Aslan Haftalık Burç Yorumları (26 Eylül – 2 Ekim Haftası)

Aslan burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu yeni bir gömlek mi? Çekici bir yeni mi? Kendinle ilgili neyi değiştirdiysen, ona sadık kal. Çalışıyor, özellikle haftanın başında. İnsanlar sana doyamayacaklar ve senin lütfunu kazanmak için kendilerini kaptıracaklar. Her zamanki maceraperestliğinizle desteklenerek, karizmanızın hafta ilerledikçe devam etmesini bekleyin. Risk alın ve sezginizi takip edin. Bu hafta sonu, bir değişiklik için tatmin edici derecede benmerkezci odağı dışa çevirin. Birinin büyük ölçüde yardıma ihtiyacı var ve şu anda başarılı bir kurtarma gerçekleştirmek için yeterli enerjiye ve coşkuya sahipsiniz, ne pahasına olursa olsun.


Aslan Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk kısmı derinlere inmenizi sağlayacak. Bu ay yerleşimi geçmişten gelen acıların yeniden yüzeye çıkmasına neden olabilir, bu nedenle kendinize karşı nazik, nazik ve sevgi dolu olduğunuzdan emin olmanız gerekir. Neyse ki, vibe yirmi altıncısında önemli ölçüde değişecek. Bu süre zarfında kendinizi daha çok kendiniz gibi hissetmelisiniz ve kaderin düğümleriyle faydalı bir bağlantı, haftanın başlarında ortaya çıkan sorunları çözmenize yardımcı olabilir. Bu kozmik iklimde popülariteniz fırlayacak, ancak duygusal olarak kime izin vereceğiniz konusunda seçici olmak önemli olacak.

Yirmi beşinci sabahı, ihtiyaç duyulan yerlerde sınırlar belirlemenizi ve ay, kendinizi ilk sıraya koymanızı isteyen bağlantıları paylaştığı için öz bakım için biraz zaman ayırmanızı isteyecektir. Aşka odaklanmak yerine finansal ve kariyer hedeflerinize öncelik vermek için yirmi yedinciyi kullanın. Bu hafta romantik kazançlar elde etmek için en iyisi olmayacak, ancak yolun aşağısındaki aşkın temellerini kesinlikle atabilir.


Aslan Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yeni iletişim dalgalarına açık ol Leo.

25 Eylül Pazar günü Terazi burcundaki yeni ayda tezahür eden yeni, karşılıklı yazışmalar. Önümüzdeki altı ay boyunca barış, denge ve benzer düşünceyi getiren başkalarıyla çalışma zamanı. Bu iletişim döngüsü sırasında gereksiz dramaları veya dedikoduları kesin. Ayrıca, yardımcı olabilirseniz, iş arkadaşlarınızla şeytanın avukatı olmama sınırını da belirlemelisiniz. Şans eseri, ertesi gün Başak burcundaki Venüs Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında, değerinizden biraz emin hissedeceksiniz. Venüs ayrıca Başak burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yapacak, bu nedenle bu topraksal enerji bolluğu, değeriniz veya tazminatınız hakkında göz açıcı bir konuşma yapabileceğinizi gösteriyor. İş yerinde maaş tutarsızlıkları veya kayırmacılık hakkında bir şeyler bulabilirsiniz. Rekoru güvenle kıracak güce sahip olduğunuzu bilin! Daha sonra, 28 Eylül Çarşamba günü İkizler’deki Mars, Kova’daki geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında, kendinizi normalden daha sosyal hissedebilirsiniz. Bir meslektaşınıza DM atmaktan veya iş arkadaşlarınızla kahve içmeye gitmekten korkmayın. Ağ oluşturma ile gelen olanakların tadını çıkarabilirsiniz!


Aslan Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni finansal fırsatlar ortaya çıkıyor.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs Başak’ta ve maliye evinizin Oğlak’ta Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Terazi burcunda da yeni ay var. Para kazanmak için yeni bir olasılık için çok heyecanlı olabilirsiniz. Ancak bu oldukça duygusal bir yön, bu yüzden insanlara zengin olduğunuzu söylemeden önce bir adım geri atıp bunu biraz düşünmek isteyebilirsiniz. Gelen paranın bir amaç tayin edilmesi gerekiyor, yoksa sadece harcanacak.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür gerilemesi, Başak burcundaki Venüs ve harcama eviniz ile kavuşuyor. Şimdi para çıkıyor gibi görünüyor, muhtemelen bir süredir satın almayı düşündüğünüz şeyler için. Ve sizi tanıyorum, bunlar yüksek kaliteli ürünler. Burada ucuz bir şey yok. Ve muhtemelen başkaları için bir veya iki hediye satın alıyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.