Balık Burç Yorumları 23 Eylül 2022

Balık burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 23 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şimdi borcunuzu düşürmeyi veya daha iyi faiz oranları bulmayı düşünmenin tam zamanı. Seksi bir konu değil ama gelecekteki flört hayatında çok daha fazla eğlenceye yol açabilir.


23 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Romantik olarak konuşursak, işler senin için almaya başlayacak gibi görünüyor.


23 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, iletişim gezegeni Başak’a ve haritanızın aşkı yöneten sektörüne geri kayarken, bugün Merkür geri giden maskaralıklara hazır olun. Bu gezegensel yerleşim, bir eski sevgiliye birdenbire ulaşması için ilham verebilir, ancak iş eski sevgililerle iletişim kurmak veya onlarla gizlice konuşmak söz konusu olduğunda kendinizi kısıtlamanız da gerekebilir. Bu arada Venüs, Neptün ile yüzleşir ve bu da kalbinize kafa karışıklığı getirebilir. Şu anda aşkla ilgili herhangi bir karar vermek için kendinize baskı yapmamaya çalışın, harekete geçmeden önce düşüncelerinizi ve duygularınızı tam olarak işlemek için kendinize zaman verin.


23 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Haftalarca süren çalkantılı fırtınalardan sonra, güzel kokulu, temiz bir nefes geliyor, Balık. Zihin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, güçlü güneşin kalbine geri kayacak ve güneş sekizinci yakınlık ve ortak varlıklar evinizde sevişecek. Zenginlik, yatırımlar veya büyük para meselelerinde ani bir atılım yapabilirsiniz. Birlikte büyük bir kontrat imzalamak istiyor ama doğru zamanı bekliyorsanız hemen harekete geçin. Genelde gerileme evresinin kaosundan korunursunuz.


23 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne yapacağını biliyorsun, Balık! Çok fazla düşündükten ve düşündükten sonra, güneş Terazi’de geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında, paylaşılan varlıklarınız hakkında şaşırtıcı derecede açık fikirli hissedebilirsiniz. Mali açıdan rahat hissetmek için ihtiyaç duyduğunuz şeylerden ödün vermeden, mali durumunuzla ilgili diğer tarafla aranızda barışı sağlamanın bir yolu var. Neyse ki, Merkür gerilemesi kavuşumdan kısa bir süre sonra Başak burcuna geri döneceğinden profesyonel taahhütlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Düzenlemelerinizi düzenlemeye odaklanın, böylece Merkür retrosunun geri kalanında her şey finansal gücünüzü sürdürsün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.