Aslan Burç Yorumları 16 Eylül 2022

Aslan burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 16 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Genellikle çevrenizdeki insanların yüzeysel okumalarıyla idare edebilirsiniz, ancak bugün biraz daha fazla kazma gerektiriyor. Sezgisel güçlerinin doruğa çıkması senin için iyi, yoksa tamamen kaybolursun!


16 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Doğal olarak sıcak kişiliğiniz, tanıştığınız tüm buzlu kişilikleri eritecek.


16 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Venüs ve Mars gökyüzünde karşı karşıya gelirken, tatlı Aslan, topluluğunuz içinde değersiz hissetmek bugün içinizdeki öfkeyi tetikleyebilir. Bu kozmik iklim, arkadaşlık çevrenizde sosyal kaygıya veya dramaya da yol açabilir, bu da kendinize odaklanmak ve kendinize odaklanmak için iyi bir zaman olabilir. Neyse ki, profesyonel veya parasal fırsatlar biçimindeki iyi haberler, Kader Düğümlerinin yardım eli sayesinde hoş bir dikkat dağıtma getirebilir. Maneviyatınızla bağlantı kurmak, bu akşam Luna’nın Güneş’teki dokuzuncu evinizi aktive ederek Chiron’a bir öpücük üflemesi ile büyük şifa getirecek.


16 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün gökyüzüne baktığınızda, karanlık, şiddetli bir huni bulutunun oluştuğunu görebilirsiniz, Leo. Sanki gündüz aniden gece olmuş gibi olacak. Bunun nedeni, güçlü güneşin sinsi bir Neptün’ün gökyüzünde durması ve ışığını zehirli atık ve gazla zehirlemesidir. Bütün gün, sanki nefes alamıyor veya net düşünemiyormuşsunuz gibi kirli hissedeceksiniz. Dram, düzenbazlar ve kötü insanlar gölgeler arasında gizleniyor, bu yüzden seni bulmalarına izin verme. En iyisi evde kalıp biraz film ve patlamış mısırla uğraşmak ve yaramazların başka kurbanlar bulmasına izin vermek.


16 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye değer veriyorsun, Leo? Başak burcundaki güneş Balık burcundaki geri giden Neptün ile karşı karşıya geldiği için mesleğinizde ihtiyacınız olan veya istediğiniz şeyler karşınıza çıkabilir. Bu muhalefet bazı gri alanları tanımlamayı ima edebileceğinden, yatırımlar ve borçlar gibi finansal taahhütlerinizin ayrıntılarını iki kez kontrol etmeniz gerekebilir. Bazı sırlar gün ışığına çıkabileceğinden veya bir vahiy olabileceğinden, değer verdiğiniz şeylere meydan okuyabilir. Kaynaklarınızla editoryal bir zihniyet sürdürdüğünüz sürece, güç ve otorite duygunuz rafine olma fırsatına sahiptir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.