Aslan Burç Yorumları 26 Eylül 2022

Aslan burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 26 Eylül 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Eylül 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda inanılmaz derecede ateşlenmiş hissediyorsunuz ve bundan daha fazla yararlanmak için kesinlikle dünyaya çıkmalısınız. Ne bulacağınızı asla bilemezsiniz – ancak işlerin çok daha ilginç hale geleceğini söyleyebilirsiniz!


26 Eylül 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İlhamın devam etmesini istiyorsanız en başa dönün. Derinlemesine yansıtın.


26 Eylül 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Merkür ve Venüs’ün Plüton ile tatlı bağlantıları paylaştığı bugün, lüks arzunuzdan ödün vermeden akıllı finansal hamleler yapmak için ilham alacaksınız. Bu titreşimler ayrıca sizi, kafanızda asılı kalan borçları gözden geçirmeye ve bunları zamanında ödemenize yardımcı olacak bir plan oluşturmaya teşvik edecektir. Bu öğleden sonra Ay, Chiron ile karşı karşıya geldiğinde meditasyon ve iç gözlem için biraz zaman ayırın, yoksa kendi zihniniz tarafından boğulmuş hissetmeye başlayabilirsiniz. Neyse ki, gökyüzündeki havadar bir büyük üçgen sayesinde, bu akşam olumlu bir eğilimi geri kazanma fırsatı oluşacak.


26 Eylül 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hepiniz büyük aşk gösterileri ve romantizmde cesur jestler içinsiniz, Leo. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür, aşk ve aşk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ü bir araya getirerek kendinizi canlı bir şekilde ifade etmeye hazır olacaksınız. Bu enerjiyi, bir hediye veya başka bir eylem yoluyla birine takdirinizi göstermek için kullanmayı düşünün. Ayrıca düşünceleriniz ve sözleriniz konusunda özgür olun ve onları sizin için çok özel kıldığını düşündüğünüzü ifade edin. Neyse ki, bugün en derin seviyelerde duyulacak ve hissedileceksiniz. Bu muhteşem enerjinin boşa gitmesine izin verme!


26 Eylül 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini değerli hissediyor musun, Leo? Venüs’ün Başak’taki Plüton’un Oğlak’ta geri gitmesi ve Merkür’ün Başak’ta geri gitmesiyle üçgen açı yapmasıyla değişiklikler yapılması gerekiyor. Özellikle birisine sizden farklı davranılırsa veya maaş tutarsızlıklarını öğrenirseniz, işteki değerde bir fark görebilirsiniz. Bu değer orantısızlığı ortaya çıktığında, onu ele almalısınız. Bağlantı, düzenlenebilecek veya ayarlanabilecek yönleri ortaya çıkarmaya hazırken, üçgen sizi gücünüzü geri almaya teşvik eder. Sana borçlu olduğunu düşündüğün şeyi talep etmekten korkma!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.