Akrep Haftalık Burç Yorumları (5 Eylül – 11 Eylül Haftası)

Akrep burcunun 5 Eylül – 11 Eylül haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 5 Eylül – 11 Eylül haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 5 Eylül – 11 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 5 Eylül – 11 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 5 Eylül – 11 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 5 Eylül – 11 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü, tüm planlarınız işe yarıyor. Birkaç hafta önce zihninizde ideal senaryonun bir planını hazırladınız. Ne mutlu ki, kısmen ustalık planınız sayesinde her şey yolunda gidiyor. Yine de, Çarşamba gününe kadar evde bir tür sinir bozucu sorunlarla karşı karşıya kalacaksınız. Neyse ki, çok uzak olmayan bir gelecekte yolunuza çıkan tüm romantizmle karşılaştırıldığında bu hiçbir şey olmayacak. Bu şey, kim bilir, büyük ve ciddi bir şeyin başlangıcı mı? Gerçek bir ilişki mi? İşte o soru kafandan çıkamayacak.


Akrep Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İleriye yönelik odak, bu haftaki taahhüdünüzdür. İç sürecinizi değerlendirirken partnerinizden biraz mesafe almanız gerekebilir. Bu çok aydınlatıcı olabilir. Bir adım geri atıp temelleri inceleyebilmek, iyileştirmenin gerçekleşmesi için dikkat edilmesi gereken çatlakların nerede olduğunu gösterebilir. Bu hafta siz ve sevdikleriniz arasında problem çözme ve daha yüksek seviyelere doğru hareket etme için harika bir iletişim gerçekleşiyor.

Haftanın ortası, aynı zamanda, kişisel yaşamınızda istediğiniz deneyimlere sahip olduğunuzdan emin olmak için içe bakmakla da ilgilidir. Eksik parçalar varsa, kendi içinizdeki diyaloğu açın, ardından partnerinize götürün. Bu konuşma bir süre önce tekrar olmuş olabilir ve tekrar gözden geçirilip çözüme kavuşturulması gerekebilir.

Yüzleşme korkutucu ama en çok sevdiklerinizle olmamalı. Onları sevgiyle yıkayarak ve büyümeye ilham vermeyi düşündüğünüzü bilmelerini sağlayarak başlayın. Ortaklıkta nelerin yiyip bittiğinin dibine inme ve onu daha tatmin edici bir şeye dönüştürme şansınız var. Derin ve bağlayıcı ortaklıklar sizin işiniz. Bu yüzden dürüstlük yoluyla samimi olun ve tüm ortaklıkların özünden yararlanın: inanç.


Akrep Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Daha büyük profesyonel topluluğunuzla bağlantı kurun Akrep!

5 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcuna geçtiğinde oldukça sosyal hissedebilirsiniz. Aşk tanrıçası, kiminle ilişki kuracağınız konusunda mükemmeliyetçidir, bu nedenle kiminle sosyalleşeceğiniz konusunda şaşırtıcı derecede titiz hissedebilirsiniz. Kendinizi güçlü bir konuma getirmek için Başak’taki Venüs’ün kritik doğasını kullanın. Bu Venüs geçişi sırasında kendinizi detay odaklı, başarılı bireyler ve derneklerle hizalayın. Belirli bağlantılara bağlı olmak, Başak burcundaki güneşin Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yaptığı haftanın ilerleyen saatlerinde ortaya çıkabilir. Dünyevi üçgen bazı çalışma bağlantılarını dengeleyecek ve kaderinizde birlikte çalışmak zorunda olduğunuz kişilere daha yakın olmanızı sağlayacak. Bu güvenli, rahat bağların meyve vermesi için heyecanlanın. Bununla birlikte, 9 Eylül Cuma günü Merkür istasyonları Terazi burcunda geri giderken, zihninizde ustalaşmaya odaklanmanız gerekecek. Yaratıcı çabalarınızı hayata geçirmeye odaklanmak, haftanın sonunda Balık burcundaki dolunay sırasında zihninizi bu stresin bir kısmından uzaklaştırabilir.


Akrep Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni yetenekler kazanıyorsunuz.

6 Eylül Salı günü, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ve ilişkiler eviniz Şiron’u iyileştirmek için yarı-sekstil yapar. Kuzey Düğüm, yaşam yolunuzla ilgilidir ve yaşamda ilerlerken, birçok insan size tavsiye vermeye çalışacaktır. Yolunuz zenginlik ve finansal güvence bulmaksa, faturalarını ödemeyen insanlardan tavsiye almayın. Yaşam yolunuz fiziksel bedeninizi enstrümanınız yapmaksa, spor salonuna gelmeyen insanlardan tavsiye almayın. Sahnedeyseniz, seyircilerin arkasında oturan kişiden tavsiye almanıza gerek yok. Akrep, sağlam tavsiye ve rehberlik arayın.

Hafta ortasında, 7 Eylül Çarşamba günü Başak burcundaki güneş ve dostluk eviniz Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Artık bir dilek tuttuğunuza göre, bir öğretmen görünecektir. Size akıl hocalığı yapabilecek biriyle tanışmanız veya internette ilgilendiğiniz konuyla ilgili videolar çeken birini bulmanız mümkündür. Artık sizin için önemli bir mesajı olan bir yazar, öğretmen veya konuşmacı bulabilirsiniz. Akrep, işleri harekete geçirdin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.