Aslan Burç Yorumları 18 Eylül 2022

Aslan burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü neler bekliyor? Aslan burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 18 Eylül 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Eylül 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sizden hala fışkıran yaratıcı enerjiyi çalıştırın – her şeyi aynı şekilde yapmaya devam etmenize gerek yok. Arkadaşlar yürüyüş emirlerini bekliyor, bu yüzden yakında eğlenceli bir şeyler yapın.


18 Eylül 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İç gözlem, özellikle sizi neyin kızdırdığını düşünüyorsanız, size güç verir.


18 Eylül 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah erken saatlerde Ay Yengeç burcuna girerken uyandığınızda, yalnız ve derin bir ruh hali içinde olacaksınız. Ne yazık ki, aradığınız huzur ve sessizlik, Luna’nın Merkür ve Jüpiter ile sert bir t-kare girdiği bu öğleden sonra durumunuzun gerçekliği ile uyuşmayabilir. Yanlış iletişim ve aşırı uyarılma, beyninizin garip yönlere doğru spirallenmesine neden olabilir, ancak meditatif veya ruhsal bir uygulama ile topraklanmak, merkezinizi geri kazanmanıza yardımcı olabilir. Neyse ki, güneş ve Plüton arasındaki tatlı bağlantı duyularınızı güçlendirecek ve maddi alemlerde sağlıklı dikkat dağıtıcı şeyler bulmanıza yardımcı olacaktır.


18 Eylül 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ruhunuz şarkı söylerken göklere bağırmaya hazırlanın Leo. Kozmik habercimiz Zihinsel Merkür, kısa mesafeli seyahatin üçüncü güneş evinizdeki ay yürüyüşüne devam ediyor. O, güçlü Jüpiter’in, Büyük Faydacımız’ın ve şu anda genişlemenin güneş dokuzuncu evinizde ikamet eden mucizeler gezegeninin bakışlarını yakalayacak. Yeni yönlere doğru uçmak için konfor alanınızdan çıktığınızda, kendinizi canlanmış ve enerji dolu hissedeceksiniz. Tek başınıza yola çıkmayı planlayın. Maceralar kalbini sihirle dolduracak. Şimdi seyahat edemiyorsanız, ikinizin de gidebileceği daha sonraki bir zamanı düşünün.


18 Eylül 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Endişelerini dile getir, Leo. Terazi’de geri giden Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı çıkarken, Başak’ta Güneş Oğlak’ta geri giden Plüton’u oluştururken, bileşenlerinizle konuşmak için zaman ayırmadan önce tüm konuşma noktalarınızı, bilgilerinizi ve materyallerinizi hazırlayın. Kariyer yolunuzda yeni deneyimlerle ilerlemek için muazzam bir potansiyele sahipsiniz. Bununla birlikte, profesyonel yörüngenize yeniden odaklanabilmeniz için olağan işinizin kısıtlamalarının dönüştürülmesi gerekir. Değerli bir profesyonel yol seçebilmeniz için taahhütlerinizin ve konuşmalarınızın ayrıntılarını yeniden gözden geçirin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.