Balık Haftalık Burç Yorumları (12 Eylül – 18 Eylül Haftası)

Balık burcunun 12 Eylül – 18 Eylül haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 12 Eylül – 18 Eylül haftası neler bekliyor? Balık burcunun 12 Eylül – 18 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 12 Eylül – 18 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 12 Eylül – 18 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 12 Eylül – 18 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Dünya güzellik ve romantizmle dolu ve Pazartesi günü sizi çekmeye hazır olarak sunuyor. Çarşamba günü, posta kutunuza beklenmedik bir şekilde bir aşk mektubu gelebilir ve bu, sizi gururlandıracak ve etkileyecektir. Ayrıca, hayatınızda her şeyin oldukça iyi gittiğini, her şey düşünüldüğünde size hatırlatacaktır. Elbette, sıkıcı günleriniz var—Perşembe zorlu olabilir (yapabileceğiniz en iyi şey kendinize bağlı kalmaktır)—ama aynı zamanda inanılmaz derecede harika günleriniz de var. Onları besle.


Balık Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütleriniz üzerinde çalışmanız mı gerekiyor, Balık?

11 Eylül Pazar günü Başak burcundaki güneş Uranüs Boğa burcunda geri giderken, iş ilişkileriniz bugün konuşma boyunca şaşırtıcı bir dönüş yapabilir. Profesyonel taahhütlerinizin işleyişini büyük ölçüde değiştirebileceğinden, tonunuza, sahanıza ve zamanlamanıza ve ayrıca herhangi bir bilgiyi nasıl alacağınıza dikkat edin. Ancak, isterseniz bu üçlüyü düzenlemelerinizi stratejik olarak düzenlemek veya ayarlamak için de kullanabilirsiniz! Haftanın ilerleyen saatlerinde, 16 Eylül Cuma günü Başak’taki Venüs’ün İkizler’deki Mars ile kare açı yaptığında iş hayatında bazı sorunlar olabilir. Özellikle özel hayatınızda üstesinden gelmeniz gereken birkaç engel varsa, kişisel ve profesyonel taahhütler arasında sıkışıp kalabilirsiniz. . Zorlayıcı olsa da, çalışma haftanızın sonundan geçmek için zihninizi susturmaya odaklanmanız gerekecek. Sorunların işinizi etkilemesine izin vermeyin! Başak burcundaki güneş, burcunuzda geri giden Neptün’e de karşı çıkacağından, neler olup bittiğine bağlı olarak kim olduğunuzu daha iyi anlayabilirsiniz.


Balık Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, içte ve dışta hizalanmaya geliyorsunuz.

11 Eylül Pazar günü, güneşin Başak burcunda olması ve ilişkiler evinizin Boğa burcunda Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Balık, bu değişimin bir yönü ve bu değişim arzusunu eşinize yönlendiriyor olabilirsiniz. Ancak başka birini değiştirmenin en hızlı yollarından biri kendinizi değiştirmektir. Neleri farklı yapabileceğinize, duygularınızı nasıl farklı şekilde iletebileceğinize veya programınızı nasıl değiştirebileceğinize bakın. İkinizi zorlu sulara neyin soktuğunu düşünün ve yön değiştirin. İşler buradan daha iyi olabilir.

12 Eylül Pazartesi günü güneş, Kova burcundaki Satürn ve bilinmeyenler eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, bir şeylerin doğru olmadığına dair rahatsız edici bir his yaşayabilirsiniz. Balık, evin etrafında dolaşıyorsun ve belki de kilitleri kontrol ediyorsun ya da burada ve orada ayarlamalar yapıyorsun. Bunun yerine, bir an için duraklayın ve Evrene neler olduğunu sorun. O zaman bırak gitsin. Yaptığınız şeye geri dönün ve başka bir şeye odaklanın. Eksik bilgiler aklınıza gelecektir. Ödenmemiş bir fatura, yapmanız gereken bir telefon görüşmesi veya bugün için yaptığınız bir öğle yemeği olabilir.


Balık Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şimdi, hayatınıza çekmek istediğiniz şeyi gerçekten görselleştirmeye başlama zamanı. Jüpiter burcunuzdayken, sınır gökyüzü. Yaratıcılığınız on üçüncüden on altıncıya kadar tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Kendinizi tam olarak ifade edebileceğiniz çok sayıda aktivite planlayın. Günlük tutmak veya listeler yapmak, neyi tezahür ettirmek istediğinizden henüz emin olmasanız bile, kendi büyünüzü yapmak için harika bir yoldur.

Bu süre zarfında insanların ve özellikle de zaten alınmış olabilecek kişilerin size romantik olarak daha fazla çekildiğini fark edebilirsiniz. Tabu sayılan şeyler sizin için de daha heyecan verici olabilir. Partnerinizle yeni ve heyecan verici bir şey deneyin veya yeni bir flört uygulamasını deneyin. Bu çok eğlenceli olabilir, bu yüzden kendinizi savunmasız bırakın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.