Aslan Burç Yorumları 22 Eylül 2022

Aslan burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 22 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Eylül 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün tamamen teknoloji ve gadget’larla ilgilisiniz – sıkı bir çevreci olsanız bile. Bunu aşk hayatınız ile en olumlu şekilde ilişkilendirmenin bir yolunu bulun.


22 Eylül 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Esneklik ve olgunluk kombinasyonunuz sizi bugün neredeyse rakipsiz kılıyor!


22 Eylül 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Ay Satürn ve Uranüs ile sert bir t-kare oluşturduğundan, bugün çok erken saatlerde en rahatlatıcı uykuya sahip olmayabilirsiniz. Luna öğleden sonra puslu Neptün ile dengesiz bir açı oluşturduğundan, sisli bir enerji psişenizi ele geçirebilir, bu da çevrenize ve kiminle etkileşime girdiğinize dikkat etmenizi önemli hale getirir. Bu akşam güneş Terazi’ye girdiğinde, sonbaharın şafağıyla birlikte yolunuza netlik getiren bir değişim fark edeceksiniz. Bu güneş enerjisi yerleşimi, önümüzdeki ay boyunca sizi sosyal ama meraklı bir ruh haline sokacak ve zihninizi beslemek için iyi bir zaman olacak.


22 Eylül 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önümüzdeki haftalarda hayat senin için çok hızlı hareket edecek Leo. Bunun nedeni, büyük ışık kaynağımız olan güçlü güneşin, rüzgarı yakalayacak ve bugünden itibaren üçüncü güneş iletişim ve kısa mesafeli seyahat evinize süzülecek olmasıdır. Terazi mevsimi ile birlikte, parlak fikirler filizleniyor ve gelecek ay aşkınız, sevgiliniz veya eşiniz ile tartışmak için istekli olacaksınız. Bu aynı zamanda, hızlı bir uçak yolculuğuna atlamak veya bir yolculuğa çıkmak için kaldırıma çarpmak olsun, yakındaki yerlere hızlı geziler planlamak için canlandırıcı bir dönemdir. Ne olursa olsun, şimdi hayatın baharatının tadını çıkarın.


22 Eylül 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay istasyonları elbette geçersiz olduğunda bir adım geri atın. Leo, bu ay durgunluğu sırasında kendini dışa dönük veya kendinden emin hissetmeyebilirsin. Bu nedenle, kendinize odaklanmak için spot ışığından bir adım atmak en iyisi olabilir. Tabii ki boşluk açıldıkça güneş de Terazi burcuna girecek. Karşılıklı Terazi enerjisi sizi ve diğerlerini birlikte çalışmaya teşvik ettiğinden, iş arkadaşlarınızla sohbetler daha iyi akabilir. Bir karar vermeden önce iş arkadaşınızın içgörülerini veya fikirlerini dikkate alarak daha aktif bir dinleyici olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.