Aslan Haftalık Burç Yorumları (19 Eylül – 25 Eylül Haftası)

Aslan burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 19 Eylül – 25 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında şekerci dükkanında yarı çocuk, çini dükkanında yarı boğasın. En akıllıca davranış hiç soru sormamak olabilir, ama ne zamandan beri başkalarının sana tavsiye ettiği şeyleri yapıyorsun? Hafta ortası ne getirirse getirsin, kendinize karşı dürüst olun. Kartlarınızı doğru oynarsanız, hafta sonu sizi bir midye kadar mutlu edecek. Pazar, tembel bir kahvaltı için idealdir. En son ne zaman pankek yaptın?


Aslan Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir şeyler elde etmek istiyorsunuz.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Araç evinizdeki Merkür gerilemesi, Koç’taki Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Merkür geri gidiyor ve araç satın almak için iyi bir zaman değil. Leo, araba almak yerine sadece bakmaya karar verebilirsin. Araçlar ve ulaşımla ilgili sorunlarla uğraşmak bugün zor olabilir.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcunda ve para eviniz Uranüs Boğa burcunda üçgen açı yapacak. Cüzdanınızı dün kapalı tuttuysanız, bugün bahar açılabilir ve nakit veya kredi kartınızı anlık bir alışveriş yapmak için kullanıyor olabilirsiniz. Uzun zamandır istediğiniz bir şey artık karşı konulmaz bir fiyata sahip görünüyor (veya daha önce bu harika rengi hiç görmediniz veya şimdi ücretsiz aksesuarlarla geliyor). Leo, anlık harcama bugün oldukça mümkün.


Aslan Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, haritanızın iletişimi ve öğrenmeyi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, haftanın bu ilk bölümünde sosyal hayatınız alev alacak. Bu, saf cazibe yerine akıl yoluyla aşkı bulmak için iyi bir zamandır. Şu anda gözünüze çarpan biri varsa, onu bir belgesel izlemeye davet etmeyi veya özellikle aydınlatıcı ve ilginç bulduğunuz bir makaleyi kendisine göndermeyi düşünün.

Luna, hafta ortasına kadar hepimize daha derin bir düzeyde bağlantı kurma konusunda ilham verecek. Sizin için, sevdiğiniz kişiyi evinizi görmeye davet ederek daha samimi bir şekilde hayatınıza sokmak için mükemmel bir zaman. Şu anda belirli birine sabitlenmiyorsanız, kendinize odaklanmak için bu titreşimleri kullanın ve rüya gibi banyolar ve rahat pijamalarla kişisel bakım pratiği yapın. Başkalarıyla takılmaya karar verirseniz, kendinizi bir kalabalığın içinde bulmadan önce, özellikle de kalp meseleleri söz konusu olduğunda, evrene bir dilek dilediğinizden emin olun. Karşı taraf o an sizi şımartma havasında olacak, bu yüzden ne istediğinizi sormakta utanılacak bir şey yok!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.