Aslan Burç Yorumları 28 Eylül 2022

Aslan burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 28 Eylül 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Eylül 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayat şu anda bir macera, yine de işte görünmeniz ve hareketlerden geçmeniz gerekse bile. Gizlice yaşıyorsun – bu yüzden her yerde çok eğleneceksin.


28 Eylül 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Diğer insanların hayatta ne aradığını keşfetmek için zaman ayırın. Sorular sor.


28 Eylül 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün Ay Akrep ve dördüncü güneş evinizdeki yolculuğuna devam ederken, kendinizi daha duyarlı ve evinizin rahatlığına çekilmiş hissedeceksiniz. Bu ay yerleşimi, yerel mutluluğu kucaklarken sessiz kalmak için mükemmel bir bahane sağlar, bu yüzden kanepede oturmayı tercih ediyorsanız, planları iptal ettiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin. Ne yazık ki, Luna ve Kuzey Düğümü arasındaki sert karşıtlık, eğer diğerleri sizin sınırlarınıza saygı göstermiyorsa veya işten biraz erken çıkarsanız, sorunları çözebilir. Sorumluluklarınızdan kaçmamayı unutmayın, ancak öz bakımınıza ve duygusal sağlığınıza öncelik verdiğinizden emin olun.


28 Eylül 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür gerileme evreleri asla eğlenceli değildir, ancak geçtiğimiz hafta hayatınızda yeni bir etki başını kaldırmaya başladı, Aslan. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin gezegeni olan kozmik habercimizin, gelir, kaynaklar ve mülklerle ilgili güneş ikinci evinizden geriye doğru gitmesidir. Siz ve eşiniz, çeklerin ertelendiğini ve ani harcamaların arttığını fark etmiş olabilirsiniz. İkiniz de ileriye dönük bir oyun planı belirlerken bunun sizi ezmesine izin vermeyin. Bu, gelecekte bütçeniz için daha iyi çözümler bulmanıza bile yardımcı olabilir.


28 Eylül 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kiminle çalışmak istiyorsun ve ne üzerinde çalışmak istiyorsun, Leo? İkizler burcundaki Mars, Kova burcundaki geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında, benzer düşüncelere sahip, ilerici profesyonel taahhütlerle ortaklık kurmanın zamanı geldi. Güçlü profesyoneller her açıdan size doğru geliyor ve size seviye atlama şansı sunuyor. Ancak, düzenlemeleriniz için yapıyı veya protokolü revize etmeye açık olmanız gerekir. Mevcut bir ilişkiden yeni bir arzunun peşinden gitmeyi veya başka biriyle tamamen yeni bir fırsata girmeyi düşünmesini istemenin zamanı gelmiş olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.