Balık Burç Yorumları 9 Eylül 2022

Balık burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 9 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün seksilere karşı dikkatli olun – saklanıyor olabilirler ama sizden değil. Enerji tuhaf ama oturup sohbet etmek için sessiz bir yer bulursanız, kendinizi bir telefon numarasıyla bulabilirsiniz.


9 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Enerji dolusunuz ama bugün yeni bir projeye başlamak için ideal bir zaman değil.


9 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, gökyüzünde bir dizi açı oluştururken burcunuzdan yolculuğuna devam ederken, gün kıvrımlar ve dönüşlerle dolu olacak, tatlı Balık. Ne yazık ki, bu kozmik iklim, sizi yorgun ve duygusal bırakmakla tehdit eden kayalık bir iklim olmaya hazırlanıyor. Öğleden sonra Luna’nın öfke, asabiyet ve çatışmayı tetikleyebilecek Mars’la karşı karşıya geldiği zaman kalbinizi ve zihninizi takip edin. Bu yön, özellikle çalışma haftası sizi aşırı stresli ve takdir edilmemiş hissetmenize neden olduysa, zihinsel sağlığınıza öncelik verme zamanının geldiğinin bir işareti olarak hareket edecektir.


9 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir yerde çok uzun süre kalmayı sevmiyorsun, Balık. Aslında, buna zorlandığınızda, panik atak geçirmeye hazır olduğunuzu hissediyorsunuz! Bugün evren tarafından zincirlenmiş ve kısıtlanmış hissedeceğiniz günlerden biri. Zihin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, şimdi yukarıdaki göklerde donmuş durumda. Bu, hiçbir şeyin ilerlemeyeceği anlamına gelir. Gerileme evresi bizi ortaklıklarımıza ve ilişkilerimize odaklayacak çünkü evliliği yöneten burç Terazi’de geriye doğru sürünecek. Önümüzdeki ay hayatınızın bu yönünü gözden geçirmeye hazır olun.


9 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güç mücadeleleri mümkündür, Balık. Merkür istasyonları bugün Terazi burcunda geri hareket ederken, finansal bir dönüşüm veya profesyonel otorite ile mücadele ediyor gibi hissedebilirsiniz. Ölçekler, sizin veya başka bir şeyin paylaşılan kaynaklar üzerinde daha fazla kontrole sahip olabileceğini düşündürecek şekilde uçludur. Dolayısıyla Merkür gerilemesi, perde arkasında kaynayan bir iç gerilime neden olabilir. Stresli olsa da, bu dönemi bir işyerinde bir şeyin nasıl paylaşıldığını gözden geçirmek için kullanabilirsiniz. Herhangi bir şey varsa, yeni finansal girişimlere veya fırsatlara taahhütte bulunmaktan kaçının. Halihazırda hareket halinde olana odaklanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.