Aslan Burç Yorumları 23 Eylül 2022

Aslan burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 23 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hareket etme zamanı! Ya evinizden çıkıp yeni bir işe ya da ilginç bir ilişkiye girmelisiniz. İnce olabilir, ancak bugün bir şeyler olduğundan emin olun.


23 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İyimserlik hayatınızda güçlü bir güç olabilir – ve olumlu düşünmenin zamanı geldi.


23 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah Başak ayı parıldayan Jüpiter ile bağlantı kurarken, etrafınızdaki dünya manevi anlam ve perdenin ötesinden gelen mesajlarla canlanacak. Bu titreşimler diğer tarafla bağlantı kurmak için mükemmeldir, bu nedenle ihtiyaç duyulan yerde rehberlik isterken evreni onurlandırdığınızdan emin olun. Bu arada Merkür, Başak burcuna ve ikinci güneş evinize geri döner ve sizden mali durumunuzu yeniden değerlendirmenizi ister. Bu enerjiyi eski borçları toplamak veya kendi borçlarınızı ödemek için kullanın, çünkü yıldızlar sizi arzu ettiğiniz gelecek için güvenlik oluştururken parasal sağlığınızı beslemeye teşvik eder.


23 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şanslı yıldızlarına teşekkür et, geriye dönük kaos sadece bir günlüğüne -bugün- dinebilir, Leo. Kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, solar üçüncü iletişim evinizden bir elektrik kayması yapıyor ve güçlü güneşin kalbinde birleşecek – cazimi olarak adlandırılan bir an. Bu size hayatınız, tartışmalarınız ve ilişkileriniz hakkında ani içgörü atılımları sağlayacaktır. Bir söz vermek veya kalpten kalbe sahip olmak için bugün kullanın. Şimdi vurursanız, çoğunlukla sonbaharın fırtınalı bulutlarının dramasından korunursunuz. İçgüdülerinize güvenin ve açık ve dürüst olun.


23 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuşmada bir şeyler açığa çıkabilir, Leo. Güneş Terazi’de geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında bir atılım mümkün. Belki de siz ve bir meslektaşınız, ikiniz arasındaki sorunları yumuşatmaya yardımcı olabilecek bu birleşmeye kadar göz göze gelmiyordunuz. Belki de bir projede ilerleyebilmeniz için sizin ve ekibinizin bir uzlaşmaya varması gerekiyordu. Kısa bir süre sonra, Merkür gerilemesi Başak’a geri döndüğünde finansal meselelerinizi yeniden düşünmeniz, gözden geçirmeniz ve gözden geçirmeniz gerekebilir. Merkür retrosunun geri kalanında beklenmedik harcamalar ortaya çıkarsa şaşırmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.