Aslan Burç Yorumları 17 Eylül 2022

Aslan burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 17 Eylül 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Enerjiniz geri akıyor – tam zamanında! Mutluluk ve özgüvenle dolusunuz ve kolay çekiciliğinizle hemen hemen herkesi etkileyebilmelisiniz. Bu sefer kalmalı.


17 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün romantik hedefinize nişan aldığınızda, duygularınızı kapatmanız gerekir.


17 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, ikizler ayı güneş ve Neptün ile sert bir t-kare oluşturduğundan, bugün karmaşık bir geçmişiniz olan insanlara iyi davranma havasında olmayacaksınız. Bu kozmik iklim aynı zamanda küçük konuşma fikrinden iğrenmenize neden olacak, bu yüzden şimdilik sıkı bir daire tutmak isteyebilirsiniz. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde Mars ve Chiron gökyüzünde birleştiğinde iyileşecek ve size şifa bulma fırsatı sunacak, ancak bu destekleyici titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmak için maneviyatınıza güvenmeniz gerekebilir.


17 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, hem bugün hem de yarın dönüştürücü ve merak uyandıran bir döneme hazırlanın. Kozmik hava özellikle nadir bir melodide şarkı söylüyor. Güçlü güneş gökyüzünde parıldadıkça, uzayın derinliklerinde Plüton’un güç merkezi olmak için elini uzatacak. Bu, kişisel ve romantik yaşamınızı uygun gördüğünüz şekilde dönüştürmek için size muazzam bir güç ve etki getirecektir. Motivasyonlarınızı ve arzularınızı anlamak için derine inin ve otorite ile konuşun. Bekarsanız, gizemli ve çekici enerjinizi kullanarak ilgisini çekerken aklınızla birini büyüleyin ve baştan çıkarın. Kimi ve ne istediğinizi bilin ve peşinden gidin.


17 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Destek sisteminin bir parçası kim, Leo? İş arkadaşlarınız, İkizler’deki son dördün ay boyunca gerçek renklerini gösterecekler. Arkadaşlarınızdan ve bağlantılarınızdan bazıları burada kalacak, bazıları ise aşamalı olarak kaldırılacak. Kiminle çalışma ilişkinizi ilerleteceğiniz konusunda yönlendirmeye ihtiyacınız varsa, Mars’ı İkizler’de, Koç’ta geri giden Kayron’da sekstilde kullanın. Altmışlık, kimden bir şeyler öğrenebileceğinizi, kimin profesyonel yörüngenizi mutlu bir şekilde ilerleteceğini ve profesyonel yolculuğunuzu şekillendirebilecek yeni deneyimlerin kapısını kimin açacağını belirlemenize yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.