduğunda rehberlik için evren olarak, eski bir kalp yarasından hala devam eden herhangi bir acıyı serbest bıraktığınızdan emin olun. Ay titreşimleri bol bol neşe getirecek. Bazı iş arkadaşlarınıza, gitmeye değer herhangi bir etkinlik olup olmadığını görmek için ulaşın ve küçük bir ağ oluşturma veya ekip oluşturmaya katılın. Yeni sezon başladığında, randevulara çıkmak için bir sürü fırsat olmayabilir. Ancak Cuma günü geldiğinde, fırsatın yakında kendini göstereceğine bahse girebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.